Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şampiyonluk için.

trübünler tamamen dolmalı (gs maçındaki gibi) yok başkan akpyi desdeklemiş yok onlar şöyleymiş böyleymiş diyen ve trübüne gelmeyen en sahtekar trabzonspor taraftarıdır.akpli filan değilim .bu tarafatr 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyor o trübünler tıklım tıklım dolmalı hiç gördünüzmü arkadaş bu kadar üst düzey birkadro herkes alındı daha ne istiyorsunuz belanızımı istiyorsunuz. ya arkadaş akyazı stadı yapılıyor bu seneden sonra bu stad yıkılıcak avni akerede mi vefanız yok nasıl bir taraftar bu.artık istesenizde efsanevi avniakerdemaçizleyemiyeceksiniz bu s eneden sonra.

takımımız kenid sahamızda agresif saldırgan fuuuul saldıran savaşan muharebe gibi karşı takımın trabzona geldiğine pişman eden bir oyun oynamalı şota sözüm sana öyle ilk yarıdan rakibi tartıyımfilan işlerini bırak burası trabzon burası cehennem.karşı takımı cesaretlendirme.tüm 11 le saldır trübünlerde coşsun rakipte neye uğradığını şaşırıp acizduruma düşsün.

deplasmanda asla durgun başlamamalıyız karadeniz dalgaları gibi hırçın fırtına gibi saldırmalıyız rakibin ts olduğunu anlamalı rakibimiz.bizim işimiz değil öyle pasif ilk yarı rakibi tartıyım kontrollü filan biz bu değiliz şota hocam.bu takım istanbul diktasına boyun eymeyen isyankar taraftar gibi olmalı saldırmalı çbu ülkede fair play dostluk kardeşlik (futbolda) en büyük yutturmaca en büyük kandırmacadır .biz korkulan olmalıyız dostluk diye birşey yoktur.30 yıldır nerde bu dostlar aralarında paylaştılar şampiyonlukları.

takımda eksik konsantrasyon eksiği formsuz takımı karıştıran kim olursa olsun direk 18 e alınmamalıdır.herkes medjani gibigözü kara savaşmalıdır.

bu yazdıklarım olursa şampiyon oluruz.
    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 01:53.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renkdaşım yanlışları eksikleri yazıyorumben mükemmeli arıyorum en ufak yanlışıda yazarım başkanda olsa kim olursa olsun mükemmlliyetçiliğimyüzünden belkibilmiyorsundur akyazı stadı başlığında çok yazdım.

neyse senin soruna cevabımı veriyorum.renkdaşım üşenmicem tek tek yazıcam herşeyi yazmıcam kaba taslak yazıcam hatalı yazdığım yere deki burda hatalısın.

ONUR=anormal hatalar yapıyor rabaotçni akhisar bjk (takımkalitesiyel yendik) gs .can alıcı hatalar yapıyor kesilmeli demiyorum ama yaptığı hatalar kabuledilemez sırf bizde hatrı var diye kabul ediyoruz ama hatır matır değilönemli olan trabzonsporun şampiyonluğudur onurda bedavaya oynamıyor tsde aldığı paraya bak maç başı parasına bak bana hak vericeksin.kişisel kanatim onur taraftarın devleştirdiği bir isim bence iyi bir kaleci değil evet bunu yazıyorum yan toplar sıfır orta yapılır saçma sapan yumruk vurmaya çaılışırsın(gs maçı kalemize gol oldu) sen koskoca ts nin kalecisisisn zaten ne kadar pozüsyon olucak hiçyoktan boş pozüsyonları kalende gol yapıyorsun.kalecilik sedece karşı karşıya kalınca kurtarmak değil oyunu okumaktı kaleci noyer dir (b.münchen kalecisi) çok katıyım arkadaş onur monur tanımam gerekirse şotayıda başkanıda tanımam ben tek trabzonsporun başarısını trabzonsporu tanırım .kimseyi trabzonsprun üstüne çıkarmam.gıcık olan varsa olsun formsuz sa kesilicek onuru savunan onurun bu performansında savunan ts yi dşünmüyor demektir onurun yalakası demektironursporlu demektir.biz kimseye nankörlük yapmıyoruz izlemedinzimi maçları onurun nasıl yaktığını görmedinizmi, bunu görmeyen ya kördür ya futboldan gram anlamıyordur.yada onuru yalakasıdır.ts li değildir.

