İkisi de ofsayt değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sen bu maça çift forvet çikmazsan
sen hala constanta kadro da görev verirsen
sen hala ekiciyle onur ile oynarsan
senden bi bok olmaz şota mutluyu hoca yaparsin...............UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Ilk gol faul yok medjanide yeni kurallara gore ofsayt aktif alan icinde cunku..son dakikada da verilmeyen penalti..takim ise bildigin lesti 60 dakika hicbisey yapmadi hep ayni senaryo sota biraksin artik olmuyor iste olmicakda zorlama1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
15 cm degildir o, 15 cm olsa duramazsin ordaİlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığımız 1. Golde faul yok, hatta Medjani Aykut topa vururken ofsayt. 2. Gol Cardozo ofsayt 15 cm
Sent from my iPhone using Tapatalk
böyle bir geyik vardi bir ara ekside falan kullaniliyordu bir ara.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
haftalardır hakemler sıçtı sıvadı. sadece 3 puan olarak bakmayın. hakemler böyle şerefsiz olmasa şuan liderdik. konya, gs ve bu maçtan alınacak 9 puan maç fazlasıyla lider oluyorduk. arada kaybedilen maçları da alabilirdik. takım hava yakalayacak puan kaybetmeyecekti belkim. futbol hava meselesi basarı devam etse takım içinde yasanan sorunlarda kolay kapanacak belkide olmayacaktı. ayrıca camia hava bulacak tribunler dolacak işin rengi değişecekti. şuan kızdığınız iho ve şota baş tacı olacaktı. hakemler sıçtı sıvadı azizle tüpçü işi gördü.
Yorum
-
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler hakemle konuştum penaltı yokmuş!!!
Dedim hocam görüntülerde belli penaltı, görüntüler montaj dedi.
Paralel yapı lig tv kameralarına müdahale edip montajlamış, dindar bir hakem olduğu için kumpas kurmuşlar adama.
Hakemin suçu yok, temiz çocuktur ben KEFİLİM.
Yorum
-
Aynısını yazacaktım rezalet vallahiİlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOktay maçı izlememiş yorum yapıyorGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Onur
salih - aykut - yusuf
mbia
sefa - okay - ekici - marin
cardo - mbia
allah canimi alsin yarim düzine gol atardiiiiiUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
:d :d :d :dİlk olarak derin trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler hakemle konuştum penaltı yokmuş!!!
Dedim hocam görüntülerde belli penaltı, görüntüler montaj dedi.
Paralel yapı lig tv kameralarına müdahale edip montajlamış, dindar bir hakem olduğu için kumpas kurmuşlar adama.
Hakemin suçu yok, temiz çocuktur ben kefilim.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum