Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basar geceriz. Net.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basar geceriz. Net.

yedi yuvasindaki bebe yedilere benzettin osmanliyi genc vader

güc bizimle olsun lordum
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 12:37.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yedi yuvasindaki bebe yedilere benzettin osmanliyi genc vader

güc bizimle olsun lordum
        E habu gadro kimde var başka de bakaym. )) cardozo ışın kılıcını çeker. Mbia ve padawanı okay force kullanir ve marin x-wing le dalar bu iş biter )

Yorum

• Trabzonspor'umuz, belki Galatasaray karşısında puan olarak istediği sonucu alamadı ama taraftarının gözünde gecenin kazanan tarafıydı.

Avni Aker’i tamamen dolduran Bordo-Mavililer, berabere biten Akhisar Belediyespor maçında olduğu gibi Galatasaray karşılaşmasından sonra da takımı alkışladı. Tribünlerin futbolcuları son düdüğün ardından çağırıp pozitif yönde tepki göstermesi, mücadelenin ardından stat dışında da bu atmosferin sürmesi hem takımı hem de Şota’yı çok etkiledi.

‘Tıpkı eski günlerdeki gibi’

Her fırsatta taraftarı stada çağıran Bordo-Mavililer’in teknik direktörü şehrin mesaja olumlu yanıtıyla mest olurken, duygusal anlar da yaşadığı öğrenildi. Avni Aker’deki atmosferi tıpkı eski günlerdeki havaya benzeten Şota, “Çok mükemmel bir tablo vardı. Bunu kazanarak ödüllendirmek isterdik. Olmadı. Gerçekten de çok üzgünüm. Çünkü bu taraftara galibiyet yakışırdı. Bir de bizi alkışlamaları inanılmazdı. Söz veriyorum bu tablonun hakkını vereceğiz” dedi.rabzonspor Galatasaray'a kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini alırken maçın her anlamda önüne geçen isim Erkan Zengin oldu.

Penaltı pozisyonu ve kaçırdığı gol ile gündemden düşmeyen yıldız futbolcu 90 dakikayı değerlendirdi.

"KESİN PENALTI"

Penaltı pozisyonu ile ilgili konuşan Zengin "Denayer bilerek kolunu uzattı. Kesin penaltıydı. Cüneyt Hoca pozisyonu gördü ama penaltıyı veremedi. Beni de en çok üzen bu oldu" yorumunu yaptı.

"UYKU UYUYAMADIM "

Boş kaleye atamadığı gol ile ilgili de konuşan 30 yaşındaki oyuncu "Marin topu çevirdiğinde, yerden plase yapmak için kendimi hazırladım ama top tam önümde yerden sekti ve bileğime geldi. Ne olursa olsun golü yapmam gerekiyordu. Maçtan sonra uyku uyuyamadim." dedi.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Canın sağolsun Erkan'ım, seni seviyoruz.

1461 TS başka stadda oynasın, yetkililer duyuyor mu?
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Cavanda yumlu dougles constant
              Mbia okay
              Marin ekici erkan
              Cardozo

Sanırım herkes tarafından arzulanan 11. Şota böyle çıkmazsa ve yenilirsek daha da toparlayamayız.
              Marin ve erkan sadece kanatta kalmamalı verkaçlar ceza sahasına dikine oynamalar yaparsak 5 bile atarız osmanlıya. Yoksa yine işimiz zor...

Yorum

• erkan giderek takımın olmazsa olmazı haline geliyor.
                #

Yorum

• Zor maç,inşallah kazanırız.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

E habu gadro kimde var başka de bakaym. )) cardozo ışın kılıcını çeker. Mbia ve padawanı okay force kullanir ve marin x-wing le dalar bu iş biter )

ha bak ozaman is degisir
                    ama bu dediklerin olussa zaten gücte lehimize dalgalnma olusur

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Canın sağolsun Erkan'ım, seni seviyoruz.

1461 TS başka stadda oynasın, yetkililer duyuyor mu?
                    passolig sadece avni akerde var trabzonda
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 13:10.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Basar geceriz. Net.

Bu sayfada ne zaman basmadan fistan oynanmaya başlansa, fistanda yırtıklarla eve dönüyoruz hadi hayırlısı
                      En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 13:49.

Yorum

• Cardozo oynarsa şapkadan tavşan çıkarır kazanırız aksi halde beraberlik daha ağır basıyor.

Yorum

• biletler ne zaman satışa çıkar acaba?
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bu arada şu anda osmanlıspor kızılcabölük ile kupa maçı oynuyor, 40 dk da 4-0 yaptılar
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada şu anda osmanlıspor kızılcabölük ile kupa maçı oynuyor, 40 dk da 4-0 yaptılar
                              Demek Kızılcabölük'e 4 attılar! Aman şota duymasın. Osmanlıspor'a karşı da kontrollü oynayabilir.

Yorum

• Okay - Mbia ile topa sahip oluruz ve kontra oynamak zorunda kalmayız. Cardozo bu mac 11 oynamalı. Marin ile izlemek gerek.

Onur
                                Cavanda Medjani Douglas Constant
                                Okay Mbia
                                Marin Ekici Erkan
                                Cardozo.

Cardozonun arkasındaki 3 oyuncuda inanılmaz teknik. Bu orta saha ile atar Cardozo.
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X