İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cumhurbaskanimiz masallah herseyle ilgileniyor, gs fbnin sahasinda kupasini alamaz
Abdurahim gece yarisi arar kupasini alir, Haci hakemleri sahadan cikartmaz yine Cumhurbaskani
aranir is tatliya baglanir. Milletin kafasindada bilincli bir sekilde, tamam cumhurbaskaniyla
konusulduysa kesin mac tekrarlanir. Acaba neden cumhurbaskanimiz bazi seylere el atinca
yasalar kurallar konusulmazda verecegi emirler beyinlerde canlanir? Böyle bir ülkede, eger bu
yazdiklarim olmasa bile, sirf algi bile olsa, hak ve adaletin dagitilma sekli insani ürkütüyor.
Bir kac gün mac tekrarlanacak tekrarlanmayacak ninnileriyle oyalaniriz, sonra diger maclar
girer araya, derken bu sefer Haci baska yerlerde gükremeye baslar. Adam diyor ki; eski isime
beni geri döndürmeyin, dönsen nolacak, kendini tek mi saniyorsun bu alemde, ortalik sen gibilerle
kayniyor zaten, basta kefil oldugun Mecnun, sonra isin basindaki tüpcü. Ben daha öncede yazdim
artik sirf icimize isleyen sevdadan dolayi, biraz azalsadaTrabzonspor sevgimiz devam ediyor. Bundan
sonra komedi izler gibi eziyet cekmeden sen, senin gibiler, vede arkanizda görünür gibi duran
siyasileride izleyerek gülmeye devam edecegim.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Trabzonspor’un Gaziantespor ile oynadığı karşılaşmanın 90+4. dakikasında Carodozo ceza sahasının içinde topu önüne almaya çalışırken rakip takım oyuncusu topa eliyle müdahale etti.
Hakem Çağatay Şahan oyunu devam ettirdi. Bordo-Mavili futbolcular Şahan’a itiraz etti ancak hakemin kararı değişmedi. Bu sırada Gaziantep’in kalecisi topu oyuna soktu. Ancak hakem oyunu durdu ve maçın aut atışı ile başlattı. Top oyun dışına çıkmamışken maçın yeniden aut atışıyla başlaması ise kural ihlali mi tartışmasını başlattı. Eski hakem ve bazı yorumcular bu kararın bir kural hatası olduğunu ve karşılaşmanın tekrar edilmesi gerektiğini savunuyor.
TS güçlü bir kulüpse bu maçı tekrar oynatır.
BJK 2 yıl önce Rize maçını tekrar oynatmış ve kazanmıştı.
Bakalım son ayına giren yönetim bunu başarabilecek mi? bari kasten çalınan puanlarımızdan ikisini geri alalım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hakemler 4 saat sonra Avni Aker'den ayrılabildi - Fanatik Gazetesi Trabzonspor (TS) Haberleri - SporTrabzonspor - Gaziantepspor maçının son dakikasında Bordo-mavililerin penaltısını vermeyince büyük tepki çeken hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları, stadyumdan...
(yorumsuz)
"başkanımız yapılan şeyin,ee uygulamanın yeterli süre aldığını söyledi, tepkimizi koyduğumuzu söyledi, bundan sonra başka platformlarda devam edcek savaşımız....(sorulan bir soru üzerine.soru soruluyor anlaşılan ) herkesle....savaşımız herkesle devam etcek..." (videonun 02:35'den sonrası)
arada biri "benim küfürümü yicek bu akşam"....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
hakemlerden biri indirilmedigi surece bu boyle devam edecek.isin yonetim,sota,hurma tarafini geciyorum hepsi birer beceriksiz,el birligiyle takimin icine ettiler,huzur muzur birakmadilar ama hakemlere bir sey yapilmasi sart..cuneyt cakirla baslayan katledilme dunku kahpe evladiyla devam etti..ligin en rezil oyununu da oynasak bu hakemlerin herseyi yapabilecegi anlamina gelmiyor..istanbulun serefsizleri hakem ittirmesiyle gidiyor biz birak ittirmeyi herifler resmen arkadan cekiyor..cunku onlarda biliyor ki kotu yonetilen bu kadro bunu yapiyorsa iyi bir hocayla iyi bir yonetimle ligde firtina koparir..
