Süleyman hurma'yı getirdiler takımın butun dengelerini bozdular neymis topcu satıyomus takımın anasını ağlattınız yeter ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç başlamadan önce herkesi uyarmak istiyorum.
Link istemek, küfür etmek, hakaret etmek, oyuncular için kalas, çöp gibi kelimeler kullanmak yasaktır!
Rakip takım futbolcularına veya hakeme edilen küfür ve hakaretler de dahil.
Hakaret veya küfür içeren mesajlarda uyarıda bulunmaksızın ceza vereceğim.
Ayrıca ikili tartışmalarınızı(maç dışında) lütfen özel mesaj üzerinden yapın.
Ve lütfen üslup konusunda biraz yapıcı olalım.
Ne kendinizi, ne bizi, ne de BMN'yi zor durumda bırakmayın.
Saygılarla, iyi forumlar..
Admin kadroyu görünce anladı olacakları şimdiden
D
Yorum
-
[MENTION=7094]adem[/MENTION] iyi diyon hoş diyon da. şu kadroya baksana Allah aşkına..bu nasıl bir kadrodur..Nasıl sabredelim..İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç başlamadan önce herkesi uyarmak istiyorum.
Link istemek, küfür etmek, hakaret etmek, oyuncular için kalas, çöp gibi kelimeler kullanmak yasaktır!
Rakip takım futbolcularına veya hakeme edilen küfür ve hakaretler de dahil.
Hakaret veya küfür içeren mesajlarda uyarıda bulunmaksızın ceza vereceğim.
Ayrıca ikili tartışmalarınızı(maç dışında) lütfen özel mesaj üzerinden yapın.
Ve lütfen üslup konusunda biraz yapıcı olalım.
Ne kendinizi, ne bizi, ne de BMN'yi zor durumda bırakmayın.
Saygılarla, iyi forumlar..
Yorum
-
Ya nabiyor bu adam yeter polyanna polyanna da bir yere kadar ?
Deniz kim lan ? Özer kim ? Medjani nin olmama sebebi bu boş adam mi ? Avni Aker de oynuyoruz top suremeyen Deniz le mi gol atacagiz Cardozo nasil olmaz ?
Ekici nerede, Ndoye Deniz den kotu adamsa ne diye dunyanin parasini verip aldirdin ?!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Çok şükür derler...İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallahım illa bize küfür edin diyorlar şeytan diyor bin uçağa git tükür suratlarına pata küte dal
Yorum
-
beyler bi yandan da umudum arttı bu 5 para etmez herifler bu kadro yüzünden bugün 3-4 lük olabilirler aha vallaha keyfim yerine geldi muhammet zaten bize her maç paso atıyor
(sakın sen trabzonspor taraftarı değilsin diyen olmasın bu parazitlerden kurtulmazsak hep 1 yener 5 yeniliriz)En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 28.10.2015, 20:58.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Kardeşim, inan ben senden çok küfür etmek istiyorum ama burası bir forum.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@adem iyi diyon hoş diyon da. şu kadroya baksana Allah aşkına..bu nasıl bir kadrodur..Nasıl sabredelim..
Üsluba dikkat edelim lütfen. Bu forum hepimizin. Lütfen seviyeyi düşürmeyelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum