Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim takımda bugün defans dörtlüsü ve mbia haricinde kimin nerede hangi görevde oynadığını çözen oldu mu.
    şota kayseri maçını şansa kazandı.berbat oyuncu değişiklikleri yaptı ama şansa gol bulup kazandı.
    geçen hafta yine oyuncu değişiklikleri ile maçın içine etti.
    bu hafta ise maçın başındaki rezalet kadro seçimi ve oyun planı ile yine hüsran oldu.
    maçı 2. golden sonra seyretmedim. artık midem kaldırmadı.
    yıllardır trabzonsporu seyrediyorum tek tertipli düzenli futbol şenol hoca zamanında oynanıyor.
    gerisinin ne oynattığı belli değil. Şenol hocayada transfer yaptırmayacaksın.
    nerde bir ahmak varsa onu alır gelir. ersun yanala kadroyu kurduracaksın şenol hocaya oyattıracaksın. :-)
    En son matalar tarafından düzenlendi; 27.09.2015, 00:21.
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Ben Onur olayına malesef katılmıyorum...

sen bir futbolcuysan takım kaptanı da olabilirsin ama takımın sportif direktörüne laf edemezsin...gider yapamazsın...
      bugün onur yapar yarın başkası

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İç sorunlar varmış, takım kırılganmış, onca transfer yapan yönetim ne yapsınmış. Ben mi çözcem iç sorunları, bu kırılgan takım kim kurdu? Yapılan transferleri 2 yıldır görüyoruz. Bu yıl da kabus başladı. Aman rahatları bozulmasın beyfendilerin. Takım ne olursa olsun yönetime laf edilmesin aman.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Onur olayına malesef katılmıyorum...

sen bir futbolcuysan takım kaptanı da olabilirsin ama takımın sportif direktörüne laf edemezsin...gider yapamazsın...
          bugün onur yapar yarın başkası
          Takımın sportif direktörü de kendi işine baksaymış.

Yorum

• Babam 96'daki maçtan sonra bu Pareira bize brezilya büyüsü yaptırdı ,yoksa o maç 5ten aşağıya atacağımız maç değildi demişti.

Hala aklımda.

.....

Gırgır bir yana bu ruhsuzluğun nedeni derin. Gelen adamı bile bozuyoruz.Memlekete kaç sene oldu gitmeyeli ama gidenlerin hepsi kendini yenilemiş dönüyorlar. Havası ,suyu,ekmeği.... bu adamlara kim ne yapıyor?????
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim takımda bugün defans dörtlüsü ve mbia haricinde kimin nerede hangi görevde oynadığını çözen oldu mu.
              şota kayseri maçını şansa kazandı.berbat oyuncu değişiklikleri yaptı ama şansa gol bulup kazandı.
              geçen hafta yine oyuncu değişiklikleri ile maçın içine etti.
              bu hafta ise maçın başındaki rezalet kadro seçimi ve oyun planı ile yine hüsran oldu.
              maçı 2. golden sonra seyretmedim. artık midem kaldırmadı.
              yıllardır trabzonsporu seyrediyorum tek tertipli düzenli futbol şenol hoca zamanında oynanıyor.
              gerisinin ne oynattığı belli değil. Şenol hocayada transfer yaptırmayacaksın.
              nerde bir ahmak varsa onu alır gelir. ersun yanala kadroyu kurduracaksın şenol hocaya oyattıracaksın. :-)
              sotaya ne yaptıracaksın :-)renkdaş rica etsem profil resmini bi kaç günlüğüne değiştirirmisin bu maglubiyetin üstüne iyi gitmiyor :-)
              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• yahu bugün ki maçta bence Şota biraz abartıya kaçtı...
                Adamların yabancıları hızlı oyuncular..
                Sen douglus ve Mustafa gibi 2 ağır tank gibi adamla maça başlıyorsun...
                Mbia dökülüyor 2 maçtır...
                Aytaç girdi tek başına son 20 dakika atakları yönlendirdi..
                Cardozo ile başladık ne oldu...Herkes Cardozo diyordu adam top alamadı...2 metre yanına gidemiyor.....Ben duygusal mı düşünüyorum asla..profesyonellik başka iş yapmak başka birşey...
                Cardozo yu baskı altına aldığın takımlara karşı koy..
                Sağdan soldan getirsinler orta yapsınlar..Cardozo yakalarsa atar...Ama bu maç öyle bir maç değildi...

Ekici gülmüyor takım da bir sıkıntı olduğu kesin....

Bunu çözecek kişi Şota....

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımın sportif direktörü de kendi işine baksaymış.
                  Güzelim adamın işi o..
                  Futbolculara bakmak değil mi?

Yönetimle futbolcular arasında körü olmak değil mi?
                  Transfer işlerine bakmak değil mi?
                  Adam ister özel arabaya biner ister uçağa...
                  Bunu sorgulamak Onur'a mı kalmış....

Yorum

• Şota'nın açıklamasını okudum da "Bütün takımın bu kadar kötü performans göstermesinin sebebi nedir?" diye sormuş.

