Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İhonun tffsi çokta takacak bunu
    onlarda ne gerek var ihocum direk 3 puan size verelim diyecekler..mal la bu iho..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evi koruyup kollayan erkektir.savaşa yüzde 99 erkekler gider. başkan farklı bişey anlatmak istedi kadınları aşağılamadı.
      Senin kafadan cok insan oldugu icin bu ülkeden bir cacik olmuyor iste.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir lafta Trabzondaki taraftara her zaman aynısı oluyor..maç sonunda stadın dışında hiç bir halt beceremiyorsun..sahaya dalsanıza ne bekliyorsunuz..
        Avni Aker'de 1 hakem öldürmeden bu işler düzelmeyecek.

Adalet için illaki kan dökmek mi lazım ey tff başkanı
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• maç tekrar yüzde 99

en az 2 pozisyonda kural hatası var
          "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Gazımızı almak için bu maç tekrar edilir, 2 hafta sonra yine doğranmaya devam.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evi koruyup kollayan erkektir.savaşa yüzde 99 erkekler gider. başkan farklı bişey anlatmak istedi kadınları aşağılamadı.
              Ronin seninle tartışamam. O erkeği de ana doğurur ve büyütür. Kal sağlıcakla.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir lafta Trabzondaki taraftara her zaman aynısı oluyor..maç sonunda stadın dışında hiç bir halt beceremiyorsun..sahaya dalsanıza ne bekliyorsunuz..
                6s macinda cücünün kafasini patlatip o düdügü bir tarafina monte etselerdi, ne konya vakasi yasardik nede bugün ki hakem faciasini yasardik, o gün o taraftar cücüyü o stadtan cikarmayacakti, ah eski Trabzonspor taraftari nerdee.
                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 00:45.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu iho nuri albayrak ile beraber trabzonspor tarihinin yüz karası başkanlarıdır.

Yorum

• 2 golümüzde hacı şakir sabunuyla yıkanmış gibi tertemiz.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bülent Yavuz el doğal konumunda penaltı yok demiş şaka gibi...
                      El doğal konumundada top bizden bi oyuncuya giderken el vasıtasıyla gidemiyor olaya bu tarafından bakma özgürlüsü eski hakem.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        medjani bu maçta hangi mevkide oynadı anlamadım
                        herkesin açığını kapamaya çalıştı. Ben Ogün'ün o en dinamik günlerini gördüm sanki. Çok hırslı ve faydalı.

Kral'ın indirdiği bir top vardı al da at , olsaydı süper olacaktı. Canı sağolsun.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• kural hatası penaltı pozisyonunda aut verilmesinden mi? kaçırdım orasını

Yorum

• bjk-kasımpaşa maçındaki kural hatasından sonra Ali Ece ortalığı birbirine katmıştı canlı yayında. Trabzonsporlu yorumcular hala itidal çağrısında bulunuyorlar. ulan biriniz çıkın deyin ki bu maç tekrar edilecek. ali ece kadar da mı olamıyorsunuz.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Yani hakikaten maç kazanılsa da bu kin bu nefretle nereye kadar başarabiliriz ki bu hakemlerle hiç bir şey olmaz
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• maç kural hatasından tekrarlanır ve İHO çıkar; "bakın milat olacak dedim dedim de ne oldu gördünüz mü?" der
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X