Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf çıkıp özer girmeli.65 e kadar da boyle deneyelım.Olmadı 65 de yumlu çıkıp cardozo gırmeli..

Yorum

• erkan sıfır. kendine gelen topların hepsini mahvediyor. yani ne bilim bi ışık yok açıkçası takımda. bakalım ikinci yarı nolcak

Yorum

• Bu yedi maçın kaçında ilk yarı gol attık yahu.

Yorum

• N'Doye sen napıyon dayı ya? Topla bi problemi mi var acaba topa trip atıyor sanki.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yusuf'un futboldan para kazandığı bi dünya yansın kül olsun

Yorum

• Yusuf yerine kimse oynamasa da bir şey fark eder mildi? Hiç sanmıyorum. İkinci yarı başlamadan çıkması lazım. Sefa girsin, Cardozo girsin, biri girsin.

Medjani'yi özlemişim. Bu takımda oynar.

Yumlu kaptan. Yorum yapmak istemiyorum.

N'Doye. Seni de yorumsuz geçeceğim.

Hakem de yeteneksizin teki.

Yorum

• takımın maliyeti ve oynanan futbol ters orantılı.
                TEKKEBALL

Yorum

• Medjani bu ruhsuzlarin icinde nasil oynuyor herkes görsün.....
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Ndoye'den çok umutluydum ama adam tam bir pozisyon alma özürlüsü !!

ndooye napsın yaaa takımın tek bildiği kanattan dengesiz ortalar.nodye kalıyor beş tane konyalı defansın arasında.bu sistemlene golatabiliriz ne yenerizyüz yılda oynasak gol atamayız ara pas olmalı kanat ortası işi saçmalık ve yüzde yüz cardozo alınıp forvet çiftlenmeli battı baklık yan gider.

Yorum

• Geçen haftaya göre biraz olsun istek ve mücadele var ama bunlar yeterli değil.ndoye alincaksa yatabare niye gitti.erkan hep ayni hareketler.yusuf olmuyor olmucak.1461 den gelen en iyi adam yusufsa kapatalin1461i

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• asrkadaşlar defalarca söylendi anlamak istemiyorsunuz. şotadan teknik direktör olmaz...bak tekrar söylüyorum...olmazzz.olmazz.olmaz....bize kariyerli ve başarısı kanıtlanmış hoca lazım
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Defans oyuncularımızda olan oyun kurma ve pas dağıtma özelliği hücum oyuncularımızda yok, çok enteresan gerçekten.

Ayrıca oyun içinde kanat değiştirirken 4-5 pasla dönülmez, 1 pasla veya 2 pasla dönülür. Biz 4-5 pasla kanat değiştirip atak yapmaya çalışıyoruz, bunlar yetmezmiş gibi bir de bu toplar hayli yavaş oluyor.

Oyuncu değişikliklerine gelecek olursam, N'Doye çıkarılmalı, Cardozo girmeli. Veya Erkan çıkarılıp N'Doye, Cardozo ikilisine dönülebilir. Çok tatsız bir futbol bu...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Kanatları Yusuf , Erkan olan takımdan bi cacık olmaz.. Bu Marin niye çalım denemiyor onu anlamadım..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yine koca 45 dakkayi harcayan bir takim. Gecen seneki Kasimpasa yi izliyor gibiyim, hedefsiz tatsiz tuzsuz.

Acayip stres yaptim yine kazanamayacagiz ve resmen lige havlu atmis olacagiz. Marin, Yusuf, Erkan, hepsi mi kotu oynar arkadas ? Marin de oldu Alanzinho, bu ne ya ?
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• En kotu bolgemiz kanatlar ama biz kanat futbolu oynamakta israr ediyoruz.Kanatlari da kitliyolar takim bitiyor.Orta saha oyununa donmemiz lazim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X