Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TVEM izliyorum az evel yilmaz vural konusma yapti sevgili Mehmet ali yilmaz gelsin baskan olsun benide alsin yarim biraktigimiz isi bitirelim dedi ??? yilmaz vural trabzonsporda calismak istiyor ( konuyla alakasi yok ama izlemeyenlere bildireyim dedim
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ulan maçımız olmayınca ne kadar rahat oluyor kafamız.TFF bir kaç ay ligi ötelese ne iyi olurdu.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Medjani kesilmemeli.
        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• 10 gündür mağlubiyetimiz yok ne güzel
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yenebilirmiyiz ki acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yenebilirmiyiz ki acaba?
              Maalesef şu maçı ya da bu maçı alırız diyemeyecek durumdayız.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Üst üste 3 maçını kaybederek taraftarlarımızı üzen takımımızda Mersin maçı hazırlıkları tam gaz sürerken durumu en merak edilen isimlerden Mehmet Ekici’de sevindirici bir gelişme yaşandı.

Osmanlı deplasmanında geçirdiği sakatlık nedeniyle 1 ay takımdan uzak kalacağı açıklanan başarılı orta saha oyuncumuz tedaviye çok çabuk yanıt verdi, beklenenden daha hızlı iyileşmeye başladı. Salonda uygulanan fizik tedavisini tamamlayan Ekici, dün düz koşulara başladı. Bir hafta daha rehabilite süreci devam edecek olan Fırtına’nın yıldızı, ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Böylece Mersin maçını kaçıracak olan oyuncunun Sivas deplasmanına kadar yetişme şansı doğdu. Sağlık ekibinin bu konuda hummalı bir çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

‘Çok iyi gidiyor’

Tedavisinin çok iyi gittiğini ifade eden Mehmet Ekici, “Sakatlık yüzünden takımdan ayrı kalmak çok kötü. Ancak ben bir an önce formamı giyebilmek için elimden geleni yapıyorum. Tedavim çok iyi gidiyor, umarım beklediğimiz gibi çabuk iyileşir ve takıma geri dönerim” ifadelerini kullandı.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Medjani kesinlikle ilk 11 oynamalı. Marin-Cardozo ikilisini destekleyecek üçüncü bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu başarırsak daha kolay ve daha çok gol atarız. Yusuf -Özer-Erkan -Ekici gibi adamlar bencilliği ve egolarını bir kenara bırakırsa başarıyı yakalarız.
                  Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan maçımız olmayınca ne kadar rahat oluyor kafamız.TFF bir kaç ay ligi ötelese ne iyi olurdu.
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'umuzda kaptan Onur Recep Kıvrak bir yandan kaleyi Esteban'dan tekrar devralmak için antrenmanlarda hırslı bir şekilde çalışırken, bir yandan da baba olmak için gün sayıyor.

1 ay içerisinde eşi doğum yapacak olan Onur, çocuğunun nüfus cüzdanına doğum yeri, "Trabzon" yazsın diye ailesini Trabzon'a çağırdı. Eşinin de Trabzon'u çok sevdiğini belirten tecrübeli kaptan, bu kararı ortaklaşa aldıklarını ve çocuğunun kimliğine Trabzon yazmasının 7 yıldır formasını giydiği Trabzonspor'a bir minnet borcu olarak gördüğünü söyledi. Onur, "Bu şehri ve takımı çok seviyorum" ifadesini kullandı.

TS efsaneleri arasında çoktan yer aldın İzmir'li Onur Recep KIVRAK

Tıpkı,

İskender GÜNEN
                      Orhan ÇIKRIKÇI
                      Ünal KARAMAN
                      Hakkı Tolunay KAFKAS
                      Abdullah ERCAN

gibi Trabzon'lu olmayıp da yıllarca Trabzonspor'da oynayan birçok gerçek Trabzonspor sevdalıları gibi
                      Yo yo esteban çok iyi maçlar çıkartsın onur da bir daha kale yüzü görmesin, o kadar ihanet etmiştir çünkü onur bize!!

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence tam tersi
                        15 gün TS maçı olmayınca patlıyorum.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yo yo esteban çok iyi maçlar çıkartsın onur da bir daha kale yüzü görmesin, o kadar ihanet etmiştir çünkü onur bize!!
                          Esteban ALVARADO, son maçta bana güven vermedi. Belki daha çok oynarsa fikir edinebiliriz ancak,

Onur'un kalede olduğu her maç çok rahat maç izliyorum.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

Esteban ALVARADO, son maçta bana güven vermedi. Belki daha çok oynarsa fikir edinebiliriz ancak,

Ben kinaye yapmıştım abicim.

Yorum

Ben hiç de rahat izlemiyorum. Rakibi boğsak da yandan bir orta gelse kalp krizi geçiriyorum.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ınsallah bu arada atak organızasyonları ıcın calısmalar yapılıyordur.. atak yapamıyorsanız defansta yapamıyorsunuz demektır 11 kısı kapanan takımlara karsı sadece top cevırıyoruz bu sekılde kapanan hıc bır takıma karsı gol atamayız..
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X