Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir hakemin ağzını burnunu kıracaksın ibreti alem için.Cezası neyse çekeceksin,o adam Trabzon dan çıkmamalı.Yoksa çok daha ağlarız.Adalet bu ülkede yok.Ya adaleti kendimiz sağlayacağız,her şeye razı olup susacağız.
    iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pkk lı olsak önümüze yatarlar.
      maalesef doğru. Bu ülkede namuslu olmak vatanseverlik suç.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hakemi falan gecin arkadaslar icerde antep gibi vasat alti bi takima karsi cordoza medjani gibi adamlari 11de baslatmayan koca ilk yari takimi hicbisey yapmiyorken maci seyreden adam hoca falan olamaz derhal bu gece hurmayla birlikde defolsun gitsin iho da aralikda insallah her hafta bu iskenceyi cekmek zorunda degiliz takimda ciddi bir disiplin sorunu ve hocalik sikintisi var
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim ceza sahasinin icinde Douglas idi galiba dirsegi ile adama vurdu ve ayni anda top eline carpti.Yani foul yoksa el var yada cardozo ikinci sariyi görebilirdi yani hakem tam olarak amatör diyebiliriz.
          O pozisyonda Antepli oyuncu ofsayt
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 10 maç 14 puan ulan hurmaaaa denen ıspanaktan herif hanı bizi şampiyon yapacaktı ne oldu küme düşme adayı bir puandayız liderden muhtemelen 11 puan far yiyorsun daha 10 hafta 11 puan fark sizin gibi yüzsüzlere tükürsem ne fayda ardamarları kalmamış ardarmar 90 dakka otur uzatmada zıpla ha taraftar da salak ha yiyecek ha.....
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• abi basın gidip abuk subuk konuşmayın. bok gibi top oynadık tamam ama bildiğin takımın hakkı yendi hala daha antep'in de hakkı yendi derdindesiniz. adam göz göre göre vermedi net penaltıyı daha ne konuşuyorsunuz Allah aşkına...
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lig tv'de verdimi.
                Lig tv vermedi maçı seyrettim

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

O pozisyonda Antepli oyuncu ofsayt
                  Ozaman ben yanlis yorumladim pardon.

Yorum

Ofsaytta olan kim
                    Medjani olarak gördüm. Topa vurulduğunda kalecinin önünde topa hamle yapmaya çalıştı dokunamadı ama bana göre ofsaytti. Tekrar izleyeyim. Beni de tereddüte sevk ettiniz.
                    TRABZONSPOR.

Yorum

• Yahu senin 2 gol yediğin Antep Antep belkide kümeye düşecek burada hala penaltıyı tartışıyoruz. Şu takıma 5 tane atman lazım senin... Tabi Ekici Onur Cardozo yedeğe koyarsan böyle kıvranırsın Şota efendi.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• avni akerde bir lanet gibi bir şey var. bir beddua mı ne varsa. karşı takım bir şey oynamasada golü buluyor inanılmaz. murphy kanunları gibi .kötü gidince dahada kötü gidiyor.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Az sonra verir attığımız gollerde faul yok ve ofsayt

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Top çıkmıyor kaleci aynen devam ediyor.. Kural hatası..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaş adamlar Trabzonsporu doğrayıp ellerini kollarını sallaya sallaya gidiyorlar

Yorum

• okay bügün cok kötüydü neden oynuyorum diye düsünüyordu yazik böyle firsat verilmis sana büyük takimdasin yazik sivasa iki gol atin diye inanmiyorum gercekten ..mbia bumudur arkadas ya yerlerde sürünüyor ...haftaya Istanbul basaksporla oynayacagiz artik Mehmet onur takima katilmali cardozo böyle oynayacaksa her mac oynasin
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X