Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ABi senin sözündü galiba Bu takıma Trabzon kimlikli oyuncuları sokmayacaksın
    Aynen öyle mehmet. Bizimkilerde kimlik değil karakter sorunu var
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• geçen yıl yumlu neden kadro dışı kaldı neden affedildi?
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ayrica Yusuf 3e 5e bakilmadan elden cikarilmali

Yorum

• onur
          cavanda-medjani-aykut-alper
          mbia
          sefa-okay-mehmet-marin
          cardozo
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            N'doye inanılmaz bi kazık bakalım nasıl çıkartıcaz bu kazığı..
            Bu İHO Sadri Şener'i neyle ezmeye çalıştıysa hep başına bişey geldi her programda Zokora'yı anlatıyordu şimdide İho'dan sonraki başkan gelir N'doye kazığını anlatır

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takıma sol ayagıyla çizgiye inip ortalayacak sol kanat ve aynı yetilere sahip sağ kanat şart.

Adam iniyor çizgiye geri dönüp orta açmaya çalışıyor. Kaç pozisyon boyle heba oldu.

Çok şansızdık. Abuk hakem hatalarıyla maçı verdik malesef.

Ben açıkçası takımdan ümidimi kesmiyorum. Sezon sonu şampiyon olacağız inşallah.

Aynen hocam mükemmeldik bide onu eklemeyi unutmuşsun.

Yorum

• İlk olarak Thranduil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni yonetim ve hoca sart.
                Artık öğrendik ki bu halem şebekesi bizim yakamızı asla ve asla bırakmayacak. şota acilen istifa etmeli. Yönetim beceremedi acilen gitmeli. Yusuf. Yumlu bu takımın oyuncusu olamaz. Özellikle yumlu. Şota da grçen hafta yapmadığını acilen yapmalı. Artık futbol malesef bizm adımıza bitmiştit. Sonra burads çok bilmişlet milli takım neden tutulmuyot. Bn gol atınca gol yemişiz gibi üzülüyırum.

Yorum

• Esteban demi estaban ...Onur oynamadı herşey çözüldü demi... Size ben hiç bişey demiyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• 51-70 arası gol gelmemesi şanssızlık..Ha iyi oynadı,kötü oynadı o ayrı mesele ama hakem biçti bizi resmen.Penaltı pozisyonu haricinde takdir haklarını Konya'ya veren oyunu sürekli durdurup takımın hızını kesen bu alçağa bir daha maç verirler ödül olarak..Yazıklar olsun..

Yorum

• Takımın dengesini Bursa maçındaki Medjani ve Özer tartışması ve Şota'nın Özer'den yana tavır alması

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorunun Onur olmadığını anladı mı acaba küçük beyinliler !

Şota'nın tek doğrusu geçen 3 dönemde yapılmayan aynı 11'de ısrar etmekti.

Bundan vazgeçtiği an bitti Şota.Zorunlu değişiklikler dışında rotasyon yapmamalıydı.
                        Beyin ufak olduğu için anlamaları bir iki sene alır, onur gidince anlayacaklar

Yorum

• Şerefsiz Mustafa Yumlu , Şerefsiz Yusuf Erdogan sizin ben var ya adi şerefsizler

Yorum

• Ne maçı izledim ne de dinledim. Ne oynadığımızı da bilmiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Ama kağıt üzerinde bile kadronun ne olduğu belliyken (sol bekin yok, ortsahan yok, sağ açığın yok) bunu görememek gerçekten enteresan.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Sahadaki tek trabzonlu oyuncumuz Medjaniydi. Cezayirli olan Mustafa Yumlu
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya millet burda atıp tutuyonuzda futbolcular ne halde şu an . kendinizi birde onların yerine koyun.
                                Milyon dolarlarla ne yaparım diye düşünüyordurlar.Emin ol.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X