Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol iyi futbolcu kafası çalışan futbolcu ile oynanıyor maalesef. Sen şimdi yusufu bir takıma koyduğun anda o takımın %50 hucum gücünü bitirmiş oluyorsun. Bir insan 20 orta yapıp bunun 3 tanesini isabetli yapabiliyorsa bu futbolcu değildir. Bakın 42 yaşındayım büyük sahada top oynuyorum 60 dakikanın içinde sağ bekten sürekli bindirme yapıp orta yapıyorum ve inanın istatistiklerim bu heriften çok çok daha iyi.
    fiziki bir mücadeleye giremiyor, topun her iki yönünde sert oynayamıyor. Bire birde adam geçme özelliği çok az, yanındaki adama 3 metreye isabetli top atamıyor. Bir oyuncuya nasıl neresine ne kadar şiddetli pasa atmalıyım düşüncesi yok. Sadece hızlı koşuyor, Baba ama sadece hızlı koşuyor diye hucum gücünü yarı yarıya düşürmeye değer mi?
    Daha öncede söyledim; Yusuf çok uzun bir süre duvarla ayak içi ayak üstü ayak arkası çalışma yapması lazım. Her gün en az 500 orta çalışması yapması gerekiyor. Normal idmanın dışında oturup kişisel antreman yapması gerekiyor. Ben yönetim yerinde olsam Yusufa bir süre veririm oldu oldu, olmadı kusura bakma...
    Keza bu diğer bütün futbolcular için geçerlidir...
    Bizim asıl problemlerimizden biride atakları sonuçlandıramamak. Aut veya kaleci kurtarışı ile atak sonuçlanmalı. Biz ataklarımızın çoğunu topu rakibe kaptırarak bitiriyoruz.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bosingwa iyilesirse takim ancak toparlar. defansif anlamda en büyük eksigimiz hizli ve dengeli bir stoperimiz yok.

_______________Onur_________________
      Cavanda_____Bosingwa___Douglas___Alper
      __________M'Bia_____Medjani___________
      _____Ekici________Okay______Marin______
      ______________N'Doye_________________
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Yusuf tek suçlu değildir ama Yusuf futbolcuda değildir...

Yorum

• Hocam Bosingwa bu saatten sonra çok ama çok zor oynar, sağ bek oynamak istemiyordu son zamanlarda fiziksel yetersizliklerinden dolayı. Stoperde Douglas çok ağır onun açıklarını kapatabilecek bir hız ve güce ne zaman erişecek, valla imkansız gözüküyor ki yaşı da buna müsade etmez artık

Yorum

• Yusuf ta diretilmemeli doğru istikameti bulamamış.

Yorum

• İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok farklı galibiyet bekliyorum handikaplı oynanır
              yine uçan uçana
              sakin olun...

Yorum

• Maç başlıkları açılırken tarihin yanına kısaca hangi gün olduğu da yazılsa güzel olur.

Tekrar takvime bakmaya gerek kalmaz.
                Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf tek suçlu değildir ama Yusuf futbolcuda değildir...

Yorum

Hocam Bosingwa bu saatten sonra çok ama çok zor oynar, sağ bek oynamak istemiyordu son zamanlarda fiziksel yetersizliklerinden dolayı. Stoperde Douglas çok ağır onun açıklarını kapatabilecek bir hız ve güce ne zaman erişecek, valla imkansız gözüküyor ki yaşı da buna müsade etmez artık
                    diri bir bosingwa 35 yasinda bile oynar stoper de sahsi kanaatimce.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Futbol iyi futbolcu kafası çalışan futbolcu ile oynanıyor maalesef. Sen şimdi yusufu bir takıma koyduğun anda o takımın %50 hucum gücünü bitirmiş oluyorsun. Bir insan 20 orta yapıp bunun 3 tanesini isabetli yapabiliyorsa bu futbolcu değildir. Bakın 42 yaşındayım büyük sahada top oynuyorum 60 dakikanın içinde sağ bekten sürekli bindirme yapıp orta yapıyorum ve inanın istatistiklerim bu heriften çok çok daha iyi.
                      fiziki bir mücadeleye giremiyor, topun her iki yönünde sert oynayamıyor. Bire birde adam geçme özelliği çok az, yanındaki adama 3 metreye isabetli top atamıyor. Bir oyuncuya nasıl neresine ne kadar şiddetli pasa atmalıyım düşüncesi yok. Sadece hızlı koşuyor, Baba ama sadece hızlı koşuyor diye hucum gücünü yarı yarıya düşürmeye değer mi?
                      Daha öncede söyledim; Yusuf çok uzun bir süre duvarla ayak içi ayak üstü ayak arkası çalışma yapması lazım. Her gün en az 500 orta çalışması yapması gerekiyor. Normal idmanın dışında oturup kişisel antreman yapması gerekiyor. Ben yönetim yerinde olsam Yusufa bir süre veririm oldu oldu, olmadı kusura bakma...
                      Keza bu diğer bütün futbolcular için geçerlidir...
                      Bizim asıl problemlerimizden biride atakları sonuçlandıramamak. Aut veya kaleci kurtarışı ile atak sonuçlanmalı. Biz ataklarımızın çoğunu topu rakibe kaptırarak bitiriyoruz.
                      yusuf takımda oynamaya başladığından beri ısrarla gözlemliyorum sağ ayağını geçtim sol ayağının üstüyle veya dışıyla çektiği şut yok. sert vurmak isterse en fazla üst-iç. beceremiyor mu yoksa denemekten mi korkuyor bilmiyorum ama attığı goller hep sol ayak içi. bir futbolcunun bunca sene çalımı filan geçtim şut çeşitliliği olmaz mı?