sike surecinde de ayni hatayi yaptik,siyasetin kuklasi olursan yok ordan telefon gelir yok burdan gelir elini kolunu baglarlar..sike surecinde sokaga cikmamamiz nasil hataysa onca bariz katledilmelere sessiz kalmamiz,bu o.cocuklugunu yapan hakemlerin hala tek parca halinde gezmesi o kadar hata.bizim maclarda hakemlerin yaptiklari hata mata degil dupeduz katletmedir..o seni katlediyorsa seninde yapman gereken sey belli.
iho geldin geleli yalan soylemekten baska bir sey yapmadin..bir kerecik lafini adami ol ve hakemlerden birini ibreti alem icin indir efsane ol..yoksa tvlerde yalandan ruzgar yapma artik inandiriciligini yitirmis durumdasin/.
Yorum
-
brahim Hacıosmanoğlu, verilmeyen penaltıdan sonra öfke kustu
“Bize Operasyon Yapıldı”
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açtı ağzını yumdu gözünü. Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: “Bizi hangi yollara sevketmeye çalışıyorlar? Hamza Hoca gitmesin diye bize operasyon yapıldı. Kimin ağabeyleri yaptı çıkıp açıklasın. O zaman bizi bu ligde tutmayın! 2. ligde, 3. ligde oynayalım. Böyle bir Allah’sızlık olmaz ya! Eğer insanlar farklı bir oyun oynuyorsa bizim de bundan sonra nasıl bir oyun oynayacağımızı görecekler.”
‘Bundan Sonra Neler Olacağını Türkiye Görecek!’
“Trabzonspor Onur’dan ibaret değil, 28 tane oyuncusu var. Hakemlere sanki özel görev verilmiş, biz oynarken durdurun diye. Bundan sonra neler olacağını bu Türkiye Cumhuriyeti görecek! Burası Trabzon… Dünya tarihine yön veren insanların yetiştiği şehir burası. Bundan sonra ne olacağını Türk futbolunu yönetenler de görecek onlara yön verenler de. Bugüne kadar sinemize çektik ama artık çekmeyeceğiz.
“Öleceksek Erkek Gibi Öleceğiz”
Federasyon Başkanı’nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu’nu arıyorum cevap vermiyor. Eğer Galatasaray’a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. 15 bin kişiye oynardık. Sen Galatasaray’a beni yendireceksin, Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin, sonra “Trabzon”da sorun var! Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Trabzon şehrinin kaderiyle oynamak kimsenin haddine değil. Taraftarım orada, bakalım hakemi oradan kim çıkaracak!”
“Sanırım Eski Mesleğime Dönmem Gerekiyor”
“Millet polis arabalarını, statları yaktı yıktı. Masum duruyoruz diye önüne gelen bize tokat atıp gidecek öyle mi? Benim yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor!”2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor'u Avni Aker'de oynadığı Gaziantep maçına hakem hataları damga vurdu. Maçtan sonra stadyumdan ayrılamayan hakemleri Avni Aker'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonu kurtardı
Trabzonspor'un Gaziantepspor maçında son dakikadaki penaltısını vermeyen hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarını, 4 saat mahsur kaldıkları Avni Aker Stadyumu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunun kurtardığı ortaya çıktı.
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük tepki gören hakem Çağatay Şahan ve arkadaşları, hakem odasına gitti. Raporlarını yazan ve kıyafetlerini değiştikten sonra stadyumdan ayrılmak isteyen hakem ekibine, bordo-mavili yönetimin tüm kapıları kapattığı ve stadyumdan ayrılmalarına izin verilmediği bildirildi. Bir çok bordo-mavili yönetici de hakem odasının bulunduğu koridordaki sandalyelere oturup bekledi.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, sabaha karşı Trabzon'da olacağını söylemesi ve kendisi gelene kadar hakemlerin stadyumda tutulmasını istemesi üzerine, VIP tribünü önündeki araç giriş kapısı kilitlendi. Ayrıca tribün önünde yaklaşık 500 bordo-mavili taraftar TFF ve hakemler aleyhine tezahürat yapmaya başladı.