Bence bunu söyleyen bir adam ya gerizekalıdır çünkü adama "sen necisin orda?" diye sorarlar yada daha olası ihtimal birilerine mesaj yolluyordur ki bu mesaj futbolcuların maaşı olabilir. Bence maaşların ödenip ödenmediği araştırılmalı. Yabancı futbolcu parasına bakar parası yatmazsa kendisini sıkmaz öyle eskisi gibi değil bu işler artık.

Yorum

çok basit....
                      kırılgan yapı futbolcu topluluğundan çıkıyor...maça iyi başlayıp öne geçebilirsek maçı kopartıyoruz..golu yersek elimiz ayağımız dolaşıyor....
                      İç sorun deiğim olay malesef Derin Trabzon....Özellikle kongre yaklaşırken Aralık ayında takımın yeri kongreyi mutlaka etkileyecektir...

Yönetimi içine sokmadan yapmak kelimesini anlayamadım ama yönetim şu an ne yapsın...
                      traftar istedi iyi takım kurdu başına sportif direktör getirdi....

ama bizim taraftar ne yaptı..
                      hurma onur olayında malesef işin aslını astarını bilmeden Onur'a destek çıktı..
                      Onur ne yaptı..
                      3 maçta kritik hatalarla takımı ateşe attı...

anlaşılmayacak şeyler değil...ama bunu hala yönetime bağlamak nasıl mantık anlaşılır gibi değil
                      yönetimin görevlerin neler olduğunu bildigine eminmisin. ? kulüp içinde düzeni belirlemedikleri için çıkan pire kadar olayı fil edip kanal kanal gezip futbolcusunu yerden yere vurmak mi ? zaten seni parçalamak için bekleyen dusmanlarina oyuncularını meze etmekmidir. , kimse onlardan birsey istemedi söz verdikleri gibi başarısızlık sonrası istifalarini verip gitmeleri dışında , yönetim geldikleri günden bu güne verdiği sözlerin 10 da 1 ini tutsaydi bugün bu halde olmazdik.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

çok basit....
                        kırılgan yapı futbolcu topluluğundan çıkıyor...maça iyi başlayıp öne geçebilirsek maçı kopartıyoruz..golu yersek elimiz ayağımız dolaşıyor....
                        İç sorun deiğim olay malesef Derin Trabzon....Özellikle kongre yaklaşırken Aralık ayında takımın yeri kongreyi mutlaka etkileyecektir...

Yönetimi içine sokmadan yapmak kelimesini anlayamadım ama yönetim şu an ne yapsın...
                        traftar istedi iyi takım kurdu başına sportif direktör getirdi....

ama bizim taraftar ne yaptı..
                        hurma onur olayında malesef işin aslını astarını bilmeden Onur'a destek çıktı..
                        Onur ne yaptı..
                        3 maçta kritik hatalarla takımı ateşe attı...

anlaşılmayacak şeyler değil...ama bunu hala yönetime bağlamak nasıl mantık anlaşılır gibi değil

Onur kadar taş düşsün başınıza.

Yorum

• Beyler Aytaç ı begendiniz demi ... Okay la Aytaç yan yana nasıl olur Mbia hem formsuz hemde bu hafta cezalı galiba ?
                          En son yüregimts tarafından düzenlendi; 27.09.2015, 00:31.
                          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Güzelim adamın işi o..
                            Futbolculara bakmak değil mi?

Yönetimle futbolcular arasında körü olmak değil mi?
                            Transfer işlerine bakmak değil mi?
                            Adam ister özel arabaya biner ister uçağa...
                            Bunu sorgulamak Onur'a mı kalmış....
                            Onur'un yürüyüşü ona kaldı da onun bindiği araba da Onur'a kalsın ne yapalım.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Babam 96'daki maçtan sonra bu Pareira bize brezilya büyüsü yaptırdı ,yoksa o maç 5ten aşağıya atacağımız maç değildi demişti.

Hala aklımda.

.....

Gırgır bir yana bu ruhsuzluğun nedeni derin. Gelen adamı bile bozuyoruz.Memlekete kaç sene oldu gitmeyeli ama gidenlerin hepsi kendini yenilemiş dönüyorlar. Havası ,suyu,ekmeği.... bu adamlara kim ne yapıyor?????
                              Bence bizim başımızı beddua yaktı

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şota'nın açıklamasını okudum da "Bütün takımın bu kadar kötü performans göstermesinin sebebi nedir?" diye sormuş.

Bence bunu söyleyen bir adam ya gerizekalıdır çünkü adama "sen necisin orda?" diye sorarlar yada daha olası ihtimal birilerine mesaj yolluyordur ki bu mesaj futbolcuların maaşı olabilir. Bence maaşların ödenip ödenmediği araştırılmalı. Yabancı futbolcu parasına bakar parası yatmazsa kendisini sıkmaz öyle eskisi gibi değil bu işler artık.

Şota imalı konuşmamalı bence. Zaman imalı konuşa zamanı değil. Bi bildiği varsa çıkıp açık açık söylemeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X