Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanı olmayan kulübe kimi getirirsen getir... iho ilk mitinge çıktığı gün bu takımı satmıştı zaten... aralıkta olur da iho giderse( ki ben hiç sanmıyorum) kulübün ne denli bir batak içinde olduğu su yüzüne çıkacak. ben kulübün durumunun gizlendiğini ve dışarıya aktarılmadığını düşünüyorum. iho gitse bile en az 2-3 sezon kendimize gelmemiz çok zor....

zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla derhal iho ve yandaşlarını yollamamız lazım... 50 tane teknik direktör değiştirmiş adam, bunca transfere rağmen başarı yakalayamıyorsa artık değişmesi grekenin başkan olduğu aşikardır...

Yorum

• Rakip 10 kişi kaldığında bile maçı alırız diyemiyoruz

2. golde Cavanda büyük hata yapıp golü atanı kaçırıyor

Onur çok formsuz

Mustafa Yumlu bu takımın oyuncusu olamayacağını gösterdi

Bir defans bu kadar fazla mesafe ile geride yakalanır mı?

M'Bia 2 maçtır kayıp

Şota bu takıma en az 1 gömlek fazla geldiğini belli etmeye başladı

Rakibin 10 kişi kalmış, 45 dakika 1 eksik oynuyor, kazansan herşey düzelecek, maç boyunca ruhun yok, zaten bembeyaz formayı giymek akıllara zarar

Şansal adisi, GS potaya girdi ya yüzü gülüyor, el ele 2 haftada soktunuz potaya, tabi güler, biz yarıştan kopsak kim üzülür?
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Sözün özü milletin bayramını ancak böyle bir rezalet ile zehir edebilirlerdi, tebrik edilesi bir başarı. Onların yüzünden eve kapanmak zorunda kaldım.

Yorum

• Oynadığımız takım bir alt ligden geldi ve biz bu takıma karşı ezildik beni en çok kahreden bu.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şu yusufu Osmanlıspora verelim gitsin, diğer gereksizlerle birlikte (erkan, özer, sefa, salih, mustafa ve Şota) en kısa zamanda...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cogu yorumlari okudum ilginc buldugum iki mactir yeniliyoruz ama kimse özerden söz etmiyor ?? simdik arkadaslar bende özerci degilim ama özerin oynadigi maclara bakiniz Özer gibi mücadele eden bir tane oyuncumuz varmi ??Özer belki o Kadar kaliteli degil ama o kaliteli dedigimiz oyunculardan daha ruhludur kesinlikle özersiz bir onbir kurmam birdaha ...bügün gaziantepin macini izledim muhammed demir gol ati yine bu cocuk dururken ndoye alindi ?? ve ndoyenin maasi kac acaba ?? muhammed demir devre arasinda alinmalidir ,cardozocular bana kizmayin ama muhammed demir on tane cardozo eder suan he unutmadan yazayim cardozoyu bügün sahada gören varmiydi ?? yine ndoye girince birseyler yapti usak cardozo nerdeydi..
              Trabzon'lu Muhammet DEMİR çok verimli oynadı bu akşam
              Devre arası mutlaka alınmalı
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Şu hoca gitsin diyen arkadaşlari da anlamiyorum elli tane hoca degisti.
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Formanın hakkını verin uyuşuklar

Bizi bu kadar üzmeye ne hakkınız var

Bayramımız zehir oldu

En büyük taraftar, gerisi sahtekar
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu hoca gitsin diyen arkadaşlari da anlamiyorum elli tane hoca degisti.

hiç kimse gitmesin de gelmesin de artık...bu çare olmadığı gibi bişeyde değişmez
                    Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Bak şu yaşananlar gs'de oluyor sonuç hooop kulaklar sertteçe bir çekiliyor takım şampiyon oluyor VEYA 2 HAFTADA DÜZLÜĞE ÇIKIYOR.Ya biz...... 3 tane zerzavat adamın elinde oyuncak durumundayız. Büyük takım harbiden bugünkü gibi yenilmez bu osmanlı zırtapoz takımına hele hiç .Bizi büyük yapan hiçbir şey kalmadı sürekli ve sırayla kaç seneden beri ligdeki bütün küçük takımlar bizi evire çevire yeniyor bu Hayazsızlığa dur diyen taraftar yok, ağzılarına eden delikanlı yönetici yok, hoca desen başka bir dünyada, ruhani lider.... Bizi büyük yapan ne kaldı veya biz hala büyük olduğumuza inanıyormuyuz asıl soru BU?????????????
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• şotanın anlamadığım yanı neye göre değişiklik yaptığı,neye göre 11 kurduğu...2-0 oldu 10 kşiye karşı medjani ve aytaç girdi. niye???daha fazla yemeyeyim diyemi..o zaman zamanında 2 liberoyla başla
                        Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon'lu Muhammet DEMİR çok verimli oynadı bu akşam
                          Devre arası mutlaka alınmalı
                          abi herkes tuturmus yabanci yabanci gördük yabancilari yok alisma süresi yok daha Hazir degil hop sakatlandi yok daha sakatliktan yeni cikti baslarim böyle ise ya paraya gelince millionlari aliyorsunuz ?? iki Million imza parasi Alan mbia bügün ne eti bügün oynadigi futbol biz cogumuz sahada oynardik ...muhammed demir hem trabzonlu Hemde golleri siraliyor Hemde genc hem yabancilik cekmez alisma süresi olmaz direk katki verir sahada olmayan golcülere yillik millionlari verecegine yari fiyata alirim Muhamed Demiri oynatirim ...yabanci yabanci bu nedir Allah askina renktaslar ?? bügüün macini izledim yine gercekten rezalet Özer diyorum Özer gibi savasanlar oynasin madem yenilecegiz savasarak yenilelim ...
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu douglas gercekten bitik bir adam ve halen daha kadrolara yaziliyor, aykut oynasaydi kesinlikle 3 gol yemezdik
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bugün bana en çok koyan 2-0 veya 3-0 olayı değil

3-0 iken 5-5-5 diye duyduğum tezahürat oldu

O kadar sinirliyim ki, oyuncuları ve Şota'yı dövesim geliyor içimden

Geçen hafta Avni Aker'i dolduran ve hakem katliamı ve Erkan'ın kaçırdığı akıllara zarar gole rağmen takımını 95 dak. destekleyen ve yine yenilgiye rağmen kendilerini çağırıp alkışlayan 20.000 kişiyi ve ekran başındaki diğer tüm TS sevdalılarını üzmeye hakkınız yok.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Günün hatta yılların özeti - Trabzonspor taraftar profili

Bu çocuğun resmi çoğaltılıp, MAY tesislerine asılmalı

Altına şampiyonluk özlemi çeken, hep hayal kırıklığına uğrayan. Mutsuz çocuk şeklinde not yerleştirilmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X