Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kanatlarda açıkta cavanda ve constant oynasın defansı 4 leyelim, forvet cardozo, orta saha mbia ekici marin olsun, en azından doğru düzgün orta gelir.

Yorum

• Kötü kadro kurup iyi hoca getiriyoruz, hocayı heder ediyoruz.İyi kadro kurup sota gibi hoca olmayan reklam oyuncusu getirip takımımızı ve geleceğiğmizi mahfediyoruz ah iho ah sen yaptılarınla Trabzonsporun başına gelmiş en kötüü şey olarak Tarihte silinmez bir leke olarak kalacaksın...
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burada bielsa gerets vs çok yazdık. shota kim yahu. ölüyoruz şu takım yüzünden.
        Bielsa gelse hurmanın borusu ötmez ilk yollayacağı hurma olur gerisini sen düşün..
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Cenaze evinde gibiyim, o yüzden ancak sayfaya girebildim.

Çok üzüntülü, sinirli ve gerginim.

Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

TS taraftarına gülmek haram bu dünyada.

Konya maçına kadar ancak yazılanları okumayı düşünüyorum, çünkü 1 haftada moral ve gücüm kalmadı.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Care kesinlikle Bielsa.Adamın bosta olması bizim icin cok buyuk sans.
            Bielsa benim en çok sevdiğim hocadır.

2010 DK'nda Şili'ye oynattığı futbol hala gözlerimin önünde.

Ama bize geleceğini pek sanmıyorum.

Onun mantalitesinde olan Lucien Favre iyi bir alternatif.

Tabi esas yönetimin değişmesi lazım Aralık ayında umarım sağduyu kazanır.

Yorum

• Keşke (Trabzonspor'a) teknik direktör olmasaydın....

Ah Sota...

Yorum

• Bielsa gelmez ,gelse bile bunların yarısı kadro dışı kalır, yarısı da idmanlarda telef olur....
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şu Şansal denen adama birisi Türkçeyi öğretsin ALLAH AŞKINA

Dakka deyip duruyor, dakika be adam dakika
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• cogu yorumlari okudum ilginc buldugum iki mactir yeniliyoruz ama kimse özerden söz etmiyor ?? simdik arkadaslar bende özerci degilim ama özerin oynadigi maclara bakiniz Özer gibi mücadele eden bir tane oyuncumuz varmi ??Özer belki o Kadar kaliteli degil ama o kaliteli dedigimiz oyunculardan daha ruhludur kesinlikle özersiz bir onbir kurmam birdaha ...bügün gaziantepin macini izledim muhammed demir gol ati yine bu cocuk dururken ndoye alindi ?? ve ndoyenin maasi kac acaba ?? muhammed demir devre arasinda alinmalidir ,cardozocular bana kizmayin ama muhammed demir on tane cardozo eder suan he unutmadan yazayim cardozoyu bügün sahada gören varmiydi ?? yine ndoye girince birseyler yapti usak cardozo nerdeydi..
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şenol güneşte raakip diydi...olur böyle şeyler darlanma
                      Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Beştaşı neden yendik çünkü adamların gol silahlarını tanıdık ona göre hamle taktik ne derseniz deyin uyguladık. Osmanlıya neden yenildik çünkü önlem almadık ona göre taktik kurmadık deplasman gibi oynamadık. En azından bjk maçındaki gibi savunma yapabilirdik ama şota yapmadı çünkü rakibi ciddiye almadı. Şota sadece hücum olarak ne yapabilirimi çalışmış ama olmadı deplasmanda heleki güçlü forveti olan takımlara karşı sağlam defans anlayışı ile oynamak lazım. Olay bu kadar basit...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Şansal denen adama birisi Türkçeyi öğretsin ALLAH AŞKINA

Dakka deyip duruyor, dakika be adam dakika
                          şenol güneşte raakip diydi...olur böyle şeyler darlanma
                          Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Bugün takımın tamamına yakını kötüydü, tamam 1-2 futbolcu oynamayabilir onlarda sırıtır anlarsın da neden hepsi vurdum duymaz olur. Pres yapmadık, doğru düzgün pozisyonumuz bile yok. Artık bende ciddi ciddi paralarını almadığını düşünüyorum bu adamların, yoksa elindeki kadro kağıt üzerinde ilk 2 ye girebilecek düzeyde.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Galibiyet malubiyet olağan şeyler ama beni asıl üzen şey şu:
                              'Takım 10-11 sezonundan sonra hem yönetim hem de takım olarak "Büyük Takım" hüviyetini kaybetti asıl üzüntüm buna. O günden bugüne büyük takım gibi oynayamıyor, baskı kuramıyor atamzsak bile yemiyoruz diyemiyoruz. Kötü oynayıp maçlar alamıyoruz. Belki de bizi şampiyonluğa yaklaştırmayan en önemli nedenlerden biri de bu.'
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• binkere daha söyleyecem şu takıma SİYAHİ OYUNCU ALINMASIn.Her sezon biz bu heriflerin kahrını çekmek zorundamıyız Trzbzonspora hiçbir fışkı vermiyor bu herifler başa bela satmak için uğraş abi al ukraynadan.danimarkadan,almanyadan nedir bu zenci aşkı siyahi olup Trabzonspora katkı veren yattara dışında adm yok oda katkı mı verdi yattı mı belli değil mise miseden beri takımı mahfeden bir güruh....
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X