Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bosuna ruzgar yapma iho is isden gecti artik onu zamaninda yapcaktin
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu maçı tekrarlatamayan adama yazıklar olsun. Elinde inanılmaz bir fırsat var ve becerip kullanamaz maçı tekrar ettiremezsen yazıklar olsun. Beşiktaş ortada olmayan bir kuraldan maçı tekrar ettirdi bu maç tekrarlanmazsa yazıklar olsun 7den 70ine tüm Trabzona ve Trabzonspora...
      Hacıosmanoğlu Cumhurbaşkanı ile görüşmüş belliki söz almış,bence tekrar edilecek.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• galatasaray macı kimsenin sesi cıkmadı trabzondaki galatasaray lobisi ve 2 takım muhabbeti konya macı hakem hatası gene kimsenin sesi çıkmadı dünkü macta gene el ettimi size çalınan 7 puan lobimiz yok organize degiliz hakkımızı aramıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu maçı tekrarlatamayan adama yazıklar olsun....
          Adam mı?

Not: Camia genelini kastediyorum, özele indirgemiyorum...
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 10:55.

Yorum

• Sevgili adminler, bu forumun adını; GTN (Gurbetçi Trabzonsporlular.net) yapın da rengimizi bilelim. Trabzonspor Türkiye' de nasıl üvey evlat ise, bende burda Trabzonlu olduğum için kendimi üvey dvlat gibi hissetmeye başladım artık. Profilimden Trabzon yazısını bile kaldırmayı düşündüm bir ara. Bu nedir yahu ? Gurbetçiler görgülü, bilgili, akıllı ama Trabzonlular saf, enayi, cahil. Resmen ikidebir vurgulanan bu. Çok biliyorsanız gelin bu şehrin zeka ortalamasını artırın. Tribünleri de doldurursunuz belki. AKP' nin oyunu da düşürürsünüz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Teknik drektorun beceriksizliğine mi üzüleyim...

Başkanın is bilmezliğine mi kızayım...

Hurmanın ergenlik tavırlarına mı delireyim...

Yoksa takımı yerle bir eden bu hakemlere mi söveyim...

Bu takım rahat 20 puan üzeri yapardı, yaptirmadilar...

Resmen ırkçılığa maruz kaliyoruz...

Yorum

• iho ya c.başkanı söz falan da vermemiştir..."sen bırak hakemi sonra hallederiz o işi" demiştir, iho da nasılsa bişe dese de itaat etsem diye bekliyo tamam demiştir...c.başkanı ihonun kanını biliyo, kandırması kolay tabi, ne desem inanıyo bu die oyalıyo bizim safı...ya bu adam bi lafıyla şike davasını tekrarlatmadı mı,bizim ağzımıza s....madı mı kendi takımı için? Trabzonspor için niye bişe yapsın kafan basmıyor mu iho???oy için desen zaten yüzde 60ı garanti...sana saygı duyduğunu mu düşünüyosun yoksa??

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hacıosmanoğlu Cumhurbaşkanı ile görüşmüş belliki söz almış,bence tekrar edilecek.
                  Heralde yani...
                  Boşuna vermedik "The world leader" formasını...
                  Kupamızı vermedi ama, bir maçı tekrarlatacak hatrı vardır o formanın...
                  Keşke 3 puan verdirseydi, zira tekrarlanacak olan maçı bu hocayla kazanacağımızdan şüpheliyim...

Yorum

• galatasaray 3 puan
                    konya 3 puan
                    mersin 1
                    antep 2 puan

takımın net 9 puanı gasp edilmiş hala şota, iho ile uğraşan var

biz bu yüzden kaybediyoruz.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      galatasaray 3 puan
                      konya 3 puan
                      mersin 1
                      antep 2 puan

kesinlikle bende aynısını söylüyorum sotanın sucu ney.

Yorum

• hala olayın farkında olmayanlar var

cüneyt çakır penaltıyı verse

takım şaha kalkacaktı taraftarı ile.

öyle bir operasyon yapıldı ki takım içi futbolcular bir birine girdi
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdiye kadar hangi sözü aldıkta gerçekten oldu ki buda olsun. Çıkarlar bir şekilde geçiştirirler sonuca teshir etmedi, maç bitmişti vs derler biter gider. Ama bence 0dan oynanması iki takım içinde en hakkaniyetlisi olur. Belki frikikte faul verilmeseydi veya ofsayt verilseydi Antep kazanacaktı yada 0-0 ken penaltımızı verseydi biz kazanacaktık veya son dakika penaltısını. İnşallah tekrarlanır ama hiç ümidim yok açıkçası..

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam mı?
                          Bu sadece İHO'nun değil TFFdeki 2 üyenin, Sadri Şener, Faruk Özak ve taraftarın meselesi. Sadece onun üzerine yıkmayalım bence. İHO gitmeli evet ama hakem hataları onun yüzünden yapılmıyor eğer böyle devam edersek İHO gidince yeni yönetimdede yapılacak böyle hatalar. Bir şekilde önüne geçmeliyiz artık.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galatasaray 3 puan
                            konya 3 puan
                            mersin 1
                            antep 2 puan

Bayılıyorum şu laflara ya

"Ben gelince hakkım yenilmeyecek" diyen babam mıydı?
                            "Kurullara adam soktuk, hakkımız yenmeyecek" diyen babam mıydı?
                            "Fener maçı öncesi hakemi aradım, artık hakkımızı yerden 2 kere düşünecekler" diyen babam mıydı?

Hala İHO ile uğraşıyormuşuz. Kiminle uğraşacaktık başka. Bu hakemlerin ipini tutan şerefsize destek veren babam mıydı?
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• bu düzende bu sistemde hocayada kızamıyorum. sistematik olarak üzerimize hakemlerle oyunlar oynanıyor. çünkü en etkili silahları hakemler aleyhimize sürekli kararlar artık iş çığrından çıkmış durumda ya tüp kafayı asıcaz yada asılıcaz.. şu düzende futbol aslında bir soru işaretinden ibaret !

Yorum

• Constantin hatasi yok hata onu solbek yapanda..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X