YUSUF=sağ açıkta oynatılmaya çalışılıyor doğru yeri hücüm asla defans oynayamaz .ama topu aldımı aklı gidiyor bu adamın kafa gidiyor keçileri kaçırıyor deliriyor ne pas vereiyor verebiliyor nede orta yapabiliyor bıraksan topla trübünlere kadar koşucak kesilemeli deidm neden kafa yapısı yüzünden sağdan o kadar hırslı koşuyorsun kendini parçalıyorsun ama asist pas düzgün orta sıfır o zman sen sıfır bir admasın takıma gram faydan yok.

EKİCİ=bin kere uyardımo egoist kendine oynayan ekiciyi ya arkadaş şikeahçedeki alex gibi oyna cardozoya golcülerepas at ama yok o sadece kendi atmaya çalışıyor 4 e bir 5 bir gelsekte kaleye vuruyor ne denir bu adama şimdi egoist sadece kendine oynuyor denmezmi cahilleri safları aptalları kandırır ancak serbest vuruştan attığı gollerele beni kandıramaz. bak çok öemli bişey dicem takım kalitesi arttı çok akıllı bir hoca geldi (şota)artık ekici yapamıyor o kurnazlıkları çünkü sadece kendine oynuyordu kibiri egosu yüksek galiba.ama takım kalitesi arttı pas vermedi göze battı hocada akıllı bunu gördübu adam takım için değil kendi için oynuyor dedi ve doğruda düşündü doğru dedi.takım için oynamassa bizimşampiyonluğumuz için oynamassa ekicininde canı cehennem demek burayı basamak kendini göstermek için koskoca ts yikullanıyor dmektir ben bunu anlarım pas ver ulan senin işin asist yapmak yapmıyor ama.ne güzel kesildi çok sevindim şota tam benim kafandan .

neyse renkdaşımsıkıldıve yoruldum bu analizlerden ben bunları hep yazdımzor oluyor yeniden bi ton yazmak .geçmiş sayfalarda yazdıklarımbelli yeniden aynı şeyleri yazıyorum.

he unutmadan constantın umrunda bile değil ts takıma şehre bir hedefe aidiyeti yok o paranın peşinde sadece para ve sözleşme umrunda bile değil içikan ağlayan trabzonspor tarafatrı .o sözleşmeyi bitiri burdan ya katara ya çine para için gider bu yazdığımıda unutma .ona iki kelime uygun gördüm d ve r ilebaşlıyordu adem akyüz birhafta cea verdi yazamaıyorum.o bizi satıyor obizi satmadan devrearası biz bu constantı satmalıyız bir takıma dha çok şey yazarımda tek tek 30 futbolcuyuda yazarımda uzun iş.constant oyansın ama mecburen oynasın şotada mecbufren oynatıyor alperde bir cevher görse güvense onu oynatıcak ama mecbufren constantı oynatıoyr .

ne olsun istiyorsun dedin ben mükemmelin peşindeyim trabzonsporun menfaati için babamı tanımam .tüm yanlışları eksikleri yazarım kimsenin adamı yalakası değilim kimseden bir menfaatim yok.tek trabzonsporun adamıyım.

işine gelen gelmeyen benim için farketmez ronin tek gerçekleri yazar.

söz konusu trabzonsporsa herşey tefarrruattır.(benim kitabımda yazan budur.)
      Öncelikle bu bir takım oyunu , oyuncuların performansını tek tek değerlendirerek çok fazla yol alamayız , önemli olan eldeki kadrodan en iyi takımı cikarabilmek , yorumlarına bu açıdan bakarak yaparsan daha olumlu sonuçlar elde edersin , tabi herkesin aklindaki mükemmel takım farklıdır , bu yüzden her maç öncesi herkes en uygun isimlerden oluşan takımı yazar ve neler yapabileceğini detaylandirir, maç sonlarında da takımda eksik gördüklerini yazar veya elestirir . tek tek her oyuncun mükemmel olsada takım olamazsın uyum olmadığı sürece , biz de takım olma sürecinde ilerleyen bir kadroyla yola çıktık zaman geçtikçe çok daha iyi olacağız ancak bireylerle uğraşmaya devam edersek ancak yerimizde sayariz ve ne kadar ugrasirsak, ugrasalim bir arpa boyu yol alamayız ....

Demem o dur ki kadroda bulunan oyunculardan kendi 11 ini seç ve neler yapabileceğini kendi yorumunla yaz , boylelikle herkes fikrini bilir , sürekli yazmak ve herkesi ikna etmek zorunda kalmazsın ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Olurda 3 hafta sonra lider olursak, kaç hafta sonra lider olmuş oluruz???

İyi geceler

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öncelikle bu bir takım oyunu , oyuncuların performansını tek tek değerlendirerek çok fazla yol alamayız , önemli olan eldeki kadrodan en iyi takımı cikarabilmek , yorumlarına bu açıdan bakarak yaparsan daha olumlu sonuçlar elde edersin , tabi herkesin aklindaki mükemmel takım farklıdır , bu yüzden her maç öncesi herkes en uygun isimlerden oluşan takımı yazar ve neler yapabileceğini detaylandirir, maç sonlarında da takımda eksik gördüklerini yazar veya elestirir . tek tek her oyuncun mükemmel olsada takım olamazsın uyum olmadığı sürece , biz de takım olma sürecinde ilerleyen bir kadroyla yola çıktık zaman geçtikçe çok daha iyi olacağız ancak bireylerle uğraşmaya devam edersek ancak yerimizde sayariz ve ne kadar ugrasirsak, ugrasalim bir arpa boyu yol alamayız ....

Demem o dur ki kadroda bulunan oyunculardan kendi 11 ini seç ve neler yapabileceğini kendi yorumunla yaz , boylelikle herkes fikrini bilir , sürekli yazmak ve herkesi ikna etmek zorunda kalmazsın ...
          takım futbolculardan oluşur ve onların tek tek prefonması takıma yansır .zaten bütün futbolcuları analiz etmiyorum gözüme batanlar aslında futboldan anlayan herkesin gözüne batıcaka adamları eleştirdim iyi olsalar överim .eleştirdiklerim onur özer constant yusuf.inanki şotada bu konuda çok zor durumda gs maçında constanata mahkumdu yapacak bişeyi yok özer sahada yok bekledibişeyler yapar ama ruh gibiydi yusufu sonradan aldı varmıydı sahada aklısıra şotaya meydan okuyor ben 11 futbolcusuyum diyor sen hiçbişey değilsin yusuf birkere futbolu kafanla oynamıyorsun kendini oldum yılldızım triplerine sokma bu kafa yapınla ben hoca olsam asla senle 11 e başlamam takıma katkın sıfır maratonda yüz metrede işyaparsın ama.onur a gelince yumuşak orta yapılıyor al kucağına be arkadaş sen neyin peşindesin neyin şovundasın sert orta değilkavisliorta değilkucağınaalacağın pozüsyon ama sen saçma acemi amatör yeteneksiz işi yapıyorsun yumruk vuruyorsun ve mbi aya çarpıp kenid kalemize gol oluyor sonra bide maçtan sonra yenildik ne var gibi adamı katiledicek laf ediyorsun ne olucak senin saçma neyse ceza almıyım akılsızca hareketin yüzünden maçı verdik ne kadarda rahat diyor yenildik ne var diyor ne olucak bu tarafatar 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyor sen bu işleri ne kadar basit görüyorsun tabi tuzun kuru bankan hesabında milyon eurolar var tabi onur senin tuzun kuru trabzonspor sitesine girin onur kaç tl alıyor kaçtl maçbaşı para alıyor belki bilmeyen vardır aldığı kazandığı paralar burda yazan kardeşlerim sizin yedi sülalenize ömür boyu bakar onurun sadece maçbaşı paraları sözleşme parası değil ha maç başı parası.