sonra akçay çıkıyor diyorki sadece sol ayağını kullanan yusufu durdurmanın kolay olacağını biliyorduk. e adama sormazlar mı bu kadar yıl beraber çalıştığın futbolcuya bu durumu geliştirmesi için niye yol göstermedin? yardımcı oldun da futbolcu çalışmadıysa niye bunu A takıma dahil ettin?
                      There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        diri bir bosingwa 35 yasinda bile oynar stoper de sahsi kanaatimce.
                        bosingwa 33 yasinda ve bir yildir agir sakatlik yasadi oynamadi ve suan hazirlik düzelme durumunda bile degil kondüzyon antromanina bile baslamadi daha ?? bir yil tv basinda oturdu izin yapti simdik bir kac ay sonra salonda calismaya baslar iki üc ay devam eder sonra sahaya cikar düz kosu yapar kosu yaparken sakatligi nüks eder ve tekrar kisa bir tedavi yapilir ve üc ay dinlenme tavsiye edilir ve sonra yine salonda calismaya baslar solonda 3 ay calisir ve sahaya cikar düz kosu yapar sonra takima uyum süresi öyle öyle devam eder futbol böyle sakatlik yasadinmi eski formunu tuturman cok güc ..bosingwayi belki sahalarda bir ay görürüz tekrar bunada degermi bu kadar paralar ??
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bosingwa 33 yasinda ve bir yildir agir sakatlik yasadi oynamadi ve suan hazirlik düzelme durumunda bile degil kondüzyon antromanina bile baslamadi daha ?? bir yil tv basinda oturdu izin yapti simdik bir kac ay sonra salonda calismaya baslar iki üc ay devam eder sonra sahaya cikar düz kosu yapar kosu yaparken sakatligi nüks eder ve tekrar kisa bir tedavi yapilir ve üc ay dinlenme tavsiye edilir ve sonra yine salonda calismaya baslar solonda 3 ay calisir ve sahaya cikar düz kosu yapar sonra takima uyum süresi öyle öyle devam eder futbol böyle sakatlik yasadinmi eski formunu tuturman cok güc ..bosingwayi belki sahalarda bir ay görürüz tekrar bunada degermi bu kadar paralar ??
                          Bence bir ay sonra ayağı kopar. Sonra yerine dikerler ayağını. Doğru salona koşar kondisyon depolar, oradan tv başına derken koşulara başlar.
                          Bence bu daha akıcı bir hikaye oldu

Yorum

• Çok etkilendim yorumunuzdan.
                            Trabzonsporda oynaması onun iyi futbolcu olduğu anlamına mı geliyor ? Yusuf efendi tesadüfen futbolcu olmuş ama bunu idrak edememiş, idrak yolları sıkıntısı olan bir zat. Kimin torpili çok merak ediyorum...

Yorum

• Şikeci emek hırsızlarının beraat ettirildiği bir ülkede futbol oynasan ne olur, izlesen ne olur?

2009-2010 sezonunda Bursaspor şampiyon olduktan sonra AY denen şerefsiz ne demişti, hatırlayın:

"Şampiyonlukların son haftalara bırakılmayacağını öğrendim".

Akabinde 2010-2011 sezonunda şike-teşvikle şampiyonluğumuzu çaldı.

Sonuç: Bu ülkede şb, gs ve bjk haricinde hiçbir takımı şampiyon yapmazlar.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• O değil de Mersin yenerse Şota gider. Keşke sonuç odaklı böyle kararlar almayı bırakmayı öğrenebilsek ama değil Türkiye'de Dünyada bu iş böyle. Takım üstüste kaybederse hoca gider.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X