Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf bu TRABZONSPOR'UN topçusu olamaz... Bugünkü maçta 2 kere %100 gollük pası Dağlara taşlara verdi...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şota imalı konuşmamalı bence. Zaman imalı konuşa zamanı değil. Bi bildiği varsa çıkıp açık açık söylemeli.
      Açık açık konuşacak ne konumu ne de cesareti var. İho için zor değil yarın kapının önüne koyar. Ama bu sorunları içerde iletip çözmeye çalışmıyorsa koltuğunu kaptırmaktan korkuyorsa Trabzonspor'u ateşe attığının farkına varmalıdır.
      En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 27.09.2015, 00:43.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Onur olayına malesef katılmıyorum...

sen bir futbolcuysan takım kaptanı da olabilirsin ama takımın sportif direktörüne laf edemezsin...gider yapamazsın...
        bugün onur yapar yarın başkası
        Soru: O Sportif Direktör seni baska bir Sehire pazarlamak istiyorsa???
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ömrümüzü yedin Trabzonspor

Sent from my iPad using Tapatalk
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

Arkadaşlar burada kendimi sanki yönetimin savunucusu gibi görüyorum ...öyle olmadığımı İHO 'yu hiç sevmediğimide bir çok kişi bilir...
            Lakin 3 hafta önce alınan transferleri öve öve bitiremiyorduk....
            MBİA Türkiye'ye gelen en iyi yabancıydı..Adam 2 haftadır sürünüyor...

BU sezon forma satışın ne kadar?
            Şikeciler ortalama 30 bin kişiye maçlarını oynuyor...Sen kaç kişiye oynuyorsun....
            Gs maçı hariç stadını ne kadar dolduruyorsun....

TS storelere hiç uğradın mı?

Ya aslında banane...Ben sinirimden yazıyorum aslında...
            Ama işi yönetime bağlamak saçma geliyor..
            Geçen sene İHO tv ye çıkıyordu..Herkes vay ne işi var batırdın yatırdın bitirdin bizi başkan diyorlardı..Bu sene adam piyasa da yok...yine yaranamıyor..
            Marin Cavanda MBİA okay dyone kötü transferer mi_

Koy istanbul cicişlerine hangisi almak istemez bu oyuncuları....
            abim senin yanlış anlaşışdıgını düşünüyorum.söylediğin şeylerin hepsi doğru.onur konusuna gelince kimse kusura bakmasın onur bu takımın olmazsa olmazıdır ama her futbolcuda olduğu gibi onun da düsüş yaşadığı dönemler olacaktır.onun bu dönemlerinde dillendirilmesi hem takım içi adaleti sağlayacak onu da kendine getirecektir.yoksa her hafta hatalı gol yeriz böyle.
            Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kırk yıllık dostumu atıp yeni komşuya inanmak gibi bir şey bu. Hurma kim ki ben onu dikkate alayım. Tabii ki Onur'u dikkate alacağım.
              2011 şampiyonu Onur.
              Herkese tek başına kafa tutan Onur.
              Davama sahip çıkan Onur.
              Trabzonspor'u benimseyen Onur.
              Tek başına sezonluk puanlar alan Onur.
              Taraftar Onur.
              Spikerleri ağlatan kaleci Onur.
              Onur Onur Onur.
              Bir de Hurma. Süleyman Hurma.
              Peki o zaman o lafları yada hareketi Onur değil de Mejdani veya Alper yapmış olsaydı...Tepkin bu şekilde mi olacaktı...
              Yoksa takımda bu şekilde sesi çıkanın kafası kopartılmalı diyecektin merak ettim doğrusu?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Mahmut efendiye gidip o bedduayı bozdurmamız lazım yoksa bir 8 sene daha ağız tadıyla olamayacağız biz şampiyon
                Yada Mustafayı kale direğinin altına gömmemiz lazım oda olur yani !
                Trabzonspor'un son 30 yıllık hikayesi hangi Trabzonluların ve Trabzonsporluların menfaatine geliyorsa oradan başlıyalım bence.

Biraz Mahir Kaynak kafasıyla düşünmekte fayda var. İçimize bakmalıyız bence.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soru: O Sportif Direktör seni baska bir Sehire pazarlamak istiyorsa???
                  Soru: Mesela hangi şehir? Bu bir duyum mu?
                  Nereden alınan bilgi...Paylaşabilirseniz sevinirim?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pardon ama sahanin eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn Kötüsünün Onur olması için skorun 3-3 4-4 5-5 falan olması lazımdı, Osmanlı 11 kişiyken 1-0 Osmanlı 10 kişiykende 2 gol daha yiyip 3-0 oldu peki bu sonuçdan Onur neden en kötü oyuncu oluyor peki biz bu takımı yenmek için çıkmadık mı sahaya ????
                    Onur un o durduğu yerde akliselim bir insan durur mu kardesim...Simdi diyeceksin ki 10 kisi kaldi takim cevirseydi haklisin zaten mesajda takim komple kötüydü dedim..En kötüsü niçin Cavanda ve Onur du biliyo musun...Birisi frikikte at kardesim golü diye kaleyi acti digeri 1 kere kenardan bindirmedi..

Ben Onur düşmanı falan degilim aksine severim ama o kaleyi oyle babamin oglu bosaltsa onun da alnını karislarim...Bunu ilk defada yapmiyor...Ben antrenör olacagim o kaleyi öyle boş bırakan adami islayip islayip doverim..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamcağızı bulmuşlar. Etmediğini söylemiş. Etti de bizi kandiriyorsa artık
                      Etmediyse Ben ihonun kulaklarıyla birlikte Mustafanın parmaklarını yok onu komple gömelim gol falan yemeyiz bence Sonrada Mahmut hocaya gideriz okunuruz Taraftarlar olarak

Yorum

Peki o zaman o lafları yada hareketi Onur değil de Mejdani veya Alper yapmış olsaydı...Tepkin bu şekilde mi olacaktı...
                        Yoksa takımda bu şekilde sesi çıkanın kafası kopartılmalı diyecektin merak ettim doğrusu?
                        Tabii ki bu şekilde olmayacaktı. Daha az olacaktı. Çünkü Onur herhangi bir futbolcu değil. Kafası kopartilacak bir durum da yok.
                        Ayrıca biz "dışardan" bakıyoruz.

Yorum

bir kere ben senin kardeşin değilim bu bir...
                          ikincisi adam özel araaya da biner uçağada...
                          Buna değil sen ağababalarınız gelse karışamaz...

Adama yetki verilmiş...
                          He bana deki adamın adığı para çok yada abartı ona birşey demem....Kusura bakma Serdar Bey...Taraftarın diinden tırnağında filan arttıdığı yok.....

Geçin bu işleri
                          Taraftarın parasıyla özel arabaya binersen, ondan sonra taraftarın gözünün içine bakarsın forma alsınlar, maça gelsinler diye. Kimse hurma efendinin mabadi rahat edecek diye para harcamaz. Taraftar Hakkıyla kullanıldığını bilsin cebindeki son kuruşu verşr. Ayrıca kardeşim lafını geri alıyorum.

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abim senin yanlış anlaşışdıgını düşünüyorum.söylediğin şeylerin hepsi doğru.onur konusuna gelince kimse kusura bakmasın onur bu takımın olmazsa olmazıdır ama her futbolcuda olduğu gibi onun da düsüş yaşadığı dönemler olacaktır.onun bu dönemlerinde dillendirilmesi hem takım içi adaleti sağlayacak onu da kendine getirecektir.yoksa her hafta hatalı gol yeriz böyle.
                            Kesinlike bende dinlendirilmeli diyorum..
                            Onur'u bende çok severimmm.Ne adamlığına ne kaleciliğine laf etmem..
                            Lakin şu sıra formsuz....
                            GS maçında yediği gol..
                            Yahu sen kaleciyse çıktığında ordaki adamları devireceksin...

Elendiğimiz avrupa maçı..Var mı böyle bir gol...
                            Bugün o nasıl baraj?Adam vurmadan bağırıyordum sağın git diye...6 metre kale bomboş...

Bir de öbür kaleciyi dene...
                            Onuru' da yem etme ...

Yorum

• Arkadas..Almanya´da Lucien Favre takimi motive edemedigi icin (elindeki kadronun degerini biliyor) istifa ediyor!

Sota gibi elindeki kadroyu bu kadar dengesiz kullaniyor iken, hala takimin basinda öyle mi?
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence Mahmut efendiye gidip o bedduayı bozdurmamız lazım yoksa bir 8 sene daha ağız tadıyla olamayacağız biz şampiyon
                                Yada Mustafayı kale direğinin altına gömmemiz lazım oda olur yani !
                                2. seçenek mantıklı

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X