tarzım bu sürekli yazıyorum.ben buraya üyeysem süreki yazarım bu siteye girdimmi yazarım iki kelime edip kenara çekilmem .ben trabzonsporun şampiyonluğunun peşindeyim zaten o yüzden ceza almada rekor kırdım birinciyim ceza almada adminlerde bıktı derdim aslında ts şampiyonluk başka bişey değil iki kelime edipte kenara çekilmem .

burda öyle şeyler yazdım ki eminim çok üye hayatında duymamıştır.derdim ts şampiyonluğu kimse,ikna olsun sürekli yazayım değil ben bunu bile görmüyorum içimden geliyor direk yazıyorum adminlerde uyarıyor ara sıra ard arda yazma diye aslında bu benim gerçek bir trabzonspor sevdalısı olmamdan kaynaklanıyor dikkatte edemiyorum.

süper teşhis renkdaşım takım olmak aslında işin özü bu .constan mesela takımın bir parçası değil takım olmayı bozan bir etken ama mecburen oynayacak.ekicide yusufta takımolmayı bozuyor sürekli kendilerine oynuyorlaryusuf bilinçsizce ekici bilinçlice kendine oynuyor.

şotada bunu istiyor takım olun şehirle bütünleşin paraya tapmayın ulan diyor şota için en büyük hedef belkide hayatındaki en büyük amaç trabzonsporun şampiyon olması bunu görüyorum.

şotanın azmi inancı isteği hırsı sevgisi..medjaninin hırsı savaşçılığı gözükaralığı ...cardozounun aklı tekniği alçakgünüllüğü kibirsizliği(ekiciye atıfıt bu çokkibirlisadece kendine oynuyor yeter artık atıcan o pasları cardozoya atmıyorsan eğer sen kibirlikeninde oynayan bir hainsin benim gözümde ekici) vb........

takımda kim içten oynuyor aslında futboldan adamdan anlıyan herkes görüyor bunları tek tek analize gerekyok.yukarıda saydığım3-4 örnek isim kendilerini düzeltip takıma oynasalar bu takımı kimse durduramaz isterselser şikenin babasını yapsınlar.
          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 02:41.

Yorum

• yarın kazanırsak önümüzdeki diğer 3 maçtan (konya,mersind,sivasd) en az 7 puan alırız. eğer yarın kaybedersek o 3 maçtan en fazla 4 puan alırız.
            yarinki maç = sezonun en kilit 2.maçı

Yorum

• rüyamda marko marin iki gol ati uyandim sizlerle paylasayim dedim hayir olur insAllah
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şotanın istifa edeceği maç olur umarım

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  " Ndoye yi kast ettigimi anlayacak zekada olduğunu düşünüyorum. "

Benim zakamdan şüphem yok , yanilmiyorsam buna benzer bir yazınızı daha okumuştum , sözlü olarak birşeyleri yanlış telaffuz edebilirsiniz de , yaptığın şey yorum yazmak ve birilerini elestiriyorsun sözüm ona ama adını bile yanlış yazıyorsun , kimin için yazdığını tahmin eden bu zeka eleştirilerini de tahmin edebiliyordur emin ol , kısaca neyi kimin için yazdığına bakmadan , ne yazdığını kontrol etmeden yazacaksan, yazma daha iyi boş msj at ne demek istediğini biz tahmin edelim .

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Arkadaşım sen normal misin? Yanlışlıkla N doye yazacağıma, Mbia yazmışım. Bilimsel makale ya da roman mi yazıyorum da yazmadan 50 kere kontrol edeceğim. Sen de bu mesajında düzeltme yapmışsın, madem sen kusursuz yazıyorsun neden baştan doğru yazamadin. Bu da sana son mesajım dir daha fazla muhattap olup, konunun içeriğini bozmak istemiyorum.
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Esteban
                    Cavanda Yumlu Douglas Alper
                    M'Bia Medjani
                    Erkan Ekici Marin
                    Cardozo
                    Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım sen normal misin? Yanlışlıkla N doye yazacağıma, Mbia yazmışım. Bilimsel makale ya da roman mi yazıyorum da yazmadan 50 kere kontrol edeceğim. Sen de bu mesajında düzeltme yapmışsın, madem sen kusursuz yazıyorsun neden baştan doğru yazamadin. Bu da sana son mesajım dir daha fazla muhattap olup, konunun içeriğini bozmak istemiyorum.
                      Henüz arkadaşın olduğumu sanmıyorum , birilerini eleştirme hakkını kendinde goruyorsan, ne yazdığına da bi bakman gerekir , evet ben düzeltme yapıyorum kimsenin birsey demesini beklemeden , eğer bir konuda bir eleştiri yapiliyorsa, bir ithamda bulunuluyorsa bunu yanlış şeyler yazarak yapamazsın , he farkedemedin de bir başkası seni uyardiginda teşekkür eder düzeltmeni yaparsın ...

Ancak senin yaptığın gibi yazdıklarını hatalı veya yanlış yazıp hemde sana uyarıda bulunuldugunda, uyarıyı yapan kişiye zakadan veya tahminden bahsedersen , bu artık yanlış yazmaktan veya hata yapmaktan çıkar , 2. kez uyarilmana rağmen hala ısrar edip kendini haklı görmen , benim normalligimi sorgulamansa, ben aslında bu takımın taraftarı değilim çamur atıp cikacaktim demek oluyor , burası senin alışık olduğun forumlardan değil evine uç .
                      Muhattapligi fazla kafana takma istesen de olamazsın .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olurda 3 hafta sonra lider olursak, kaç hafta sonra lider olmuş oluruz???

İyi geceler
                        En son 2011-2012 sezonunun 11.haftasında liderlik fırsatı gelmişti. Ancak Mersin'le berabere kalıp bu şansı değerlendirememiştik. Gerçi o gün lider olsak da 1 gün sonra FB liderliği geri alacaktı.

22 Nisan 2011'de Eskişehir'le berabere kaldıktan sonra 24 Nisan'da FB Buca'yı yenip averajla liderliğe oturmuştu. O günden bu yana ne hafta bitimi itibariyle ne de maç fazlasıyla lider olamıyoruz.

Yani Osmanlıspor'u yendiğimiz takdirde 1616 gün sonra maç fazlasıyla da olsa liderliğe oturacağız. Ancak haftayı lider kapatmamız mümkün değil.

Bu sezon ciddi anlamda 2 kez liderlik şansı geldi hepsini geri çevirdik. 3.hafta Akhisar'ı yenmiş olsak ya da 4.hafta Kayseri'ye 1 gol daha atabilsek lider oluyorduk. Hatta GS'yi yenseydik en kötü maç fazlasıyla lider olacaktık.

Bazılarımız şimdi lider olmanın hiçbir önemi yok mühim olan 34.haftayı lider tamamlamak diyebilir ama bir takımın şampiyonluk havasına girebilmesi için, sezon içerisinde en az 10 hafta liderlik koltuğuna oturması lazım. Diğer türlü bu yarışı zaten kolay kolay lider tamamlayamıyorsunuz...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onur varsa Onur oynar..

Bugün N'doye golle tanışacak eminim.. Kadro da belli.

Onur-Cavanda-Yumlu-Douglas-Alper-M'bia-Mehmet-Yusuf-Marin-Erkan-N'doye
                          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Ndoye ve Gol yan yana bile uymuyor. Ndoye 2. Yatabare ve Thomas Jun vakası olacak. Bırakın golü kaleyi tutturduğu şutlar istatistik olacak...

Sent from my iPad using Tapatalk
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ndoye ve Gol yan yana bile uymuyor. Ndoye 2. Yatabare ve Thomas Jun vakası olacak. Bırakın golü kaleyi tutturduğu şutlar istatistik olacak...

Sent from my iPad using Tapatalk
                              Katılmıyorum bahsettiğiniz adamlara göre N'doye çok daha katkılı oynuyor.

İlk golü bulduğu an arkasını getirecek bence.

Yorum

• Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
                                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X