İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
geçen yıl yumlu neden kadro dışı kaldı neden affedildi?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu İHO Sadri Şener'i neyle ezmeye çalıştıysa hep başına bişey geldi her programda Zokora'yı anlatıyordu şimdide İho'dan sonraki başkan gelir N'doye kazığını anlatırİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye inanılmaz bi kazık bakalım nasıl çıkartıcaz bu kazığı..
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma sol ayagıyla çizgiye inip ortalayacak sol kanat ve aynı yetilere sahip sağ kanat şart.
Adam iniyor çizgiye geri dönüp orta açmaya çalışıyor. Kaç pozisyon boyle heba oldu.
Çok şansızdık. Abuk hakem hatalarıyla maçı verdik malesef.
Ben açıkçası takımdan ümidimi kesmiyorum. Sezon sonu şampiyon olacağız inşallah.
Aynen hocam mükemmeldik bide onu eklemeyi unutmuşsun.
Yorum
-
Artık öğrendik ki bu halem şebekesi bizim yakamızı asla ve asla bırakmayacak. şota acilen istifa etmeli. Yönetim beceremedi acilen gitmeli. Yusuf. Yumlu bu takımın oyuncusu olamaz. Özellikle yumlu. Şota da grçen hafta yapmadığını acilen yapmalı. Artık futbol malesef bizm adımıza bitmiştit. Sonra burads çok bilmişlet milli takım neden tutulmuyot. Bn gol atınca gol yemişiz gibi üzülüyırum.İlk olarak Thranduil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yonetim ve hoca sart.
Yorum
-
51-70 arası gol gelmemesi şanssızlık..Ha iyi oynadı,kötü oynadı o ayrı mesele ama hakem biçti bizi resmen.Penaltı pozisyonu haricinde takdir haklarını Konya'ya veren oyunu sürekli durdurup takımın hızını kesen bu alçağa bir daha maç verirler ödül olarak..Yazıklar olsun..
Yorum
-
Beyin ufak olduğu için anlamaları bir iki sene alır, onur gidince anlayacaklarİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunun Onur olmadığını anladı mı acaba küçük beyinliler !
Şota'nın tek doğrusu geçen 3 dönemde yapılmayan aynı 11'de ısrar etmekti.
Bundan vazgeçtiği an bitti Şota.Zorunlu değişiklikler dışında rotasyon yapmamalıydı.
Yorum
-
Ne maçı izledim ne de dinledim. Ne oynadığımızı da bilmiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Ama kağıt üzerinde bile kadronun ne olduğu belliyken (sol bekin yok, ortsahan yok, sağ açığın yok) bunu görememek gerçekten enteresan.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Milyon dolarlarla ne yaparım diye düşünüyordurlar.Emin ol.İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya millet burda atıp tutuyonuzda futbolcular ne halde şu an . kendinizi birde onların yerine koyun.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum