İHO ya tam destek veriyorum, helal başkan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
la ofsayttan gol atarken iyi, penaltı verilmeyince ooov. az adaletli olun. hakem genel olarak maldı ve maçın içine etti.
rehin alınacak bi şey yok. bu suçtur.
"odoloton olmodoğo yordo onorşo boşlor.." o adaletin olmama sebebi adında adalet olan, başkanın da yalaya yalaya bitiremediği çete olmasın??
şike davasının üstünü örten siyasi iradenin kulu köpeği ol,onların işaret ettiği başka bir şikeciye tff seçimlerinde destek ol,
sonra "haggımız yeniyor, başgana destek olalım argadaşlar"
hadi lan ordan!!
cennete gittiklerini bilsem aynı yolu yürümem bunlarla..
Yorum
-
Aynı görüşteyim. Bundan sonra bizi doğrayan ilk hakemin ağzını burnunu kırmazsak bu işler böyle devam eder. Tetikçilerin anladığı dilden konuşulmalı.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu isten bir sey anlamadim... bir hakemin ayagina sikmadan çözülmeyecek bu is herhalde
Yorum
-
Zaten şu saçma sapan anlayış bitirdi bizi, iho başkan olursam kupayı 2 ayda getiririm dedi, inandı saflar başkan seçildi.
Bizim taraftarın pek çoğu polat alemdar gibi komik mafyaları sever, ihoya destek verenlerin dayanak noktası burası. Dünya siyasetini kurtlar vadisinden öğrenirler.
Şimdi çıkmışlar yine saklandıkları yerlerden vay efendim ihoya destek olunmalı hakkımızı arıyor diyorlar. Hani astı kesti ya maç sonunda, vayyy "büyük başkan" oldu.
Yahu büyüyün biraz, artık bu işler eskisi gibi olmuyor. Kurtlar vadisi bir parodi. İnanmayın böyle şeylere.
Yorum
-
Bu olaydan sonra hakemler düzelmeyecek. Belki 2 - 3 hafta idare edecekler ama sonuçta değişen hiç bir şey olmayacak. Metin tokatlar , cem papilalar ve niceleri zamanı geldiğinde görevlerini yapmaya devam edecekler. Biz önce kendi içimizde birlik olacağız sonrada maşalarla değil maşayı tutanlarla mücadele edeceğiz ... Takımda birlik olsa , hoca hoca olsa 4 mağlubiyet 1 beraberlik aldığımız en az 3 maçı galip bitirirdik.
Yorum
-
Akşam hangi kanaldaydı hatırlamıyorum ama haberturk olabilir . Bir spor programına Trabzon bilmemne derneği başkanı bağlandı telefonla. Bu yapılanlar İHO nun yönetimden devrilmesi için yapılıyormuş. Yani hakemlere yapılanlar Trabzonspor için yapılmamış adamlar yönetimde kalmanın derdinde. Çok yazık...
Yorum
-
Boşuna demiyoruz aralığa kadar gitmeye gerek yok, ihonun akibeti pazar günü belli olacak.İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam hangi kanaldaydı hatırlamıyorum ama haberturk olabilir . Bir spor programına Trabzon bilmemne derneği başkanı bağlandı telefonla. Bu yapılanlar İHO nun yönetimden devrilmesi için yapılıyormuş. Yani hakemlere yapılanlar Trabzonspor için yapılmamış adamlar yönetimde kalmanın derdinde. Çok yazık...
Yorum
-
Bu da ilahi komedi.İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO ya tam destek veriyorum, helal başkan
Yorum
-
Adamlar kulübü batırmanın eşiğine getirdi belkide batırdı. Aziz gönderdi derler diye bunlarımı seçeceğiz. Yönetime gelirken verdiği sözler ve yaptıkları ortada.İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize orada başkan olarak durdukça iho da orada durmalı
onca pisliğer rağmen o orda otururken ihoda burda oturacak oturmalı
aziz demedimi sizin başkanınızı değiştireceğim orada duramayacaksın
işte durmaması için içerden dışardan fff den hakemden saldırıyorlar
üstelik gese febe elele
ama bu durumda olan bizlere ve takıma olacak
bizi doğramaya devam edecekler
ya teslim olup düzene uygun başkan getirceğiz
ya da doğranacağız düzene uymayacağız
düzüne uygun başkan gelmedikçe iho veya başkası aynı tablo devam edece
çalınan şamp luklarımızda iho yoktu ama düzen aynıydı
futbola hakim olan çete hakemler menejerler futbolcular spor medyası tff dahil heryeri yıllardır yetiştirdikleri adamlarla tuttular
iktidar bize sahip çıkmıyor , taraftar sahip çıkmıyor şehir sahip çıkmıyor
kısa sürede bu durumdan çıkmak pek mümkün değil
Yorum
-
Senin gibi düşünmek zorunda değilim dostum, İHO doğru olanı yaptı.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da ilahi komedi.
Doğru olanı desteklerim, yanlış olanı desteklemem. Bir adamı sevmiyorum diye her hareketine tepki de vermem. Doğruysa doğrudur."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
nedir doğru yaptığı tam olarak??İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi düşünmek zorunda değilim dostum, İHO doğru olanı yaptı.
Doğru olanı desteklerim, yanlış olanı desteklemem. Bir adamı sevmiyorum diye her hareketine tepki de vermem. Doğruysa doğrudur.
Yorum
-
******İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de maçın tekrarını filan bekleyenler var, hakikaten komedi-drama.
iho tarihte görülmemiş ceza,
bu cezayı telafi içinde tff maç tekrarı kararı alacaktır.
Yorum
-
Helal kelimesi ne kadar ayağa düştü. Bir taraftar olarak en ufak bir hakkım var ise bu adama karşı helal etmiyorum, bu kulübü kendi çıkarları doğrultusunda, arkasına siyasi gücü aldığını sanarak kullananlara helal etmiyorum.İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi düşünmek zorunda değilim dostum, İHO doğru olanı yaptı.
Doğru olanı desteklerim, yanlış olanı desteklemem. Bir adamı sevmiyorum diye her hareketine tepki de vermem. Doğruysa doğrudur.
Haram zıkkım olsun.
Yorum
-
Böyle birşey olursa 3 gün milli bayram ilan etmeliyizİlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle******
iho tarihte görülmemiş ceza,
bu cezayı telafi içinde tff maç tekrarı kararı alacaktır.
#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum