Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süleyman hurma'yı getirdiler takımın butun dengelerini bozdular neymis topcu satıyomus takımın anasını ağlattınız yeter ya

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç başlamadan önce herkesi uyarmak istiyorum.

Link istemek, küfür etmek, hakaret etmek, oyuncular için kalas, çöp gibi kelimeler kullanmak yasaktır!
      Rakip takım futbolcularına veya hakeme edilen küfür ve hakaretler de dahil.
      Hakaret veya küfür içeren mesajlarda uyarıda bulunmaksızın ceza vereceğim.
      Ayrıca ikili tartışmalarınızı(maç dışında) lütfen özel mesaj üzerinden yapın.
      Ve lütfen üslup konusunda biraz yapıcı olalım.
      Ne kendinizi, ne bizi, ne de BMN'yi zor durumda bırakmayın.

Saygılarla, iyi forumlar..

Admin kadroyu görünce anladı olacakları şimdiden D

Yorum

• Antep yener.

Yorum

• Olcay abiyi dinledim Trabzonspor birine 5 atıp patlayacak bu maç o maç olabilir dedi. Hayırlısı bakalım. Antep bize patlamasın da...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• iyice şirazesi kaydı hocanın. ne yaptığını bildiğini pek sanmıyorum.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Evet hurmacıları görelim
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maç başlamadan önce herkesi uyarmak istiyorum.

Link istemek, küfür etmek, hakaret etmek, oyuncular için kalas, çöp gibi kelimeler kullanmak yasaktır!
                Rakip takım futbolcularına veya hakeme edilen küfür ve hakaretler de dahil.
                Hakaret veya küfür içeren mesajlarda uyarıda bulunmaksızın ceza vereceğim.
                Ayrıca ikili tartışmalarınızı(maç dışında) lütfen özel mesaj üzerinden yapın.
                Ve lütfen üslup konusunda biraz yapıcı olalım.
                Ne kendinizi, ne bizi, ne de BMN'yi zor durumda bırakmayın.

Saygılarla, iyi forumlar..
                [MENTION=7094]adem[/MENTION] iyi diyon hoş diyon da. şu kadroya baksana Allah aşkına..bu nasıl bir kadrodur..Nasıl sabredelim..

Yorum

• Biz anca kendi kendimize patlarız.

Yorum

• Ya nabiyor bu adam yeter polyanna polyanna da bir yere kadar ?

Deniz kim lan ? Özer kim ? Medjani nin olmama sebebi bu boş adam mi ? Avni Aker de oynuyoruz top suremeyen Deniz le mi gol atacagiz Cardozo nasil olmaz ?

Ekici nerede, Ndoye Deniz den kotu adamsa ne diye dunyanin parasini verip aldirdin ?!
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      allahım illa bize küfür edin diyorlar şeytan diyor bin uçağa git tükür suratlarına pata küte dal
                      Çok şükür derler...

Yorum

• hahahaha kadroya bak

Yorum

• beyler bi yandan da umudum arttı bu 5 para etmez herifler bu kadro yüzünden bugün 3-4 lük olabilirler aha vallaha keyfim yerine geldi muhammet zaten bize her maç paso atıyor
                          (sakın sen trabzonspor taraftarı değilsin diyen olmasın bu parazitlerden kurtulmazsak hep 1 yener 5 yeniliriz)
                          En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 28.10.2015, 20:58.
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @adem iyi diyon hoş diyon da. şu kadroya baksana Allah aşkına..bu nasıl bir kadrodur..Nasıl sabredelim..
                            Kardeşim, inan ben senden çok küfür etmek istiyorum ama burası bir forum.
                            Üsluba dikkat edelim lütfen. Bu forum hepimizin. Lütfen seviyeyi düşürmeyelim.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Ekici zu Schalke mi diyeyim ne diyeyim . Bunun başka açıklaması olabilr mi?
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• La arkadaş deniz nedir ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X