Erman Toroglu az önce söyledi Türk Hakemligini Cüneyt Cakir ve Babasi yönetiyor dedi, yani ortada bir algi yönetiminin sonucundan ziyade direkt hedef gösterdi, dogru hedef mi peki, bence tam göbeginden vurdu hedefi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
cüneytin hakemliği bitmez. Emin olun bitmez. Ama bu sene bu ligde kolay kolay bitmez. Trabzon da bir maç daha hatalı karar olursa bu sefer çok farklı olaylar olacak. Gidişat böyle. Anlamadığım bu hakemler bir maçtan dünyanın parasını alıyorlar dertleri ne. Ulan bu sene 10. maç oldu Ali Palabıyık dışında adam gibi maç yöneten oldu mu? Her hafta hakkımız yeniyor ve her hafta istanbul un kızkardeşleri itekleniyor. Lan bu nedir? Derdiniz ne la.
Şota nın bir lafı var neyden korkuyorlar daha o kadar iyi değiliz bizi engellemeye çalışıyorlar.
Bakın Trabzon da bu hataları kasıtlı yapmlarının bir tek sebebi var. Saha yı kapattırmak. Komplo teorisi ama bize en az 5 maç saha kaptma cezası verecekler ve maçları istanbul da oynamamız için ortam oluşturulacak. 7-8 milyonluk bir taraftar kitlesi var ve bu kitlenin büyük bölümü de istanbul da. Sermaye bizi istanbul da istiyor. Acayip bir komplo teorisi yazdım ama para nın dini imanı yoktur kimse de bu kadar büyük bir kitleden vazgeçmek istemez. Düşünsenize ülkenin 4 büyük takımıda artık istanbul da olacak...
Yorum
-
tayfun aydın
keşke avni akeri yıkıp onun yerine yeni stad yapılsaydıda şu takım bir sene istanbulda oynasaydı alem taraftar görseydi.
trabzondaki taraftarın üstüne sanki ölü toprağı atılmış ve maçada gitmiyorlar 3.5 bin kişi koskoca karadeniz fırtınasının maçına gidiyor.hem bir yıl takımdan ayrı kalınca anlarlardı değerini ts nin ve tüm trabzon sudan çıkmış balığa dönerdi trabzonspor birsene onlardan uzak kalınca.
valla tayfun aydın renkdaşım komplo teoriside oda biraz fazla olmuş yaa imkansız onun olması
milyonda bir ihtimal bile yok.
Yorum
-
Derya Oruçoglu
Bu kimdir lan ? yorumcu olarak nasil taraf tutuyorsun nasil surat asip kin besliyorsun, oldu olacak söv bizeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Şu lig adaletli yönetilsin 10 senede Anadolu'dan rahat 3 farklı şampiyon çıkar. Hem de en az.
Ama sihirli bi kelime buna izin vermiyor "para"Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
azcık adil bir lig birazda direklerden yana şansımız olsaydı 25 puanla liderdik. Sadece adil lig olsaydı. 20-22 puan bandındaydık. Şuan geri dönüşü imkansız ve dağılmış haldeyiz. Psikolojik tahribat zaten çalınan 8-10 puandan çok dqha fazla şey götürdü. Oyuncular birbirini boğazlıyacak takımı dağıttılar. Amaçları buydu. Bu kadronun önünde duramazlardı. Berbat bir hocanın elinde bile bu ligi rahatca domine edicek bir takımdık.
Yorum
-
Ben istiyorum ki çıksın Başbakan konuşsun bu takıma yaptıklarınız yeter desin açıklamıyorsa Federasyonu arasın utanmıyormusunuz diye azarlasın Mhk başkanı anında görevden alınsın. Federasyon Başkanı da. Soma da Ankara patlamasında istifa etmeyenler başarısızlığını kabul etmedi, futboldaki idari noktadaki kişilerde aynı. Karaktersizlik ve Türkiye gerçekleri şuan en büyük düşmanımız.
