ben bu seneki kadar itibarsızlaştığımızı hatırlamıyorum. ulan sen Trabzonsporsun ne diye defansı bekliyorsun. cardozo marin neden oynamaz. ulan hıurma sen ndoye al münasip bir yerlerde kullan lazım olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cardozo nun yerinde olsam Sadi nin o küçük kafasına voleyi çakardım. Ulan sen kimsin ki , Cardozo yu ve Marin i yedek birakıyorsun, üstüne oyuna almıyorsun. Nüfus kağıdında Trabzon yazan futbol Paydaşlarından nefret etmeye başladım. Bırakın şu kulübün yakasını artık, yalvarıyorum, gidin tavuk falan besleyin. Organik yumurta bulamıyoruz yemeye, daha çok faydanız olur vatana-millete.
Yorum
-
Bende burdaki cogu arkadas gibi hic üzülmedim hatta kazanmis olsak belki Ulan iho bu durumdan faydalanir baskan maskan olur tekrar diyede kurtlanirdim ondan sonra 1 hafta Usta secilene kadar kurdesen dökerdim
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
En iyisini yaparsın bacım..bak maçı seyrettik azap çekiyoruz şu an..İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim. Hiçbir yeri takip etmedim. Şimdi sonuca baktım. Ve hiçbir şey okumadan burdan çıkacağım.
Hiçbir şey olmamış gibi. Artık en iyisi bu.
Yorum
-
Bakkal çırağı olamayacak adamı takımın başına koydu iho. En son Sadri Şener zamanında yenmişiz. Namaz kılarken fotoğraf çektirmekle başkan olunmuyor. Vizyon sahibi olmak lazım. Takımın çoğu 90 IQ ile sahada. Gole giden adamı bırakıp niye boş bu adam diye işaret etmek aptallığın nirvanası. Bu vizyonsuzlukla yine iyi yerdeyiz.
Yorum
-
Mehmet Marin Cardozo koskaca Trabzonda bana göre hücum gücü yüksek üç oyuncu var,mağlupken değil 10 8 kişide kalsan bunları oynatacaksın 1-0a yatarak şut atmadan maç kazanayım diyerek rezil oluyorsun.Kaleye şut atamadık 90 dkya bir Mehmetin şutu var.Mbia sol açık Salih sol bek Aytaç on numara oynadı.Hani elinde Mehmet Marin olmazsa yine tamam ama bu rezillik#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Salih de bile bile 2. kırmızıyı görecekti.
Bence hakem süper maç yönetti.
Böyle yönetsinler sonuç önemli değil
İHO
Hurma
Sadi
Alper
Salih
Erkan
defolup gitsinler....
Şu Aykut'un da bir bilen kulağını çeksin.
Orası boks ringi değil
Kendisiyle ilgili olmayan her olayın da içinde
Dayı mısın topçu mu?
O kutsal formayı çıkarın (zaten beyaz forma çok uğursuz geldi bu yıl. Avni Aker'de bordo-mavi çubuklu, dışarıda da bütün bordo veya mavi giyilebilir)
Adam gibi oynayın2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
trabzonda yaşayınca hiçbir şey olmamış gibi yapabiliyorsunuz.. ama istanbulda bu imkansız..İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim. Hiçbir yeri takip etmedim. Şimdi sonuca baktım. Ve hiçbir şey okumadan burdan çıkacağım.
Hiçbir şey olmamış gibi. Artık en iyisi bu.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum