İlk olarak Berkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Senin kafadan cok insan oldugu icin bu ülkeden bir cacik olmuyor iste.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevi koruyup kollayan erkektir.savaşa yüzde 99 erkekler gider. başkan farklı bişey anlatmak istedi kadınları aşağılamadı..
FrancescoTotti
Yorum
-
Avni Aker'de 1 hakem öldürmeden bu işler düzelmeyecek.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir lafta Trabzondaki taraftara her zaman aynısı oluyor..maç sonunda stadın dışında hiç bir halt beceremiyorsun..sahaya dalsanıza ne bekliyorsunuz..
Adalet için illaki kan dökmek mi lazım ey tff başkanı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ronin seninle tartışamam. O erkeği de ana doğurur ve büyütür. Kal sağlıcakla.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevi koruyup kollayan erkektir.savaşa yüzde 99 erkekler gider. başkan farklı bişey anlatmak istedi kadınları aşağılamadı.
Yorum
-
6s macinda cücünün kafasini patlatip o düdügü bir tarafina monte etselerdi, ne konya vakasi yasardik nede bugün ki hakem faciasini yasardik, o gün o taraftar cücüyü o stadtan cikarmayacakti, ah eski Trabzonspor taraftari nerdee.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir lafta Trabzondaki taraftara her zaman aynısı oluyor..maç sonunda stadın dışında hiç bir halt beceremiyorsun..sahaya dalsanıza ne bekliyorsunuz..En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 00:45.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
El doğal konumundada top bizden bi oyuncuya giderken el vasıtasıyla gidemiyor olaya bu tarafından bakma özgürlüsü eski hakem.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Yavuz el doğal konumunda penaltı yok demiş şaka gibi...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
herkesin açığını kapamaya çalıştı. Ben Ogün'ün o en dinamik günlerini gördüm sanki. Çok hırslı ve faydalı.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedjani bu maçta hangi mevkide oynadı anlamadım
Kral'ın indirdiği bir top vardı al da at , olsaydı süper olacaktı. Canı sağolsun.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
bjk-kasımpaşa maçındaki kural hatasından sonra Ali Ece ortalığı birbirine katmıştı canlı yayında. Trabzonsporlu yorumcular hala itidal çağrısında bulunuyorlar. ulan biriniz çıkın deyin ki bu maç tekrar edilecek. ali ece kadar da mı olamıyorsunuz.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum