Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çok defansif olduğuna kabul ama

erkan cezalı yusuf bence hamle oyuncusu kim kaldı kanat oynayacak

bosigwa gelse cavandayı oynatırız sağ açıkta bence fena olmaz şu sürati ile

Yorum

bu mersine şansımız tutuyor geçen sene yine böyleydik 5 tane atmıştık mersine

Yorum

Hala kadro yapabiliyorsunuz maçlar için. Gerçekten motivasyonunuzu kıskanıyorum..

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala kadro yapabiliyorsunuz maçlar için. Gerçekten motivasyonunuzu kıskanıyorum..
          30 yıldır bu millet nası tutuyo bu takımı sanıyosun her yenilgiden sonra ümidimizi kesecek olsak şimdiye TS taraftarı kalmazdı .

Bu kadro cidden kaliteli , sadece doğru kadro doğru taktikle oynamalı .

Yorum

Bizde sıkıntı yok bu kadrodan her varyasyona uygun takım cikaririz da sıkıntı bu kadroyu yonetenlerde, hoca da onlar beceremiyor .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              30 yıldır bu millet nası tutuyo bu takımı sanıyosun her yenilgiden sonra ümidimizi kesecek olsak şimdiye TS taraftarı kalmazdı .

Bu kadro cidden kaliteli , sadece doğru kadro doğru taktikle oynamalı .

Bence de kadromuz iyi.

Ama ortada yönetim yok, hoca yok, hedef yok, sistem yok, oyuncularda motivasyon yok, oyuncuların bazılarında iş ahlakı yok, taraftarlarda kenetlenme yok, birlik olma yok. Yok oğlu yok.

Sadece kadro kurmakla olmuyor maalesef..

Yorum

Bence de kadromuz iyi.

Ama ortada yönetim yok, hoca yok, hedef yok, sistem yok, oyuncularda motivasyon yok, oyuncuların bazılarında iş ahlakı yok, taraftarlarda kenetlenme yok, birlik olma yok. Yok oğlu yok.

Bi işin orasında mutlu oluyoruz

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Bence de kadromuz iyi.

Maalesef dediğin gibi , sadece kadro kurmakla olmuyo . Bi anda kadro değişince her şey güllük gülistanlık olmayacak onu da biliyorum ama son 2 haftadaki gibi de olmaz . Sadece doğru kadroyu koysan bile bu takım Anadolu takımlarının büyük kısmını yener .

Bi kere de şu yarıştan ilk 5 haftada kopmayalım be olmaz mı

Yorum

pes etmek yok
                    destege devam
                    gs denen takim hakem destegiyle 6 puan aldi
                    biz 6 puan kaybettik
                    bu lig daha cok su kaldirir

Yorum

İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pes etmek yok
                      destege devam
                      gs denen takim hakem destegiyle 6 puan aldi
                      biz 6 puan kaybettik
                      bu lig daha cok su kaldirir
                      Evet daha fb ve bjk in da hakemlerle alacakları bir kaç puan var.

Yorum

Hoca laf edenleri anlamıyorum ben. Ne hocalar gördü bu takım
                        Sonuç?
                        Morinho gelsin,3 hafta sonra bu taraftar ona da teneke bağlar.

Yorum

Bu hakemlerle bu lig yürümez. Bizim kadro ne kadar iyi olursa olsun istersen Messi'yi getir. Bu söze inanmazdım. Hakemi de yeneriz derdim ama bugüne kadar. Şu on lig de bir oyun var bunu herkes görüyor ama kimse bir şey yapmıyor.

Yorum

mersinsporun hocasi kim renktaslar ??
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mersinsporun hocasi kim renktaslar ??
                              Bülent Korkmaz

Yorum

İlk olarak Thranduil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bülent Korkmaz
                                bülent Korkmaz hocaysa yeneriz bu adamin taktigi sifir neden ve nasil hoca oldugunu anlamakta güclük cekiyorum
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X