Yorum
-
ronin onu önümüzdeki hafta görecez. Hatta ileri götürüyorum. Maç tekrarı bile bu şarta bağlanacak. Trabzonspor bu sezon istanbul a taşınacak. Arkadaş yazmış sihirli bir kelime PARA diye.
digitürk ün en büyük 4. pazarıyız. Taşı bakalım takımı cezayla zorlamayla istanbul a neler oluyor. Şuan ezilen hor görülen yanlız bırakılmış bir takımız ve herkes küllerinden doğan Anka kuşunun efsanesine bayılır. Çünkü her dönem de çok satmıştır. Olay paraysa ki para herşey olur. Maç da tekrar edilir 5 maç saha kapatılıp istanbul a taşınılır.
Yorum
-
Keşke İskandinav ülkelerinde yaşasam, başarısının ölçütünü kendi koyan, kimseden bir çağrı görmeden göreve başlarken cebine istifa kağıdını koyan idareciler felan bunlar bizim ülkede çok zor. Tarihin en rezil liglerinden birini izliyoruz ve geçen kuddusi yi izledim lig tv de "başarılıyız" dedi. Bunu diyememeli ülke olarak yerleşen bir mekenizma olmalı bunu diyen kişi toplumdan silinmeli. Objektif bir şeyi sırf bireysel çıkarı için subjektifleştirip var olanın tam aksini söyleyen siyasetçide olsa, idareci de, ne olursa olsun anında istifa edecek ve toplumca ayıplanacak noktaya ulaşmalı. Bunun içinde özel medya sınırlandırılmalı. Meyda patronlarının ilişkili olduğu kişiler lehine yaptıkları haberlere en ağır cezalar kesilmeli. Bizim ülkede TRT gibi benim vergi ödediğim kanal bile Anayasayı kendi kanununu çiğniyor adil değil. İsveç norveç felan buralara özenmemek mümkün değil.
Yorum
-
güzel tesbitleri vardi bu geceİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIho asporda acin, cücü ye giydiriyor.
Biz o maci kazansaydik belki Hamza H. suan gs'in TD degildi. gs yaris'dan kopmustu.
bunu birileri istemedi.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Penaltıyı vermeyebilir görmeyebilir. Ama ben Cüneyt Çakırı bir gün görürsem gözleri ile görüp de o hayır vermiyorum yok bişey dercesine ellerini çapraz yapışını unutmayacağım. Görüp vermiyorum ulan dedi ya orda. Burdan kendim hakkımda suç duyurusunda bulunuyorum. Cüneyt Çakır'ın bana karşı benim için manevi değeri en yüksek olan Trabzonspor'a karşı yapmış olduğu, maç yayınından görüntülerin belli olduğu kasten vermediği penaltı sabit olup tarafımca haksız tahriktir, eğer sivil hayatta Cüneyt Çakır'ı görürsem kendisine fiili olarak gözlerine tedavi amaçlı yumruk atacağım.
Yorum
-
fatih terim=gördüğüm en kibirli hiçbir halt olmamasına rağmen imparator ilan edilmiş sedece güçlünün yanında tevazu alçak gönüllülük olmayan menfaatperest bom boş bir insan dır kendileri bana göre.adamın adını iki stada verdiler yeter demedi 10 stada verseler gene doymayacak .ülke milli takımı bin yılda olabilecek bir mucize ile gruptan çıkıp fransaya gitti o ana kadar rezildi hişansı yoktu ama çakma imparator istifaedermi hiç aylık 500 bin euro alıyor ah bee neyse uzatmıyım.aslında fatih terimi şundan yazdım türk futbolu umrunda değil o sadececebine ve gs sine bakıyor ihonun dedii gibi hamzası gitmesin diye trabznsporu harcatmak için kimbilir ne faliyetler yaptı .milli hocaya bak tek derdi gs ve cebi neyse bunu geçtim.
aziz=o ne dedi şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu birbiriyle düşman gözüken 3 istanbul kulübü söz konusu ts olunca bizi şampiyonluktan etmek için birleşebiliyorlarda.
tüpçü=bjk den çok alacağı var bjk sini şampiyon yapmalı ki bjk para kazanmalı ki paralarını bjk den alabilsin .türk futboluymuş adaletmiş oooooohoo en büyük yalan hikaye herkes kendi cebini düşünüyor.
hakemler=düzenin tetikçileri babadan oğula geçen süper meslek imparatorluk gibi(sadece bizim ülkemizde geçerli bu durum) yüzde doksan dokuzu şikebahçeli-gsli -kolpataşlı olan vurucu timler .
basın medya dev holdingler çok zengin işadamları yazarlar çizerler vb bi ton ayak sadece gs-şikebahçe-kolpataşa hizmet etme yaranma yalama derdinde vb binlerce örnek.
peki soruyorum bu düzende biz nasıl şampiyon olacağız Allah aşkına.
not=talihimiz şansımızda sıfırın sıfırı şans bahtta yok binlerce topumuz direklerden döner gelişen atakta golyiyip maçı kaybederiz .takımdada stadttada kara büyü var.
