İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
DEEP BLUE
Bu ülkenin gördüğü en komik üç adamdan biri olan Şota isimli şahıs konusunda yanıldığım için tüm forumdan özür diliyorum. Sezon başlamadan önce "bu adamdan hoca olmaz, 6. hafta gider" demiştim ama 8 hafta oldu hala duruyor. Tekrar tekrar tüm kamuoyundan özür diliyorum.
Not 1: Diğer komik adamlar Cem Yılmaz ve Kompela'dır.
Not 2: Trabzonspor Kulübünün şampiyonluk gibi bir kaygısı ya da amacı yoktur.En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 22:48.
Yorum
-
Hakem falan hikaye... Geçin bu işleri...
İngiltere'de kulüpler 40 yılda 7 hoca değiştirmezken biz 4 yılda 7 hoca gördük...
Bu takımın başına Mourinho gelse ne olacak?! Yönetim yok yönetim.. 2010-11 'i hatırlayın takımda birlik vardı bütünlük vardı yukarıdan aşağıya takım hep beraber hareket ediyordu...
Şimdi menfaati için iki büklüm olmuş ne istediğini bilmeyen taraftar bir yanda.. Siyasete yaranacağım diye orayı burayı yalayan yöneticiler başta başkan olmak üzere bir tarafta.. Birbirinin üzerine yürüyen birbirine saldıran futbolcular arkadaşlık ortamı olmayan bir takım bir tarafta..
Bir takımı, takım yapan unsurların hangisi var Trabzonspor'da?
Trabzonspor'un neyi var elinde kocaman geçen 4 sezon ve harcanan paraya bakın... İnanılmaz astronomik bir rakam Trabzonspor'un 1967'den beri harcadığı parayı geçer belkide bu miktar ancak lig 4.Lüğü dışında bir başarısı yok Trabzonspor'un...
Ve bunun bir sorumlusuda yok işin en acı tarafı..
Kimse mesuliyet alayımda açıklama yapayım demiyor..
Şike davası satıldı... Satıldı diyorum AKP'nin önünde diz çökmedi yaladı yuttu hepsini bizim başkan.. Erdoğan'ı yaladı tepeden tırnağa Erdoğan sus dedi sustu, konuş dedi konuştu Aziz Yıldırım'a karşı Erdoğan tuttu bizim başkanın ipini eee bizim gibi şehire böyle başkan yakışırdı oldu işte... Sattı şehrin maddi-manevi neyi varsa hepsini hiç etti... Yerin dibine soktu Trabzonspor'u...
Saçma sapan oyunculara milyon eurolar verdi.. Oyunculara verdiği o bonservislerle cebini doldurmadıysa ben en adi namussuz olayım... En az 20 trilyon yaptılar o bonservislerden, menajerlik ücretlerinden.. Realist olalım arkadaşlar bu paralar nereye gitti?! Sefa denilen adama verilen paralar, Musa'lar, İshak bilmem ne oyuncuyu oynatmadan gönderdik yahu biz bu kulüpten...
Oyuncu paralarını geçiyorum... Teknik Direktör tazminatlarından bile parayı buldular... Yöneticiler teker teker istifa ettiler neden?! Yola çıktıklarının hiçbirisi yanında durmadı duramadı İHO'nun neler yaptı acaba...
Balık baştan kokar arkadaş..
Hocaya kızmıyorum..
Ağzımı açmıyorum... Bu takımın başına kimi getirsen getir şu başkanla ne yapacaksın? Söylemeye utanıyorum ama tabakhaneye gitmezsin bu adamla çok net..
Yazıklar olsun 9 yaşındaki yeğenim bana yarın okulda benle yine dalga geçecekler diyor sinirimden elimi sıkıyorum gözlerim doluyor...
Biz bunları neden hakediyoruz diye soruyorum kendime hadi biz hakettik bu çocuğa böyle hissetiriyorsun küçücük çocuğun basit bir mutluluğuna bile siyasi rantın uğruna engel oluyorsun şu takımı samimi bir Trabzonsporlu gibi yönetmekten dahi acizsin sen adam bile değilsin adamın olmadığı yerde bile adam değilsin...
YAZIKLAR OLSUN...
UTANIYORUM..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
maçın 35. dkikası salihin çıkıp sefanın alınması gerektiğini düşündüm.. ama ne yazık ki değişiklik ikinci devre başında bile gelmedi ve hala şota çıkıp espri yapıyor.. ilginç...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Şota sana söylenecek tek şey var; kalıbının adamı değilmişsin. Hangi şanssızlıktan bahsediyorsun? Gelenin gidenin 5 attığı takımdan 61 dakikada 3 gol yeme şansızlığından mı? Seninki şanssızlık değil, yüzsüzlük. Ama suç sende değil seni Trabzon'da sokakta görüp yaptığın maymunluklarının hesabını sormayan koyuna çevirilmiş taraftarda...
Sent from my iPhone using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Futbol basit bir oyundur eğer sen o basit oyunu bile oynatamıyorsan senden hiçbir şey olmaz. Takımın en iyi iki oyuncusundan birisi olan Cavandayı Sol bek yaparak yok ediyorsan sana söylenecek söz bulamıyorum. Geçmiş maçlardaki hatalarını zaten yazmayacağım. Bırak çek git Şota azıcık Trabzonsporlu isen...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bana pizivenk diyoİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkenin gördüğü en komik üç adamdan biri olan Şota isimli şahıs konusunda yanıldığım için tüm forumdan özür diliyorum. Sezon başlamadan önce "bu adamdan hoca olmaz, 6. hafta gider" demiştim ama 8 hafta oldu hala duruyor. Tekrar tekrar tüm kamuoyundan özür diliyorum.
Not 1: Diğer komik adamlar Cem Yılmaz ve Kompela'dır.
Not 2: Trabzonspor Kulübünün şampiyonluk gibi bir kaygısı ya da amacı yoktur.
bülent şerefsize söylemişti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum