Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kadro.JPG

yaptım twitterdan gönderdim hocaya. çok can yakarız bu kadro ile . (kendi görüşüm saygılı bir biçimde yorumlarınızı bekliyorum kadro ile alakalı)

Yorum

• 5-0 alırız.

Yorum

• @SeRkAn Miletli

Kadro çok güzel olmuş hocam

Yusuf,Erkan,Özer,Deniz de iyi yedekler bu takımı AMA Cavandasız olmaz
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bazı kesimler bunu tedarik edemiyor TRABZONSPOR büyük bir takım. ve bu takımın başında iyi bir teknik adam kendini kanıtlamış birisi olması lazım. yani bu iş şota ile halil bilmem ne ile olucak iş değil.
          Yakisiyor mu arkadasim? Git konus bence
          "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• ...
            En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 14:03.

Yorum

• ligin tartışmasız en iyi futbolunu oynayan beşiktaşı yenen tek takım TRABZONSPOR sa eğer demekki onlardan geri kalır hiçbir yanımız yok..!! kadir kıymet bilmeyen sevgili taraftarımız şuanda şenol güneş bu takımın başında olsa idi çok farklı bir tabloyla karşı karşıyaydık 2011deki hoca şuanda yok. takım içi kaoslar gruplaşmalar ve yönetim boşluğu teknik kadronunda yetersiz olmasıyla bu durumdayız. ha yarın gaziantepi yeneriz ancak bu sezon sonunu şampiyon çıkartabiliriz anlamına gelmesin.. biz kendi değerlerimize sahip çıkmayıp sırt çevirip ispanyanın katalunyası olamadığımız sürece real madridle kapışamayız.

Yorum

• ayrıca gollerden sonra ve oyun içersine bakın 8taşta inanılmaz bir yardımlaşma var. ve asla paslarda adam seçmiyorlar.. bizde resmen gruplaşma maç içersindede var.

Yorum

• lütfen Burda konumuz trabzonspor - Gaziantep maci ?? trabzonspora önerilerinizi yorumlayiniz ben buraya trabzonspor icin üye oldum bjk takiminin ne Kadar Güclü veya gücsüz oldugunu okumak icin buraya gelmiyorum lütfen bence Forum yöneticisi el atmali bu konuya ben trabzonsporluyum bana ne bjk dan felan filan ??
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bakalım Süleyman Hurma'nın ilk 11'i nasıl olacak .

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @SeRkAn Miletli

Kadro çok güzel olmuş hocam

Yusuf,Erkan,Özer,Deniz de iyi yedekler bu takımı AMA Cavandasız olmaz
                      cezalı olduğu için bu hafta kadroya yazamadık yoksa kesilemez cavanda hatta bosi reis de gelince hızlı bir defans hattımız olabilir. yorumun içinde teşekkür ederim.

Yorum

• Bence bu mac patlama yapacaz, Ndoyeden en az 2 gol bekliyorum nedense..
                        Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yakisiyor mu arkadasim? Git konus bence

yazıyorum twitterdan cevap yazmıyor

Yorum

• beşiktaş iyi futbol oynuyor ornek gösteriyoruz eyvallah fakat beşiktaş sistemli bir şekilde buralara geldi bakın geçen seneki sistemin ürünü dünkü maçta gokhanla sosa olmamasına rağmen sistem tıkır tıkır işledi bana göre onlar varken de bu şekilde oynuyorlar ileride ba varken tempoyu kaldıramıyordu şimdi gomes daha etkili koşular yapıp herkes pozisyonun içierisine girebiliyor hızlı futbol oynamayı öğrenmişler herşeyden önemlisi istek ve arzuları çok üst düzeyde şenol güneşin oraya gitmesi itici güç olmuş biliçten farkı takımı daha iyi hazırlaması maçlara psikolojikmen ve en önemlisi fikret orman üst düzey yöneticilik örneği gösteriyor en başta takımda huzur var bizde inş. ogünleri yakılayabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yazıyorum twitterdan cevap yazmıyor
                              aveadan yaz

Yorum

• Bu arada gecen mac takim kaptani kimdi Mbia diye hatirliyorum ama yaniliyor da olabilirim ??
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X