İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Cavanda mı göndermiş?İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSotaya üzüldüm buraya kadarmis cavanda sotayi gönderdi
Yorum
-
Başta söylemedim.Bu leş kadro ile mersinin kadrosundan neyin fazla her zaman söyleyecem bu.milyonluk eşekleri layık oldukları esseksporlara gönderip şerefli Trabzonporumuzu bu pisliklerin elinden kurtaralım şerefli bir yönetim küçülmüş bir kadro hedefleri olan ucuz ama ŞEREFLİ HALSİYETLİ OYUNCULAR.Başka kurtuluş yoktur.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Mbia Türkiye liginin en iyi futbolcusu.İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih nedir..
SALIH NEDIR..
Lan genç birini oynatsan biyerine birsey olacak sanki..
Takimin haline bak ya..
Ptt takimi olmus..
Mbia Atibanin tirnagi olamaz, net..
Cardozo desen kronik sakat...
Geri kalanini konusmaya degmez..
Yorum
-
beyler adam kafayı sıyırdı galibaİlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gol ofsayt mı bana değil gibi geldi?
2 gol yedik. takım atak yapamıyor.ne ofsaytı alooooooooooooooooooo
Yorum
-
İkinci gol komedi.İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoller de kaleci hatası var mi arkadaşlar ?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
evetİlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğleniyomuyuz
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bence bizim oyuncular ihanet icerisindeler yenilgide hocanin ve iho un gidecegini biliyorlar o yuzden efor sarfetmiyorlar dikkat edin 2 golde de oyuncularimiz ruhsuz. Hatta santra oluyor kimse sucluluk hissetmiyor boyle takimi mi kur herkes parasini alio yan gelip yatma dedinde kimse tiklemiyor takimi baskani teknik heyeti. Hal boyle olunca rezil oluyoruz ama suacun en buyugu baskanda herseyi parayla cozecegini zannediyor. Azizede oyle dusunuyor ama oyoe olmuyor maalesef. Yeter bizi rezil ettikleri ruhsuz oyuncular baskan yonetim teknik heyet hepsi defolup gitmeli miyadini fazlasiyla doldurdular.
LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Heee izliyoruz..İlk olarak MØ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia Türkiye liginin en iyi futbolcusu.
Yorum
-
Sorun Shota'da
Sorun Vahid'de
Sorun Tolunay'da
Sorun Hami'de
Sorun Ersun Yanal'Da
Sorun MRA'da
AdınI UNUTTUĞUM Hoca varsa affetsin beni
Sorun YÖNETİME YÖNETİMDE.. Trabzonspor'a zarar verecek kadar nasıl o gözleriniz kör oldu...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum