Şota ya tek laf etmem arkadaş sonuna kadar arkasındayım...o şerefsiz hakemleri görmüyor musunuz gs maçı verilmeyen net penaltı bu maç dışardaki pozisyona penaltı verdi 6 puanı net hakem çaldı...he direklerden dönüyorsa top Şota napsın bir de o var..galiba o büyü hikayesi gerçek..olmuyor girmiyor kritik maçlarda top..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yazıklar olsun takımın havası 3 haftada söndü bu nedir arkadaş geçen sene kötüydük falan ama avni akerde kolay kolay yenilmezdik 2 yenlgi aldıktan sonra bakalım iho daha neyi savunacak birde bu takım şuan için tek kulvarda mücadele ediyor yazık vallahi yazık 2001-2002 sezonu gibi bir sezon bizi bekliyorİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Aminnnn. İnşallah en tez zamanda .İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maçtır takımı katlederek kaybetmemize sebep olan Şotayada, 3 senedir yalan söylemekten başka birşey yapmayan İHOyada, İHOya oy verecek olan hainlerede hakkımı helal etmiyorum ve inşallah hepsinin allah bin belasını verir.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
ABi senin sözündü galiba Bu takıma Trabzon kimlikli oyuncuları sokmayacaksınİlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu-Özer-Aytaç ne kadar da yetenek fakirisiniz siz.
Yorum
-
Abi şakami yapiyorsun adamlar milyon eurolar alip becerip bi topu kaleye sokamiyor. Neden kendimizi onlarin yerine koyalim, hanimi koyabilsem hayatim degisirİlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya millet burda atıp tutuyonuzda futbolcular ne halde şu an . kendinizi birde onların yerine koyun.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
futbolcuların umrunda bile değil mağlubiyet. aldıkları paraya bakarlar neden koşsunlar ki sahada.İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya millet burda atıp tutuyonuzda futbolcular ne halde şu an . kendinizi birde onların yerine koyun.
Yorum
-
Bu takıma sol ayagıyla çizgiye inip ortalayacak sol kanat ve aynı yetilere sahip sağ kanat şart.
Adam iniyor çizgiye geri dönüp orta açmaya çalışıyor. Kaç pozisyon boyle heba oldu.
Çok şansızdık. Abuk hakem hatalarıyla maçı verdik malesef.
Ben açıkçası takımdan ümidimi kesmiyorum. Sezon sonu şampiyon olacağız inşallah."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
3 yıldır aynı istikrarla devam ediyoruz. daha üzücü olan ise yönetim aleyhine gösterilen tepkilerin hala daha paralı askerlerce susturulmaya çalışılıyor olması.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum