Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya beni bin kere uyardı adminlerim aslında onlarda haklıda benim aklıma 5 dakikada farklı farklı şeyler geliyor mecburen yazıyorum yeni mesajda.

meajlarda alakasız oluyor.

peki u sadıkoğlu adminimözelden yazıyım zaten tam özel mesajı burda yazıolmaz şimdi atıyorum mesajı özelden.

Yorum

• Arkadaş hemen nazar değdi. Okay ve Constant önemli eksikler bence. İnşallah bir daha ki maça yetişirler.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mbia diyorsun yani , haklısın iyi bir forvet ama ortasahada çok oyalaniyor, yoksa şimdiye çok gol atardi [emoji56] [emoji49]
        Ndoye yi kast ettigimi anlayacak zekada olduğunu düşünüyorum.
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaş hemen nazar değdi. Okay ve Constant önemli eksikler bence. İnşallah bir daha ki maça yetişirler.
          constant bu takımiçin eksiklik değil kazançtır dicem ama onun yerine oynayanda tam bir yeteneksiz alper.

soldefasn büyük sıkıntı en büyük sıkıntımız burası.contant devre arası kesin postalanmalı.alperde alperi niye aldık onuda anlamadım kapasite olarak bankaasya futbolcusu.ikiside paket edilmeli trabzonsporda yerleri yok.

Yorum

• " Ndoye yi kast ettigimi anlayacak zekada olduğunu düşünüyorum. "

Benim zakamdan şüphem yok , yanilmiyorsam buna benzer bir yazınızı daha okumuştum , sözlü olarak birşeyleri yanlış telaffuz edebilirsiniz de , yaptığın şey yorum yazmak ve birilerini elestiriyorsun sözüm ona ama adını bile yanlış yazıyorsun , kimin için yazdığını tahmin eden bu zeka eleştirilerini de tahmin edebiliyordur emin ol , kısaca neyi kimin için yazdığına bakmadan , ne yazdığını kontrol etmeden yazacaksan, yazma daha iyi boş msj at ne demek istediğini biz tahmin edelim .

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 25.09.2015, 23:41. Sebep: ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Maç bileti yok deli olacağım. Bu kadar az bilet verilirmi yahu, 3 kız kardeş gelince dünya kadar bilet ver Trabzonspor'uma standart anadolu kulübü sayısı uygula ayıptır günahtır.
              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                constant bu takımiçin eksiklik değil kazançtır dicem ama onun yerine oynayanda tam bir yeteneksiz alper.

soldefasn büyük sıkıntı en büyük sıkıntımız burası.contant devre arası kesin postalanmalı.alperde alperi niye aldık onuda anlamadım kapasite olarak bankaasya futbolcusu.ikiside paket edilmeli trabzonsporda yerleri yok.
                Ya kardeş Alper hakkında öyle atıyorsunki tutacak kaleci yok memlekette.çocuğu kaç kez canlı izledin yada hakkında ne derecede teferruata sahipsin bu kadar kolaymı sallamak.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tüm maçların sağını solunu eğip büküyorum. Sanki hepsinden beraberlik alırız gibi geliyor. Ne rahat yeneriz diyebiliyorum ne de bu takım bizi yener.

Yorum

• Medjani Sol bek oynar. Hemde çok güzel oynar. Alper'de Risk alacağına Çek oraya Medjani'yi Mbia'nın önüne Ekici - Erkan Koy

Cavanda - Yumlu - Doug - Medjani

------------------Mbia
                    -------------Ekici -- Erkan

Marin -----------------------------Yusuf
                    ------------------Ndoye
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Medjani'ye takımda yer açmalı. Medjani kariyerli adamdır. Büyük maçları oynamayı bilir.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Marin korku salmaya başlamış.Osmanlısporda oynayan Muhammet Bayır kardeşimin arkadaşı dua ediyor inşallah Marine karşı değil Özere karşı oynarım diye.

Yorum

• Medjani'yi değil Mehmet Ekici'yi koyalım bekin soluna.olmazsa yedekte Cardozo var!
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Medjani'yi değil Mehmet Ekici'yi koyalım bekin soluna.olmazsa yedekte Cardozo var!
                            Alper'den iyi oynarlar..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yarın kazanırız ama genel beklentiyi düşürmezsek üzülürüz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya kardeş Alper hakkında öyle atıyorsunki tutacak kaleci yok memlekette.çocuğu kaç kez canlı izledin yada hakkında ne derecede teferruata sahipsin bu kadar kolaymı sallamak.

gördüğümü yazıyorum renkdaş bu alper ts de oyanayamaz kapasite yok.umarım yanılırım yüzde 99 yanılmadım şimdiye kadar tahminlerimde.bak cavandya laf ediyormuyum.ben kimsenin pişmeisni umut vermesini bekleyemem direk oynayacak kendini belli edicek o ışığı görmedim bu aplerde.

yusuf pas vermessen kesiliceksin dedim kesildi.

ekici egoist oynuyorsun sadece kendine oynuyorsun kesin kesiliceksin dedim ve kesildi gs maçında sonradan bile alınmadı şota cezalandırdı onu takım için oynamadığı için.

özer medjaninin kuyusunu kazıcak dedim ve medjani bitti.özerde bu takıma en faydasız adam.oda biticek bak bunu da yazdım.

onur son şansları resmen amatör sanki futbolu yeni öğrenmiş 12 yaşında çocuk gibi hatalar yapıyor onunda son şansları osmanlı maçında hata yaparsa kesin oda kesiği sağlam yicek. 4 maç yaktı bizi.

analizlerimin hepsi sağlam yanlış yok.alper bankasya futbolcusu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X