Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

pes te şöyle bir dizilişle çıktım arkadaş mersini aldı

okay yıldızlaştı

5 gol oldu 3 tane okay attı
    1 tane mbia
    1 tanede marin attı

ilginç olan ndoye pes te bile gol atamıyor

neyse kadro bana fena gelmedi
    abi okay m'bia medjani 3 lüsüyle ne yapmayı planlıyorsun hücum anlamında 3 ünü toplasan bir tane eli yüzü düzgün adam etmez hele hele özer i koymuşsun kanada adam orta açmayı bilmiyor bu nasıl bir kadro gördüğüm en rezil kadrolardan birisi 4 tane saydığım adamda hücum anlamında hiçbir etkisi olmayan adamlar yazık valla

Yorum

tipik bir şark kurnazlığı ile karşı karşıyayız .

sadece okay milli takımda. 2 haftadır sakattı okay . birden ne oldu da pat diye milli takıma alındı .peki kimle odasını paylaşacak . yine bu vasıfsızlarla . onur'un olmadığı bir ortamda selçuk ve burak çocuğu ince ince işlemeseler bari. inşallah bu iki çapsızı dinlemez . bi de bunların üstüne yasin gereksizi var yanında. aman dikkat okay . ümit milli takımdayken yapmış olduğu röportajdan bizi basamak olarak gördüğü izlenimi edinmedim . ama etraf çakal dolu . dikkatli olmak gerek . ayrıca menajeri kimse onu da markaja almak lazım . ne olur ne olmaz .

Yorum

İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tipik bir şark kurnazlığı ile karşı karşıyayız .

sadece okay milli takımda. 2 haftadır sakattı okay . birden ne oldu da pat diye milli takıma alındı .peki kimle odasını paylaşacak . yine bu vasıfsızlarla . onur'un olmadığı bir ortamda selçuk ve burak çocuğu ince ince işlemeseler bari. inşallah bu iki çapsızı dinlemez . bi de bunların üstüne yasin gereksizi var yanında. aman dikkat okay . ümit milli takımdayken yapmış olduğu röportajdan bizi basamak olarak gördüğü izlenimi edinmedim . ama etraf çakal dolu . dikkatli olmak gerek . ayrıca menajeri kimse onu da markaja almak lazım . ne olur ne olmaz .
        herkesin begenmedigi mustafa yumlu gidermi. farzetki yumlu canavaro ayarina geldi. istanbula gidermi?
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

demek istedigim yetistirelim su oyunculari ama dogru yetistirelim, hazir almanin sonu ayni. bize nasil geldiyseler ayni sekilde giderler.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En son Kamer' tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 19:52. Sebep: Ekleme

Yorum

İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahanda bu kadro gözüme güzel göründü her maç erkan ve yusuf un orta açamıyacaklarını bile bile bir umut belki açarlar gözüyle maç izlemekten sıkıldım

Yorum

Olan oldu bu senede ,harcanan trilyonlarca paraya ve bizim umutlarımıza mezar oldu .....Gelelim KURTULUŞ YOLUMUZA MADDİ OLARAK KÜÇÜLMEYE GİTMEK ZORUNDAYIZ ASLINDA BUNA MECBURUZ iho denen herif harcadığı hesapsız paraya rağmen tek bir başarı sağlayamadı. Böyle olunca da borç artık döndürülemeyecek seviyeye gelmiş oldu.Maddi anlamda küçülününce daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.Borcu çok makul seviyelere çekebiliriz .Hatırlayın 2002 yılında kulüp maddi anlamda batmış küme düşme mücadelesi vermişti.Özkan SÜmer VE ATAY AKTUĞ kulübü maddi anmalamda küçülttü ucuz kaliteli yabancılar buldular samet Aybaba da takıma bir karakter kazandırdı. Takım sadece 2 sene içinde 2004 yılında tekrardan zirveye çıktık.Aynı taktiği denemek zorundayız çoğunluğu d.avrupa kökennli kesinlikle tek bir zenci olmadan yerli yetenekli aç çocuklar vede samet Aybaba,hikmet karaman veya yılmaz vural gibi hocalardan biriyle ve ihonun her izizni bu takımdan silerek yeni bir yapılanma ile tekrar eski heyeceanlar geri gelir başka türlüsü aynı filmi değişik oyuncularal yeniden çevirimini izlemektir artık birşeyler yapın ey muhalefet BU TAKIMI KURTARIN NE OLUR KURTARINNNNNNNNNNNNNNN...
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Bizim artık erkan ve yusufu kenara çekmemiz lazım , öyle bir iki haftalık dinlendirmeden bahsetmiyorum .

