Oooo bi anda alpaçino oldun kandim sana inandim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Istifa falan etmez ahada buraya yaziyorumİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşotanın kovulmasına 24 dakika kaldı yazık oldu sevdiğimiz bir değerdi bAŞKA BİRYÖNETİMLE FARKLI OLDU ÜZÜLDÜM ŞOTAYA.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Bu yüzsüzler gitmezler o zaman eminimİlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek inşallah çeviremeyiz? Aralığa kadar aldığımız her galibiyet kar. Öyle ya da böyle.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Eskiden Komando Aykut bu takımda mücadelesi, agresifliğine rağmen sırıtırdı takımda...Şimdi ise en öne çıkan isim olması ne halde olduğumuzun, genel ruhsuzluğun en büyük göstergesi...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı da kaybedersek şampiyonluk şansımız azalmaya başlar...
Yorum
-
Şampiyonluk derken?İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı da kaybedersek şampiyonluk şansımız azalmaya başlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum