Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih aferdersin ağımıza etti kardeşim takımı mental maddi güven her açıdan bitirdi kardeşim ortada Trabzonspor kalmadı.
    Ben bu kadar futbolla alakası olmayan hoca görmedim yemin ederim.gitsinler Yılmaz Vuralı getirsinler göreyim bu futbolcuların götünü ondan sonra.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bi allahın kulu da şu şota denen hoca çakmasına sorsun lütfen: dk 75 ve hala sahada 5 tane defans oyuncusuyla oynuyorsunuz!! NEDEN?????????
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ger gelen parayi cebini dusunuyor milyonlati almadanda gitmiyorlar

LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• arvelad aldığı paralarla trabzona yatırım yapsa bari piyasa canlanır

Yorum

• şota süleyman abiylede konuşacağım dedi bu takımın başkanı var kararı onlar versin diye bir açıklama yaptı yani erdemli olup istifa etmedi

Yorum

• İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birde unutmayalım Esteban gibi bir kovayı Onur gibi bir kaleciyle kıyaslamak da bu forumda bugüne kadar yapılmış en büyük ayıplardan biridir. Bir daha sanırım kimse Onur'a laf atmaz. Formsuz bunu kabul ediyoruz ama Onur gerçek bir kalecidir.
              Estebana kova demek bile kovaya hakarettir.. NET

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Shota tazminatsız gitmem diyor..
                Adam da haklı her giden aldı ben niye almayayım diyordur.

Yorum

• Nuri Albayrak'tan sonra maddi yönde bi savurganlık başladı. Sadri Şener parayı harcadı ama bi başarı sağladı fakat İHO hem para hemde Trabzonspor'u harcadı. Maddi yönden ve zamanla sportif başarı için tekrar başkan olması gereken isim Nuri Albayrak'tır.

Yorum

• Ama başkan türban sorununu çözmüştü

bende sabretmemiz lazım
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      06.10.2015 saat 13:20 de demişdim #246
                      ilk sayfalarda yazmıştım , mersin trabzonun güllacını narlar diye........
                      County of Essex

Yorum

• hem vallahi hem billahi bu takıma ben hoca olsam arka arkaya 4 kez mağlubiyet almam!!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ben anlamadım kardeşim! Biz istifa deyince "ota b.ka istifa olmaz" deniyor. 4 maç üst üste Mourinho yenilse gene de istifa derim!

Her zaman yazıyorum bu takımda 50 oyunca 6 teknik adam değişti. Sıkıntı demek ki yönetimde ve onun getirdiği adamlarda.

Takımı "yönetemeyen" rantçı, siyasi, şark kurnazı YÖNETİM İSTİFA!

Orta saha nedir bilmeyen, savunmadan anlamayan yumuşakçalar ŞOTA İSTİFA!

4 maç üst üste hangi takım yenilir, hangi takım yenilir de buna sebep olanlar bedel ödemez! Yazıklar olsun.

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk sayfalarda yazmıştım , mersin trabzonun güllacını narlar diye........
                            2. sayfa 42. yazı..
                            County of Essex

Yorum

• Maçta sadece bir kez gösterilen ofsayt pozisyonu ilk anda düşündüğüm gibi ofsayt değilmiş. Maç 0-0 mıydı tam hatırlamıyorum ama yine maçın sonucuna etki eden hakem hatası.

Yine hakemi tffyi bırak diyecek bazıları da arkadaş biz hakemlere karşı da oynamak zorunda mıyız be? Çakma mafya ben kabadayıyım demeyi biliyor, çık Konuş bari be aZiz konuşmadan ülkeyi sallıyor. Bizimkinin Ağzına ediyorlar yarabbi çok şükür diyor.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Bütün suc sotaninmi ne yaptiniz ya sotami girsin gol atsin daha ne etsin sota antromanlari yaptiriyor ordan karar veriyor ama diyor yönetim git desin gideyim diyor her saniye hazirim dedi ::: Atigimiz gol ofsayt degildi ligtv dedi ::sotanin sucu nedir onurun sakatlanmasini sotami istedi mehmetle erkan yok sotami istedi sergen yalcin neden gitmiyor daha mac kazanamadilar bügün gercekten sansizdik konya macindada sansizdik yazik ne edelim sahip cikacagiz suan hocamiz giderse yeni hocaya sahip cikacagiz böyle yapmayalim sotada bir insan bir baba sota da trabzonsporlu degilmi bizim kadar üzülüyordur cumartesi sivasla macimiz var sivasdaymis mehmet erkan tekrar takima katilir onurda katilir öylede yeniliriz tam rahat ederiz sotaya sahip ciktim ama hafta ici istifa eder diye düsünüyorum veya yarina
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X