Bu iki kanat oyuncusuyla kanat oyunu oynayamayız , elimizde yeterli kalitede orta saha oyuncusu varken kötü iki kanat oyuncusuna bel bağlayıp iyi orta sahaları yedek bekletiyoruz . Sistemi değiştirmemiz lazım , Şota yapabilir mi bunu yapamaz bence ama bi ümit .

Yorum

ndoyeye iyidir kötüdür verilen paralarla üniversite kurardik arsasinida alirdik birde 10 sene isletirdik dogrumu, dogru. mustafa tiryakinin fenere golü var. kac milyon vermistik bu cocuga? zamaninda al A takima hazir bulunsun. is yaparsa ne kaybederdik, cokmu seyler kaybedektik.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

BU TAKIM KOMİK ESPİRİ BİLE YAPAMAYAN SOTANIN ELİNDE BUNDAN SONRA TEK MAÇ KAZANAMAZ MERSİN MAÇI BANKO MERSİN BAK EN UFAK ÜMİDİM YOK BİR TAKMIN HOCASI KENDİ EVİNDE KOCA 45 DAKİKADA KALEYE 1 ŞUT ATABİLEN takımını SIĞIR gibi yandan izliyorsa o akşam gidecek bu adamın durduğu her dakika ziyan vede geri dönülmez izler bırakıyor vahidi iş işten geçmeden değilde 3. hafta gönderseydik ersun bu takımı ilk 3 sokacaktı çünkü o geldiğinde takım çoktan yarıştan kopmuş kafa olrak bitmişti aynısı sotadada olacak 9-10 hafta sabredecekler takımı küme çizgisnde bıraktıracaklar aynı yanlışları sürekli inadına tekraralayan bu kadar salak bir camia dünya üzerinde yoktur.

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ndoyeye iyidir kötüdür verilen paralarla üniversite kurardik arsasinida alirdik birde 10 sene isletirdik dogrumu, dogru. mustafa tiryakinin fenere golü var. kac milyon vermistik bu cocuga? zamaninda al A takima hazir bulunsun. is yaparsa ne kaybederdik, cokmu seyler kaybedektik.
                        onu bunu bırakta zaten gol atamıyoruz niye gegası almıyoruz biz inatla senelerdir niyeeeeeeeeeeeeee ulan maç bitinmne 20 dakiaka kalımı hangi Anadolu takımıyla oynarsan oyna avi akerde koy gegası sana o maçı muhakkak alacaktır n.doye diye bir zombi aldın geldin adam 7 maç sıfırrrrrrrrr gooolll ah hurma bedduanın biri bin para sana ....

Yorum

İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel kadrolar ama ilk kadro üzerinde israr edilmeli takım uyumu saglayana kadar , uyum saglamindan sonra yavaş yavaş n'doye de monte edilebilir . ( ayrıca bu kadro geçen maçta ısrarla yazdığım kadro ) .
                          En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 20:25.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Mersin maçında orta sahada Mbia okay Medjani Üçlüsü oynarsa orta sahada ezeriz. Önlerinde marin ilerde cardo ve ndoye ikilisi. 4-3-1-2 bizim takım tek forvetli oynamayı beceremiyor. Şota'dan tek beklentim oyunun içinde bazı ofansif taktikler be bileyim bindirmedir ikiye birdir boş koşudur. Hollanda Görmüş adam sonuçta. Favori olduğumuz/olmamız gereken her maç çift forvet oynamamız Şart.
                            ( ゚д゚)

Yorum

gs yine attı offffffffffffffff offfffffffffffff of 3 hafta önce dalga geç tğimiz gs şimdi bize 4 puan fark aTIYOR NERDEN NEREYE

Yorum

Ligin en kötü iki takımından biri Mersin. Yenebilirmiyiz pek sanmıyorum.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X