Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Ulan bu sayfa hala açıkmı,ben bu konuyu silerdim. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyen futbolcu müsveddeleri, sizde utanma varmı ulan şu forumdna takım kursak maç o şekilde biterdi lan
    Çok agresifsin bu akşam böyle çok tatlı oluyorsun
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok agresifsin bu akşam böyle çok tatlı oluyorsun
      * Buda her sene 10 puan farkla şampiyon olucağını inanan yönetici (temsili değil)
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• biz burda kahrolurken adamlar idmanda neşe içerisindeler... taraftar bu işi fazla mı ciddiye alıyor acaba???

Yorum

* Buda her sene 10 puan farkla şampiyon olucağını inanan yönetici (temsili değil)
          Senin gibi futbolu bıraktım deyipte her akşam konuşmuyorum en azından
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• * O siyah çelik yelekler ne için bilmiyorum ama bizim takımda işe yaramıyorlar yetkililere bildirin
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Geride kalan 6 maçın 5 tanesinde vasat ve zaman zaman vasat Üstü iyi futbol oynadık, 1 maç kötü oynadık diye hocayı kovmaktan tutta futbolcuları ruhsuz ilan etmek tamamen art niyettir.herkes hata yapabilir bunu idrak edemeyip sallamak en kolayı.

Yorum

• Su macin üzüntüsünü hala atamadim.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir Ertuğrul Sağlam kokusu alıyorum...
                  abi Ertugrul Saglam sence trabzonsporda basarili olabilirmi?
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi Ertugrul Saglam sence trabzonsporda basarili olabilirmi?
                    Bunu geçen sezon kendisi de sormuştu bana... Rahat bıraksalar başarılı olacağını düşünüyorum. En azından Şota gibi markette ne görürse tadına bakmak isteyen çocuk misali davranmaz, her an değişen oturmamış bir futbol kişiliği sergilemez. Düzgün adamdır ve yaşına göre çok deneyimlidir. Bir oyun sistemi var ve bundan taviz vermez. Ama Trabzon kenti Ertuğrul gibi duygusal insanların varolabileceği bir yer değil. Onun için Hikmet Karaman gibi bu işin mücadelesini dişe diş yapabilecek bir futbol emekçisi daha doğru olabilir bence... Teknik adamlığını çok beğendiğim bir başka isim ise Rıza Çalımbay... Tabii ismi bile geçemez ayrı konu...

Ha son bir not; Şota mı Hami'mi derseniz, bin defa Hami...

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor oyle guzel top oynuyorki ama super slow motion.Altyapisindan cikardigi Bale tarzi bir futbolcusu var,futbol kariyerinin ortasina geldi pas atacagi adama topla kosarak gidiyor,o kadar nazik biri,tam bir Trabzon beyefendisi.
                      Hahahahahahahahaaaa kahkaha attım sabah sabah, çok iyiydi :-))))))

Yorum

* Ulan bu sayfa hala açıkmı,ben bu konuyu silerdim. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyen futbolcu müsveddeleri, sizde utanma varmı ulan şu forumdna takım kursak maç o şekilde biterdi lan
                        Bazıları da gerçekleri görür ama inkar etmekte devam eder, çünkü hesapları başkadır, dürüst değillerdir çünkü.

O maçta olanları iki çift gözü olan ve azıcık beyin fonksiyonları çalışabilen herkes gördü.

Sezon başında yapılan transferler taraftarda ufak bir umut doğursa da, baştaki melanetin varlığı o umutları söndürmeye yetiyor da artıyor bile.

Çözüm, çare, ilaç, antitoksin, panzehir ihonun aralıkta sonsuza kadar bu kulübün her bir santimetrekaresinden gitmesi olacaktır.

Yorum

• [QUOTE=DEEP BLUE;1920258381]Bunu geçen sezon kendisi de sormuştu bana... Rahat bıraksalar başarılı olacağını düşünüyorum. En azından Şota gibi markette ne görürse tadına bakmak isteyen çocuk misali davranmaz, her an değişen oturmamış bir futbol kişiliği sergilemez. Düzgün adamdır ve yaşına göre çok deneyimlidir. Bir oyun sistemi var ve bundan taviz vermez. Ama Trabzon kenti Ertuğrul gibi duygusal insanların varolabileceği bir yer değil. Onun için Hikmet Karaman gibi bu işin mücadelesini dişe diş yapabilecek bir futbol emekçisi daha doğru olabilir bence... Teknik adamlığını çok beğendiğim bir başka isim ise Rıza Çalımbay... Tabii ismi bile geçemez ayrı konu...

Ha son bir not; Şota mı Hami'mi derseniz, bin defa Hami...[/QUO

hayirli sabahlar ......Ertugrul Saglam dik duruslu bir hoca oldugu kesin duygusaligi yüzünden trabzonda zorlanir Dogru ..bu arada ortak yönümüz var hikmet Karaman benimde cok begendigim bir hoca cogu trabzonspor sevdalilari biz yakistirmaz lakin bizde basarili olacagini düsünüyorum , yillarcada gelmesini isterdim . gercekten hami hocaya yazik oldu gelen gideni aratir derler ya ? hami hocamizin günahi neydi ?
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu geçen sezon kendisi de sormuştu bana... Rahat bıraksalar başarılı olacağını düşünüyorum. En azından Şota gibi markette ne görürse tadına bakmak isteyen çocuk misali davranmaz, her an değişen oturmamış bir futbol kişiliği sergilemez. Düzgün adamdır ve yaşına göre çok deneyimlidir. Bir oyun sistemi var ve bundan taviz vermez. Ama Trabzon kenti Ertuğrul gibi duygusal insanların varolabileceği bir yer değil. Onun için Hikmet Karaman gibi bu işin mücadelesini dişe diş yapabilecek bir futbol emekçisi daha doğru olabilir bence... Teknik adamlığını çok beğendiğim bir başka isim ise Rıza Çalımbay... Tabii ismi bile geçemez ayrı konu...

Ha son bir not; Şota mı Hami'mi derseniz, bin defa Hami...

Hami İHO döneminde benim gördüğüm en dengeli hocaydı. Gönderilmesine üzülmedim hatta daha ileri gidebilmek için doğru bir karar felan diye kendimi kandırdım ama geleni gideni görünce fanteziye kaçmayan herkesi yerli yerinde oynatan şapkanın dibinde tavşan aramayan doğru bir hocalık yapmıştı. Kıymet bildik mi ? Tabi ki hayır
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Hakkımız da hayırlısı inşallah...
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biz burda kahrolurken adamlar idmanda neşe içerisindeler... taraftar bu işi fazla mı ciddiye alıyor acaba???
                                ne yapacaktı adam yas mı tutacaktı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X