Yorum
-
Bu ülkenin 2. Bir kurtuluş savaşına ihtiyacı var ancak bu savaş silahla topla tüfekle değil, bizzat insanla. Bu savaş yozlaşmaya, bozulmaya, ahlaksızlaşmaya ve etik değerlerin hiçe sayılmasına ve tüm bunlar olurken esas tebanın cahilliğine karşı. Saydıklarınız Futbol'un özeti, X bir alanda eğer büyük paralar dönüyorsa ordada başka tüpçüler terimler yavru hamzacıklar ve o sektörün trabzonsporu var. Biz 1. Kurtuluş savaşını Bağımsızlık için verdik, 2. Kuftuluş savaşınıda gerçekten Muasır medeniyet seviyesine çıkmak için vereceğiz yada böyle rezil mutsuz çaresizce adaletsizlikleri sadece izleyebilen aslında hepberaber koyun sürüleri olarak yaşayıp gideceğiz. Eğer birisi kangren olan parmağı kesip atmazsa ve hep birbirimizden beklersek yakında kangren parmakları kesince geriye parmağımız kalmayacağı için herşey imkansızlaşacak bu bozuk sistem bizi olmasada belki 2 nesil sonramızı yutacak.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih terim=gördüğüm en kibirli hiçbir halt olmamasına rağmen imparator ilan edilmiş sedece güçlünün yanında tevazu alçak gönüllülük olmayan menfaatperest bom boş bir insan dır kendileri bana göre.adamın adını iki stada verdiler yeter demedi 10 stada verseler gene doymayacak .ülke milli takımı bin yılda olabilecek bir mucize ile gruptan çıkıp fransaya gitti o ana kadar rezildi hişansı yoktu ama çakma imparator istifaedermi hiç aylık 500 bin euro alıyor ah bee neyse uzatmıyım.aslında fatih terimi şundan yazdım türk futbolu umrunda değil o sadececebine ve gs sine bakıyor ihonun dedii gibi hamzası gitmesin diye trabznsporu harcatmak için kimbilir ne faliyetler yaptı .milli hocaya bak tek derdi gs ve cebi neyse bunu geçtim.
aziz=o ne dedi şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu birbiriyle düşman gözüken 3 istanbul kulübü söz konusu ts olunca bizi şampiyonluktan etmek için birleşebiliyorlarda.
tüpçü=bjk den çok alacağı var bjk sini şampiyon yapmalı ki bjk para kazanmalı ki paralarını bjk den alabilsin .türk futboluymuş adaletmiş oooooohoo en büyük yalan hikaye herkes kendi cebini düşünüyor.
hakemler=düzenin tetikçileri babadan oğula geçen süper meslek imparatorluk gibi(sadece bizim ülkemizde geçerli bu durum) yüzde doksan dokuzu şikebahçeli-gsli -kolpataşlı olan vurucu timler .
basın medya dev holdingler çok zengin işadamları yazarlar çizerler vb bi ton ayak sadece gs-şikebahçe-kolpataşa hizmet etme yaranma yalama derdinde vb binlerce örnek.
peki soruyorum bu düzende biz nasıl şampiyon olacağız Allah aşkına.
not=talihimiz şansımızda sıfırın sıfırı şans bahtta yok binlerce topumuz direklerden döner gelişen atakta golyiyip maçı kaybederiz .takımdada stadttada kara büyü var.
Yorum
-
Muhtemelen salı günü gündem oluşturulur,seçim arifesi diye hayatı durdurdular anasını satayım.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin tekrari ne zaman gündeme gelecek ?En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 31.10.2015, 15:33.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum