Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadar hata tesadüf değil. hiç bir şey tesadüf değildir.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu ligde bize ayrımcılık yapıyorlar. Sanki pkkyız sanki ülkeye ihanet ettik. Allah bildiği gibi yapsın.
      Pkk lı olsak önümüze yatarlar.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erdoğan Arıkan ‏@erdoganarikan 1 dk.1 dakika önce
        TS-G.ANTEP maçında son dakika penaltı tartışmasında top hala oyunda ve çıkmadan kale vuruşu kullanılıyor .Kural hatasından tekrarlanabilir
        top ciktiydi heralde. yani normalde korner ile baslamasi gerekirdi. gücün varsa tekrarlatirsin. bize gelince hersey normal.

ben hep diyorum türk futbolunun kurtulusu saha ortasinda, hakem futbolcu veya yönetici vurmaktir. ibret olmali

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maç 0dan oynanacak değil heralde. O dakikadan başlatsa da bir şey olmaz zaten.
            bjk maçı baştan başlamıştı.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben herşeyi idrak ediyorum beni bilen bilir senin yaşın ŞOTA'ya laf edebilecek düzeyde değil fazla laf ebeliğine gerek yok laf ediceksen asıl muhattabı İHO'dur!!!
              Size Şotayla başarılar Kasımpaşadaki 5 yeme performansını bizdede gösterince burada ilk söven sizler olmayın. 5 maç 4 mağlubiyet tabi bunun sorumlusu benim.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon şampiyon olduda bizmi yapmadık.

Trabzona penaltı yapıldıda biz mi vermedik.

Beyler pazar günü %61 verip birde üstüne totoşumuzu verirsek artık 3 penaltıdan 1 ini çalacaklarmış.

Kesin bilgi yayın bunu.

Ulan gene kaptınız 3 ün 1 ini hadi yine iyisiniz.

Hülloğğğğğğ
                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• maç tekrarlansa yine denizle başlar bu şota öyle bi adam bu

Yorum

• Trabzon 2-Constant 2

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neymiş Antepin yenilen hakkı?

Bizim ceza sahasinin icinde Douglas idi galiba dirsegi ile adama vurdu ve ayni anda top eline carpti.Yani foul yoksa el var yada cardozo ikinci sariyi görebilirdi yani hakem tam olarak amatör diyebiliriz.

Yorum

• Allah hepsinin belasını versin. Kötüyüz tamam ama şu şerefsizler olmasa şu an yine de kafaya oynuyor olacaktık. IHO'nun da her hatasını geçtim ama artık şu konuda bir şey yap be adam. Yapamıyorsan da çek git. Her seferinde aynı şey, valla bıktım ya. Olmaz böyle şerefsizlik. Bir şey yapan da yok. Adamlar istediği her şeyi yapabiliyor rahatlıkla. İnşallah bunların acısı fazlasıyla çıkar her birinden. Yok böyle bir şey ya. Göz göre göre her hafta aynı haltı yiyor şerefsiz köpekler.

Yorum

• İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burada nefes almadan yönetici ve futbolculara salyalar akıtanlara gelsin bu penaltı pozisyonu..
                          haftalardır doğranıyoruz katlediliyoruz ama suçlu cavanda ve constant vay bee
                          sen onu iho ya söylesene demirörene ekipine 2 elaman ekleyik hakkimiz yenmiyecek diye medya söyliyordu ne oldu 2 adama
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• net bir şekilde bu ligde 5-8 arası olmamız isteniyor..
                            buna bir tane delikanlı yönetici ne diyecek hakalım..
                            10 haftada 5 haftamız hakemler tarafından katledildi..
                            yahu bir insan gözünün önündeki pozisyona nasıl penaltı veremez..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• hocalığa talibim desdeklerinizi bekliyorum.

söz bmn nin kadro seçimlerini dikkate alıcam sevgili bmn ahalisi.

ama kadromda cardozo ilk yazılıcak adamdır ve asla maçtan çıkarılmayacak adamdır.gerisinde görüşlerinizi dikkate alıcam.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Attığımız 1. Golde faul yok, hatta Medjani Aykut topa vururken ofsayt. 2. Gol Cardozo ofsayt 15 cm

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Lig tv'de verdimi.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X