Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz yavaş top oynuyoruz..
    kaleye direk giden marin dışında oyuncumuz yok..

esasında ekici-yusuf-erkan bunlar dikine oynayabilen oyuncular...
    forvet hala diyorum d yone -deniz olmalı...
    içeride mutlaka 2 forvet ile oynanmalı...
    bizde tek tip forvet oynayacak adam yok malesef....

Onur'da artık kaprisi kesip oynamalı....

Çoçuğunun kaydını Trabzon yapacak biri bu tip kaprislerden arınmalı...

Takım içerisinde ki huzursuzluk bitmeli kesinlikle...
    Şota iyi niyetli olabilir lakin hocalık konusunu tartışırım.....
    Kesinlikle katılıyorum size,
    takımın kanı gibi oynadığını haftalardır yazıyorum,
    ilk 2 hafta bursa ve bjk maçında mbia topu alınca orta sahada
    marin gibi depara kalkıyordu topla birlikte takımı hızlı hucuma kaldırıyordu.
    6 haftadır onada birşeyler oldu,topu alıyor kanı gibi yan sağına ya soluna yada geriye dikkat edin.
    onun ayarındaki klas bir oyuncu takımı takır takır oynatmalı
    ndoye nin iyi kumaş olduğunu biliyorum ısrar edilmeli,
    antep maçında direk oynatmalı,dediğiniz gibi şansızlığını kıracaktır.
    yarın akşam kazanırsak sonraki maça daha moralli ve tam kadro çıkma şansımız olacaktır.

Yorum

• Lütfen hocam bu maçta saçmala bari. Yanarım yanarım gs maçına yanarım. O maçı ( hakem hariç) senin yüzünden kaybettik. İkinci yarı tıkır tıkır top oynayan takımı darmadağın ettin yaptığın değişikliklerle..

En iyi kadro bizde diyoruz becerip de oynatamıyoruz adamları arkadaş
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne guzel gunlerimiz vardi
        bu sitede
        3 atariz
        5 atariz yaziyorduk
        3 atarız ama kaç yeriz ?
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Dün akşamki maçı izlerken,
          bjk ye şenol hocanın oynattığı topu görünce güzel hayaller kurdum.
          bjk oynadıkça ben yoruldum izlerken...
          bu adamlarda güç,kondisyon varsa
          bizimkilerde ne var?
          dbir tane sırıtan oyuncusu yoktu bjk'nin
          dünkü maçı izledilerse bizim oyuncular adam biraz utanır kardeşim.
          bizimler; niçin bizlerde böyle oynamıyoruz diye düşünseler,kafa yorsalar,
          çok farklı olur,ama kendilerini yormuyorlar
          bizler hak etmiyormuyuz?

şenol hoca maçtan sonraki açıklamaları;
          *çok istekliydik.
          *keyif aldık,
          *sonuç ne olursa olsun disiplikli oynadık,
          *topu aldık ve hucum oynamayı düşündük,
          *ne hakemle ,nede rakiple uğraştık
          şenol güneş hocanın bu açıklamasını çerçeletip tesislerde duvara asılmalı diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nerede bizde mantıklı eleştiri yapan taraftar?

Bu hafta o taktiği oynatan Şota'ydı zaten. Constant ve Ekici sakat olduğu için Yusuf ve Erkan oynadı sadece. (Ekici sakat olmasa da oynatılmayabilirdi evet çünkü ligin başındaki performansı rezaletti iki maçta)
            sadece mi güldürme beni hoca bu takımdan erkanı asla kesmez ( ne kadar kötü oynarsa oynasın ) . bunu anlayamadıysan senin mantığında bir sıkıntı var. takımda o kadar kötü adam varken sen gidip 60. dakikada takımın en iyisini çıkartıyorsan zaten o hocada da mantık aramam ona inanan taraftarda da..

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lütfen hocam bu maçta saçmala bari. Yanarım yanarım gs maçına yanarım. O maçı ( hakem hariç) senin yüzünden kaybettik. İkinci yarı tıkır tıkır top oynayan takımı darmadağın ettin yaptığın değişikliklerle..

En iyi kadro bizde diyoruz becerip de oynatamıyoruz adamları arkadaş

bazı kesimler bunu tedarik edemiyor TRABZONSPOR büyük bir takım. ve bu takımın başında iyi bir teknik adam kendini kanıtlamış birisi olması lazım. yani bu iş şota ile halil bilmem ne ile olucak iş değil.
              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 10:50.

Yorum

• topu yönlendiren, top oynamayı bilen* bir oyuncu grubumuz var mı?

bizde açıkları değerlendiren, rakibin aksiyonuna göre ilerleyen, bekleyen oyuncular olduğu sürece istediğimiz oyunu oynayamayız...
                rakip açık vermediği sürece ne yapacağımızı bilmiyoruz, karambole top gezdiriyoruz, bunu da ağır ağır yapıyoruz...
                (küçük takım oyuncusu söylemi de bu kapıya çıkıyor zaten...)

winner futbolcu oyuna ağırlığını koyacak, topu ayağına aldığı zaman takımı istediği gibi yönlendirecek, yönetecek, topa hükmedecek...
                futbol karakteri ve pozisyon bilgisi zayıf oyuncularla 11 kurduğumuzda ancak ve ancak bize saldıran, açık veren takımlara karşı etkili oluruz...

barcelona ile maç yap, rakip üzerine gelsin, koy yusufu erkanı anlarım...
                bu oyuncu karakteri ile 18 takımdan 13ünün kapanarak oynadığı bu ligde ne yapmak istiyoruz, anlayamıyorum...

erkana da yusufa da ihtiyacımız olacağı zamanlar olacaktır, ama erkan bu oyun yapısıyla, yusuf da kendini yeterli derecede geliştirmediği sürece Trabzonspor da oynamamalı...

Yorum

• --------------onur-------------
                  ------aykut--douglas---med--
                  ------okay-------mbia----
                  marin-------mehmet----const
                  ------cardozo-----ndoye-----

bu kadro oynasın çok atarız ama rahat gol de yiyebiliriz. yinede denenmeli derim.

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    --------------onur-------------
                    ------aykut--douglas---med--
                    ------okay-------mbia----
                    marin-------mehmet----const
                    ------cardozo-----ndoye-----

bu kadro oynasın çok atarız ama rahat gol de yiyebiliriz. yinede denenmeli derim.
                    serkan abi,
                    iyisin inş.
                    gol zaten yiyoruz boşver ,
                    tam aklımdaki kadro..

Yorum

• gene besiktas geyigi ya bizene besiktastan baksanıza kendi macımıza forumda besiktaslıların oldugunu biliyorum.

Yorum

• vasat ve vasat altı iki takımın avni aker'deki mücadelesinde galibiyete yakın taraf ne yazık ki yok . kümede kalma puanı 39-40 olarak düşünülürse önemli olan bir an önce kalan 27 puanı cebe koymak . gerisi de zaten hayal ve imkansız hedefler . ayrıca bu takımla türkiye kupası , lig dördüncülüğü gibi ütopik hedeflerle olmayacak duaya amin dememek lazım .

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          serkan abi,
                          iyisin inş.
                          gol zaten yiyoruz boşver ,
                          tam aklımdaki kadro..

iyiyim kardeşim çok sağol sende iyisin inşallah özledik arada bir yaz bu arada bıktım anadolu takımlarına karşı tek forvet oynuyoruz biz bu değiliz abim. saldıralım hepimiz bunu istiyoruz.

Yorum

• muhammet demiri tutarsak bu mac bizim.

Yorum

• şöyle hep saldırsak 5.6 fark atsakta biraz umutlansak diyeceğim bir mac
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sivas maçının ikinci yarısında bir atakta 3'e hatta 4'e 1 gidilirken, Erkan sağdan bomboş koşarken Alper resmen topu ona atmadı. (Beceriksizlik falan değil resmen göz göre göre atmadı) Erkan'da çıldırdı. Ben de olsam çıldırır bağırır çağırırım. Takım içinde böyle şeyler olur kavga da olur ama önemli olan sonrasında tekrar arkadaşlığa ve huzur ortamına geri dönmek. Erkan "Kusura bakma bağırdım ama sen de o pası atmalıydın" der. O da ondan özür diler. O pasın verilmemesinin nedeni bu huzursuzluksa bu takım hiçbir maçta favori olamaz şansına bir iki maç kazanır o kadar. Ben hoca olsam Alper'e sadece bağırmaz bir de döverdim, adam resmen takımını dinamitliyor. Bu maçta da takım gibi değil 90 dakika zorla oraya toplanmış adamlar gibi oynarlarsa (Medjani, Marin ve Okay'ı hariç tutuyorum) hiç bir halt beceremezler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X