4 SAAT SONRA ÇIKTILAR
Gerginlik sürerken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisini arayan hiçbir devlet görevlisinin telefonuna çıkmadı ve hakemlerin stadyumda tutulması kararından dönmedi. Saatler 03.00'ü gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak, hakemlerin bir an önce güvenli şekilde stadyumdan çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine Trabzon'daki yönetici arkadaşlarına ulaşan Hacıosmanoğlu, hakemlerin çıkarılması talimatını verdi. Saatler 03.47'yi gösterirken, tüm yöneticiler ve kulüp personeli soyunma odası koridorlarını boşalttı.
Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları, koridora giren çevik kuvvet polislerinin kalkanlarının korumasında, VIP tribünü önüne yaklaştırılan sivil polis midibüsüne bindirilerek stadyumdan çıkarıldı. 4 saatlik bekleyişin ardından stadyumdan ayrılan hakem ekibine, dışarıda bekleyen taraftarlar da yabancı cisimler yağdırdı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar pozisyonda ''kural hatası'' var yorumlarına rağmen Twitter adresinden, ''Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş. 2 penaltısı verilmemiş. Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez. Sonuca etkisi yok'' yorumunu yaptı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şota hoca iyi insan ama daha çok yolu var.Bir takımın taktiği,anlayışı olmalı maalesef yok bizde..takım ruhu da yok ama bu birazdan yönetimsel bir konu tamamen seni kınayamam. Aykut'un frikik kullanması daha teknik ayaklar varken neden? Sahada ne yaptığı belli olmayan 11 adam vardı yine! Hep doldur boşalt hep yüksek topla nereye kadar biri kafa vuracak gol atacağız bu mu taktiğimiz?!..Bir şey belirlersin önde basalım savunma orta sahaya kadar çıksın dersin ya da bjk maçındaki gibi kapanırsın kontra oynarsın bir plan oluştur artık hoca her hafta farklı 11 de cabası..bir şeyler yap artık hoca böyle amaçsız futbol olmamalı.Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
Bjk maçında, top durmadan başlandı. Gol yedik. (Allah'tan kazandık)
Akhisar maçında verilmeyen penaltı, akabinde uydurma penaltı verildi ama atamadık ve giden 2 puan.
GS maçında tetikçi Cüco gözünün önündeki penaltıyı vermedi. Maç 0-0 idi. Giden 3 puan, hadi en az 1 puan diyelim.
Konya maçında 2 büyük hatayla giden 3 puan.
MİY maçında 0-0 iken verilmeyen gol. Giden 3 puan, hadi en az 1 diyelim.
Dün akşam verilmeyen 2 penaltı ve giden 3 puan.
14+10=24 puan
Bizi yemeyi kafaya koymuş el ele bu o.ç YD ve Kuddusi
Zaten bu Kuddusi hakemken bizim maçlarda hep kritik kararlara imza atıyordu.
Bu 5 maçta yaşananlar şikebahçe başta olmak üzere diğer 2 ciciş takıma yapılsa ortalık yıkılırdı.
Oysa bize 5 maç üst üste yapılıyor.
Ne diyelim artık bilemiyorum.
Bu yönetim gidecek, huzur ve başarı gelecek, tek çare bu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
*bu fedarasyona oy vermiş olsaydı telefona çıkmaması normaldi tüpçünün!!
*iho sen hak ediyorsun telefona çıkmamayı
*sen değilmisin,bizleri bu adam düşman eden,yürüyüşler yaptıran
*sonra ne olduda bu adama oy verdin.
*sen hak ediyorsun,şimdi çıkıp ağlama
*kulüp başkanısın şu takımı 1 aydır birleştiremedin
*yazıklar olsun
söz sahibi bir aktör,yönetmen,yapımcı olsam
*şotayı komedi bir filmde soytarı rorülde oynatırdım
*iş yapardı.
*bize gelmiş geçmiş yabancı oyuncular içinde
*en fazla sevilen oyuncumuz
*ne yazık ki gün geçtikçe buna karşı nefretim artıyor.
*bizim takımda en son
*evet en son yedek soyundurulması gereken oyuncu
*medyani
*ama adam medyaniyi yedek soyunduruyor.
*bu performansla dışardan bir güç
*hocamızı satın alsa
*deseki takımı sabote et
*o hoca ilk yapacağı iş
*medyaniyi oynatmamak olur
*ekiciyi oynatmamak olur
*futbolcularını bizlerin önüne atarak
*takımı satmak olur.
*şota şuanda bunu yapıyor.
*şota hoca hakemler bizi doğruyor
*doğrudur.
*ama sen ne iş yaparsın
*bir oyuncu kötü oynarken 10 dak.25 dak.35 dak.
*değişmez diye bir kural mı var şota hoca
*contant denen adam egosunu tatmin ediyor,
*bacak arası yapmak istiyor
*senin neyilen lan bacak arası
*onu geçtim salih dangalağı bile dün akşam bacak arası yapmaya çalıyor.
*anında cantnatı değiştirmesi gerekiyordu.
*bizim takım ölüyü diriltir.
*çıldırmak üzereyim
*ya kardeşim illa her maçta
*gol veya goller yiyincemi oynamaya başlarsınız oynamaya
*maden böyle oynuyorsunuz
*niçin 1.dakikada böyle iştahlı oynamıyorsunuz
*bu sırunu benmi çözecem hoca hoca
*sen çözeceksin kardelim sennnnn
*heykel gibi başı izliyorsun
*tepkin yanındaki hakeme kardeşim
*sahamızda antep 3 pasla yarı sahamızda tehlike yaratıyor
*biz kendi sahamızda kendi alanımızda rakipten
*pres yiyoruz,alanımızdan sağlıklı çıkamıyoruz.
*şota hoca kimle oynarsak oynayalım rakip bizi çözüyor
*bizi oynatmıyor,kendileri oynuyor.
*defolup gitmeden bir kerede biz rakibi çözelim
*biz oynayalım,onlar izlrsin
*sen rak,plerini iyi analiz yapamıyor
*net görünüyor.
*benim gördüğümü sen göremiyorsun
*sivas maçında denizin birazcık mücadele etmesinden dolayı
*senin antep maçında direk oynatacağını yazdım,
*ama denizin antep maçında rezil onayacağınıda belirttim.
*sen ndoye ve cardozo gibi adamlar varken denizlr başlıyorsun.
*cantant ve alper de ısrar ediyorsun
*kardeşim birde musayı oynat rezil oynasın
*diyelimki sen haklıymıssın ama oynat şu musayı
*görelim performansını
*mbia nın sahtekarca kendisini yere atmasına sindiremiyorum
*ndoye grip 2 hafta yok
*yusuf grip bu hafta yok
*yusufun iyi oynadığı için yazmadım.
*sizler profosyonel oyuncularsınız
*kendinize iyi bakacaksınız,her yanınızda doktorlar var
*niçin hasta oluyorsunuz?
*ekici 18 e almadın
*marin sakatlandı ne yapacağını şaşırdın şota hoca
*2 gün önce belirtim,
*takım moralsiz dedim
*hocaları,futbolcuları topla
*büyük bir basın toplantısı düzenle dedim
*özür dileyin
*şehir ve taraftarlarla barışın dedik
*21:45 başlayan maç için biletlerde indirim yapın dedik
*her kesi maça davet edin dedik
*bugün bunları gazete köşe lerinde yazan gazeteciler var.
*rakiplerimiz bjk.gs ve fb
*bizim takıma bakıyorum
*takımın güçsüz
*kondisyonlarının çok yetersiz olduklarını görüyoruz.
* buda demektirki takım iyi
* ç a l ı ş t ı r ı l mı ı y o r.
fedarasyon gönül alma adına maçı tekrar ettirecektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum