Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene gol yeme hastalığı peydah oldu

constantın bu kaçıncı kazığı bize

bu arada iho gittimi şimdi

Yorum

• Kayseridede inadına istifa etmedi ve kayseriyi aleni şekilde düşürdü kasımpaşayı o pahalı projesinin içine inadına etti korkarım aynısı bize yapıyor bu istifa etmeyecek bunun YÜZÜNÜN ASTARI YOK.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yetmeeeeeeeeeezzzz yüzde 65 yetmez sevgili akpliler.

pazar günü yüzde 95 destek bekliyorum ki küme düşmemiz garantilensin.

Yorum

• birakin tekrar ruyalarini
          ben boyle rezillikleri farkli takimlarla yasamak istiyom
          obur turlu sıkıcı oluyor

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kural hatası penaltı pozisyonunda aut verilmesinden mi? kaçırdım orasını
            Aynen öyle abi top disari cikmadi ama hakem kale vurusuyla baslatti maci
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• başkanımıza bak. kadın gibi yaşamak utanılacak birşeymiş gibi kullandığı cümleye bak. başka örnek bulamadın mı? içler acısı...

Yorum

• maç tekrarlanırsa kazanacağımızın garantisi yok
                ne güzel olacaktı 90+3'deki penaltı
                neyse hayırlısı olsun
                vardır bunda da bir hayır
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• bundan sonra daha hakem hatası olmaz zaten işi bitirmişler kimse sesini çıkarmasada aleyhımıze hata yapmazlar artık fark 11 oldu cunku bukadar ayar yeter derler. sotadanda ıstıfa beklemeyın gecen sene 10 mac ustuste 4,5 farklı yenıldı gene ıstıfa etmemıstı kasımpasadan

Yorum

• EfsaneSpor ‏@Efsanespors <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
                    SON DAKİKA: Gazeteci Nurgül Günaydın: "Penaltı pozisyonu sonrasında olan kural hatasını gözlemci de kabul etti."
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• tamam yönetimi eleştiriyoruzda yahu bu kadar eziyette fazla artık, bu konuda birlik olmamız lazım takımımız aleyhine ciddi karanlık işler dönüyor şu penaltı nedir yahu
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce arkadaş yazdı o kural 2 sene önce kalktı.
                        O zaman Fenerin attığı gol de ofsayt değildi.Neden 1 haftadır ortalık ayakta o zaman.Kural geçerli olmalı

Yorum

• Ya penaltıyı geçtim saha içine antep köpekleri kendini o kadar yere attı hakem hepsine faul verdi

Yorum

• ah ulan bee pappy almadılar bide bu esteban deden amatörü aldılar .gerçi bişeyde oynamıyoruz ama .genede biraz fark ederdien azından liderle aramızda 3-4 puan fark olurdu.

Yorum

• fırat aydınus fener trabzon maçında. fenerli topu bacak arasından geçirdi ofsayt çalmadı. ders diye izletilmişti pozisyon.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bülent Yavuz el doğal konumunda penaltı yok demiş şaka gibi...
                                Biri Bülent Yavuz'a futbolun ayak ile oyanandığını el ile rakip takımın avantajını kesmesinin penaltı olduğunu söylesin.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X