Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkisi de ofsayt değil..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk gol kesin ofsayt.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sen bu maça çift forvet çikmazsan
        sen hala constanta kadro da görev verirsen
        sen hala ekiciyle onur ile oynarsan

senden bi bok olmaz şota mutluyu hoca yaparsin...............
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ah bee ihocum oysaki ben seni CARLOoNE sanmıştım ama bu maçı tekrarlatamassan gerçekten bir su tabancası olduğunu ispat ediceksin.

Yorum

• Ilk gol faul yok medjanide yeni kurallara gore ofsayt aktif alan icinde cunku..son dakikada da verilmeyen penalti..takim ise bildigin lesti 60 dakika hicbisey yapmadi hep ayni senaryo sota biraksin artik olmuyor iste olmicakda zorlama
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu şota sanslı adam
              gene hakemle yırtacak
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Attığımız 1. Golde faul yok, hatta Medjani Aykut topa vururken ofsayt. 2. Gol Cardozo ofsayt 15 cm

Sent from my iPhone using Tapatalk
                15 cm degildir o, 15 cm olsa duramazsin orda böyle bir geyik vardi bir ara ekside falan kullaniliyordu bir ara.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• haftalardır hakemler sıçtı sıvadı. sadece 3 puan olarak bakmayın. hakemler böyle şerefsiz olmasa şuan liderdik. konya, gs ve bu maçtan alınacak 9 puan maç fazlasıyla lider oluyorduk. arada kaybedilen maçları da alabilirdik. takım hava yakalayacak puan kaybetmeyecekti belkim. futbol hava meselesi basarı devam etse takım içinde yasanan sorunlarda kolay kapanacak belkide olmayacaktı. ayrıca camia hava bulacak tribunler dolacak işin rengi değişecekti. şuan kızdığınız iho ve şota baş tacı olacaktı. hakemler sıçtı sıvadı azizle tüpçü işi gördü.

Yorum

• bu kadar kötü hakem uzun zamandır görmemiştim.
                    penaltıyı falan geçtim yere yatan herkese faul çaldı.
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler hakemle konuştum penaltı yokmuş!!!

Dedim hocam görüntülerde belli penaltı, görüntüler montaj dedi.

Paralel yapı lig tv kameralarına müdahale edip montajlamış, dindar bir hakem olduğu için kumpas kurmuşlar adama.

Hakemin suçu yok, temiz çocuktur ben KEFİLİM.
                      [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oktay maçı izlememiş yorum yapıyor
                        Aynısını yazacaktım rezalet vallahi
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeni hoca gelince 2-3 hafta yırtınır bizim ruhsuz eşekler sonra aynı tas aynı hamam devam.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• daha bizden lig tv canlı yayına kimse çıkmadı

Yorum

• Onur
                              salih - aykut - yusuf

mbia

sefa - okay - ekici - marin

cardo - mbia

allah canimi alsin yarim düzine gol atardiiiii
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak derin trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler hakemle konuştum penaltı yokmuş!!!

Dedim hocam görüntülerde belli penaltı, görüntüler montaj dedi.

Paralel yapı lig tv kameralarına müdahale edip montajlamış, dindar bir hakem olduğu için kumpas kurmuşlar adama.

Hakemin suçu yok, temiz çocuktur ben kefilim.
                                :d :d :d :d
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X