Cardozonun attığı gol sotaya gelsin. Gerizekalı ondan daha cok atacak diye mi korkuyor.ne zannediyor kendini bu adam hoca mı zannediyor mazot.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu şerefsiz hakemler eziklerin maçinda ofsayti çalamadilar ya bunlardan bi bok olmaz pozisyn faul değil zatenİlk olarak şahin yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltı penaltıydı ama attığımız gol de ofsaytın kralıydı. Bunu da söyleyelim. Yani ortada çalınan 2 puan yok.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bahenemi bahenemi senin Trabzonsporluluğuna tüküriyimm ben ahlaksız herifff!!!!!!!! İHO adam olsa bu hakemler bize böyle yapamaz!!!!!!İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota iho hurma üçlüsünün bu haftaki bahanesi hakem olacak.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Neymiş Antepin yenilen hakkı?İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemden bir cacik olmaz.Iki tarafin hakkini yedi beceriksiz herif.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Haftaya maça çıkmasa takım bir maçlığına bunun yaptırımı nedir çok merak ediyorum, gerçi o kadar şike mevzusunda bu tarz bi tepki verilmedi ama bu sezon hepten gözümüze soka soka katlediyorlar. Adamlar yazık kulübün içine etmişler zaten bir de biz vurmayalım demeyip düşene bir de biz vuralım diyorlar resmen. Bu yaşıma kadar belki de izlediğim en kötü sezonlardan birinde hakem hatalarından giden puanları ekle yine zirveye yakın oluyoruz.( ゚д゚)
Yorum
-
Allah bizi (Ts) lanetlemis ben baska bir sey diyemiyorum.
Olabilecek ne kadar olumsuzluk varsa hepsi oldu ama penalti mazeret olmamali, tamam inanilmaz kararlar veriliyor tarihimizde hic bu kadar dogranmamistik ama bu Sota yi temize cikarmaz, yakti bizi yakti yakti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu yavşak şota (lafim hocaliğina efsanemizdir ) çift forvet ekici ve sefa ile başlasa yarim düzine gol atardi yaziklar olsun
hafta başindan beri 3 -5- 2 dedim anlatamadimUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Ofsaytla uzaktan yakından alakası yok pozisyonun,birdaha izlemenizi tavsiye ederimİlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltı penaltıydı ama attığımız gol de ofsaytın kralıydı. Bunu da söyleyelim. Yani ortada çalınan 2 puan yok.
Yorum
-
Trabzon şampiyon olduda bizmi yapmadık.
Trabzona penaltı yapıldıda biz mi vermedik.
Beyler pazar günü %61 verip birde üstüne totoşumuzu verirsek artık 3 penaltıdan 1 ini çalacaklarmış.
Kesin bilgi yayın bunu.
Ulan gene kaptınız 3 ün 1 ini hadi yine iyisiniz.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Mert ilk defa senin gibi dusunecektim ki hakem şerefsiz yine maçın önüne geçti.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah bizi (Ts) lanetlemis ben baska bir sey diyemiyorum.
Olabilecek ne kadar olumsuzluk varsa hepsi oldu ama penalti mazeret olmamali, tamam inanilmaz kararlar veriliyor tarihimizde hic bu kadar dogranmamistik ama bu Sota yi temize cikarmaz, yakti bizi yakti yakti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum