Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün canlı yayında bize göstere göstere ayar verdiler göstere göstere yaptılar ama artık daha takılmıyorum,nedeni sinirlerim bozuluyor bir şey yaamamak elden bir şey gelmemesi kanıma dokunuyor.

Futbol takımına gelince ;

Eğer bizim başımızda gerçekten bir yönetim olsaydı,Okay Yokuşlu kadro dışı kalırdı çok net.

2. golu hatırlayın 2. gol hata değil lakayitlik laçkalık,orda o top düzeltilmez o topa vurulur halı sahada bile vururlar o topa sen düzeltmeye çalışıyorsun düzeltip ne yapacaksın en soldaki bize göre(en sağdaki) en son adamsın diğer adam seninde daha solunda düzeltip ne yapacaksın o topu?

Unutmuş olabilirler burası Kayserispor değil dün okay Trabzonspor hariç hangi klüpte oynasaydı o topa gelişi güzel vururdu.

Yorum

• bu kale arkası türbinleri onura neden böyle yapıyor abi, çünkü hepsi iho nun adamları
      onur gibi bi adamı yemek için uğraşıyorlar , şota efendi de her yenildiği maçta çıkıp onuru milletin önüne atıyor , adam olsaydın da takımı yönetebilseydin saçma sapan işler yapmaya başladı,
      cardozo yedek deniz ilk 11 de saçmalamanın başka şekli varmı acaba

Yorum

• Trabzonspor taraftarının tepki vermesi iyi bir şey. Bir süre o kadar tepkisiz kaldık ki ben iyice korkmuştum. Aslında maçın sonu hazırlanmıştı. Belli noktalarda Mutlu Hoca haklı. Ama Trabzonspor'un kazanmasına izin verilmeyecekti ve uzatmalardaki pozisyon da bunu izah ediyor zaten. Çünkü hakem o kadar iyi pozisyon almış ki pozisyonu net bir şekilde görüyor. İşin acı tarafı da yaşam şeklimize müdahale etmek isteyen siyasi iradeye ki bu irade sadece futbolu değil alakası olmayan onlarca konunun sonuçlarını da belirlemeye çalışıyor Trabzon insanının korkunç bir destek veriyor olması. İşte aslında bu yüzden sonuç alınamıyor Trabzonspor'un haklı olduğu konularda.

Yorum

• Trabzonsporda para bitmez diyen arkadas eskidendi o işler geçelim lütfen zaten yeni uefa kriterleri sebebiylede sıfırız.kimse devre arası transferi filan beklemesin.

Yorum

• Bu yonetim, teknik kadro ve Turkiye'deki futbol duzeni, futbola olan sevgimi oldurdu.
            Bazen soruyorum kendime, kendime aci cektirmekten mi hoslaniyorum ben.
            Izleme - birak...
            Olmuyor...
            Eger kendi icimizdeki degisimi yapamazsak, gecmis olsun. Anilarda kalan bir Trabzonspor olacak.
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• constant maliyeti 10 milyon euro üzerinde senede 2,5 milyon euro alıyor 2 senedir takıma katkısı 0 oldugu gibi kritik hatalar yapıp gol yememize sebeb oluyor 2 senedir.

Yorum

• mafya vari açıklamalar yakışmıyor sen kimsin hakem burdan çıkamayacak diyorsun? napacaksın adamları linç mi ettirceksin?
                En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 10:10.

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mafya vari açıklamalar yakışmıyor sen kimsin hakem burdan çıkamayacak diyorsun? napacaksın adamları linç mi ettirceksin?
                  Keşke linç edebilsede hakkımızı koruyabilse.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sota hurma ve iho defolup gitmedikce kötü futbola, takim icinde ayriliklara kötü yönetilmeye mahkumuz iyiki bu macta hakem bunlarin yardimina yetisti iho bu vesilele oy toplamak istiyor ona neden hic bir gazeteci sormuyor, Tff 2 adamin vardiye,hani ezemiyeceklerdi. Sahte kapadayi reklam yapti dün baska birsey değil. Sota ya kimse bu rezil futbolu soran yok cardozo varsa oynar ama reklam yildizi anlamiyor
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Erdoğan için ölürüme bağladı başkan olayı ahhaha hülooğ dağılabiliriz

Konunun Trabzonspor'la alakası yokmuş. Başkan , Sevdalısı oldugu Cumhurbaşkanımız la konuşamak istemiş
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Beceriksizler hiç bir şey yapamayınca mafya gibi açıklama yapmaya kalkıyor. Biraz vizyon sahibi olun be kardeşim. Böyle başkan mı olur. Takımın içine edin ondan sonra dk. 90 da ki pozisyona sarılın. Biraz gururlu olun be.
                        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Allahım biz ne günah işledik bu adam bizim başımızda hala?dünkü maçın siniri geçmeden sabah kalkıyorum ve iho denen yalakanın açıklamalarını okuyorum...biz ne haldeyiz o hala cumhurbaşkanını övmekle yüceltmekle meşgul...onun için ölürmüş,saygısı sonsuzmuş,onu kıramazmış,söz vermişmiş...Ey büyük Allahım sen bize sabır ver...biz dün neler diyoduk, iho sabah çıkmış ne diyor...bizi delirtmeye çalışıyosa başardı...ulan cumhurbaşkanın seninle dalga geçiyor,oyuncağı gibi kullanıyor...bi başkan nasıl bu kadar kafasız olabilir nasıl ya nasııııııılll???? ve bi de hala büyük başkan diye tezahürat yapan insanlar var...şu insanlarla ,asalaklarla aynı takımı tutmaktan o kadar utanıyorum ki...keşke bırakabilsem şu takımı...

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allahım biz ne günah işledik bu adam bizim başımızda hala?dünkü maçın siniri geçmeden sabah kalkıyorum ve iho denen yalakanın açıklamalarını okuyorum...biz ne haldeyiz o hala cumhurbaşkanını övmekle yüceltmekle meşgul...onun için ölürmüş,saygısı sonsuzmuş,onu kıramazmış,söz vermişmiş...Ey büyük Allahım sen bize sabır ver...biz dün neler diyoduk, iho sabah çıkmış ne diyor...bizi delirtmeye çalışıyosa başardı...ulan cumhurbaşkanın seninle dalga geçiyor,oyuncağı gibi kullanıyor...bi başkan nasıl bu kadar kafasız olabilir nasıl ya nasııııııılll???? ve bi de hala büyük başkan diye tezahürat yapan insanlar var...şu insanlarla ,asalaklarla aynı takımı tutmaktan o kadar utanıyorum ki...keşke bırakabilsem şu takımı...
                            % 70'in duygularına tercüman oluyor,biz ne desek boş.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allahım biz ne günah işledik bu adam bizim başımızda hala?dünkü maçın siniri geçmeden sabah kalkıyorum ve iho denen yalakanın açıklamalarını okuyorum...biz ne haldeyiz o hala cumhurbaşkanını övmekle yüceltmekle meşgul...onun için ölürmüş,saygısı sonsuzmuş,onu kıramazmış,söz vermişmiş...Ey büyük Allahım sen bize sabır ver...biz dün neler diyoduk, iho sabah çıkmış ne diyor...bizi delirtmeye çalışıyosa başardı...ulan cumhurbaşkanın seninle dalga geçiyor,oyuncağı gibi kullanıyor...bi başkan nasıl bu kadar kafasız olabilir nasıl ya nasııııııılll???? ve bi de hala büyük başkan diye tezahürat yapan insanlar var...şu insanlarla ,asalaklarla aynı takımı tutmaktan o kadar utanıyorum ki...keşke bırakabilsem şu takımı...
                              Net olarak en güzel mesaj.Şehir olaraj bitiğiz malasef.Dün Onura yapılanları da gördük.O yalaka ve paralı köpeklerle aynı takımı tutmaya utanıyorum.Dertleri Trabzonspor filan değil onların.
                              Başka bir başkan olsa şimdi teneke bağlanmıştı ama siyasi görüş insanları kör etmiş.Bu adam bize aziz yildirimdan daha fazla zarar vermistir.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Şu maçı tekrarlatamayan adama yazıklar olsun. Elinde inanılmaz bir fırsat var ve becerip kullanamaz maçı tekrar ettiremezsen yazıklar olsun. Beşiktaş ortada olmayan bir kuraldan maçı tekrar ettirdi bu maç tekrarlanmazsa yazıklar olsun 7den 70ine tüm Trabzona ve Trabzonspora...
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X