Bu yalaka başkan aralık'da gitmezse. Trabzonsporluluğumu bu adamın gidişine kadar askıya alacam..Gecen çıkmış bir yerde konuşmuş hesap soracakmış..neyin hesabını soracak, bu zamana kadar neredeydin yalaka iho..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Böyle diyince birileri gelip diyor ki kişiler gidicidir Trabzonspor kalıcıdır. Siz adamına göre mi Trabzonsporlusunuz? Bu ne biçim Trabzonsporluluk da miş muş falan filan.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yalaka başkan aralık'da gitmezse. Trabzonsporluluğumu bu adamın gidişine kadar askıya alacam..Gecen çıkmış bir yerde konuşmuş hesap soracakmış..neyin hesabını soracak, bu zamana kadar neredeydin yalaka iho..
Edebiyat yani
Yorum
-
inşallah onlar da gidecek, bununla beraberİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle diyince birileri gelip diyor ki kişiler gidicidir Trabzonspor kalıcıdır. Siz adamına göre mi Trabzonsporlusunuz? Bu ne biçim Trabzonsporluluk da miş muş falan filan.
Edebiyat yani
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle diyince birileri gelip diyor ki kişiler gidicidir Trabzonspor kalıcıdır. Siz adamına göre mi Trabzonsporlusunuz? Bu ne biçim Trabzonsporluluk da miş muş falan filan.
Edebiyat yani

Senden beklemezdim bu yorumu
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Arada ince bir çizgi var amaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Senden beklemezdim bu yorumu

Yanlış düşünme.
Yorum
-
Onlar gitmez. Trabzonspor kepaze olsun Oooo alkış.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah onlar da gidecek, bununla beraber
Trabzonspor başkanıdır Trabzonspor futbolcusudur Trabzonspor ocusudur bucusudur.
Trabzonspor nedir diye o arada düşünseler keşke.
Trabzonspor'a zarar verenlere Trabzonspor değerlerini yok sayanlara üzerinde bir sıfat var diye sahip çıkmanın Trabzonsporluluk olmadığını anlasalar.
Yorum
-
Yanlis düsünmem, düsünsem de saygi duyarim, insan bikabilir askiya alabilir, çünkü bu yönetimin icraatlari ve yalanlari af edersin ama resmen kusma sebebidir...İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada ince bir çizgi var ama
Yanlış düşünme.
Ama o ince çizgiyi anlamadim sanirim
(Bu aksam yenecegiz, 1-0 ya da 2-1)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
bunu bilmiyordum sagol renktasİlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa saatleri bir saat geriye aldi, Turkiye secim var diye geriye almadi. Sonuc olarak 2 saat fark var aramizda. Turkiyede mac 21:45 Avrupa da 19:45 de.
Ek olarak: Turkiye saatleri geri almayi 8 kasim'a ertelemis.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Kongre var ya. Seçim yatırımı. Ben 4 yıldır o tribünde ne pankartlar gördüm kaldırılan. Ufak kağıt parçalarından tutun büyük pankartlara kadar. Üzerinde siyasi bir yazı, şike yazısı, aziz resmi vesaire. Hiç fark etmiyor.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolis kaldirmazsa iyi nasil izin vermisler basimiza tas yagcak..
O pankarta şike yazana kadar kimbilir ne ecel terleri dökmüşlerdir.
Yorum
-
Bu akşam yenersek şampiyon olmuş kadar sevinecek adamlar var.. ama bilmiyorlar ki bu takımdan bu kafayla hiç bir şey olmaz..Onuru ve Ekiciyi küstür para ediyorlar diye satmaya çalış.. şaban yumluyla şampiyon olursun diye bekle.. çok bekleriz, çok beklersiniz.. ayrıca bide yumlunun kaptan olma olasılığı var onu hiç saymıyorum bile
Yorum
-
Esteban Alvarado
Aykut Demir
Carl Medjani
Douglas
Kevin Constant
Stephane M'Bia
Okay Yokuşlu
Erkan Zengin
Marko Marin
Yusuf Erdoğan
Dame N'Doye
bumu ilk onbirimiz trabzonspor tv diye bir site yazmis ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum