Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre Vural ‏@emrevural061 <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
    SON DAKİKA: Şimdi Trabzonspor yönetimiyle görüştüm... Kural hatası olayını konuşuyorlar. Başvuru yapacaklar...
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sibel kardeşim iho nun konuştuklarını kafana takma zaten söylediği hiçbirşey doğru değil
      Ne yaptık biz ne günah ettik, Trabzonsporlu olmak nerenin cehennemi ben anlamıyorum. Yetmedi mi bu adamın bize yaptıkları?
      Geldiği günden beri utanmaktan bıktım usandım.
      Gitmiyor gitmiyor gitmiyor !

Yorum

• Bizim ikinci gol de mi ofsayt?

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Vural ‏@emrevural061 <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
          SON DAKİKA: Şimdi Trabzonspor yönetimiyle görüştüm... Kural hatası olayını konuşuyorlar. Başvuru yapacaklar...
          İhonun tffsi çokta takacak bunu
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Böyle giderse her maçımızı yöneten hakem ceza alacak
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bir lafta Trabzondaki taraftara her zaman aynısı oluyor..maç sonunda stadın dışında hiç bir halt beceremiyorsun..sahaya dalsanıza ne bekliyorsunuz..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tekrar izledim ilk golde Medjani kaleciyi yanıltıyor net ofsayt.Şota da yüzsüzlüğe devam ediyor net paragöz
                Az önce arkadaş yazdı o kural 2 sene önce kalktı.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evi koruyup kollayan erkektir.savaşa yüzde 99 erkekler gider. başkan farklı bişey anlatmak istedi kadınları aşağılamadı.
                  Öyle aptalca laf mı olur, kadın gibi yaşamayacağız; başkanın zihin dünyasının ne kadar sınırlı olduğunı gösterir... Bu saçma sözün tevili de kabil değil...

Yorum

• Kural hatasından tekrarlanır bu maç. Öyle zannediyorum, en azından öyle zannetmek istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadın gibi yaşamayacakmış!
                      Git de seni doğuran annenin elini öp yaşıyorsa özür dile ondan yüzün varsa!
                      Git çocuklarının annesinden özür dile!
                      Nasıl yaşadınız diye sor!
                      Burda bahsettiği kadın'lık cinsiyet olarak bakılmaması gereken bir kelime.

Tamam başkan ne dediğini bilmezin biri ama burda kastettiği anlam o değil.

Yorum

• G.Antepli tiyatrocular sürekli sahada yattı. Eeee uzatma 4 dakika

Uzatmalarda yine duraklama, eee sonuç

4.01'de bitir, penaltıyı verme, aut kullandır, böyle bir dünya yok.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• her sey kontrol altinda
                          guzel gunler yakin
                          10 macta 14 puan nazar boncugu
                          bundan sonra hr maci kazaniriz
                          titreyip kendimize geldik

heyt be buyuk baskan
                          buyuk hurma
                          buyuk sota
                          tum camia arkanizda

Yorum

• Bir namuslu, şerefli en önemlisi aklı kıt olmayan bir gazeteci; şota denen tanımlanamayan varlığa tek bir soru sorsun tek bir soru bir teknik direktör istifa etmesi için ne olması lazım 6 maç 1 galibiyet 4 mağlubiyet 10 maç 14 puan daha 10.hafta liderin muhtemelen 11 ikincinin ve 3.nün 9 puan gerisine düşmek her maç gol yemek hemde 2 den az yememek kendi sahanda 1 galibiyet almak daha ne olmalı ulan yüzsüz herif ne olmalı diye buna soracak bir Allahın kulu YOKKK MU???
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• medjani bu maçta hangi mevkide oynadı anlamadım

Yorum

• bu maç tekrarlanmas sa ligden çekilelim bu eziyete tiyatro oyununa gerek yok gerçekten gerek yok üzüntüden düşünceden kahırdan kanser olucaz yaşam sevincimizi kaybettik.

bu maç tekrarlanmas sa çek başkanım bu orta oyunu ligden takımı o zaman sana harbi adamsın derim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X