Forumdaki üye olan/olmayan tüm Trabzonspor sevdalılarının mübarek kurban bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar yaşamanızı dilerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Bu maçı alınmıyı?z bence alırız.. Bu hafta sahada cardozo olur muhakkak.. N doye ne kadar ilerde top tutsadan gol vuruşunda cardozo dan daha pasif kalıyo..
Yusuf geri döner mehmet ekici 11 de başlar diye düşünüyorum.. Marin ve ekici neler yapabilir onu da görmek lazim..
Ammavelakin topun yuvarlak olduğunu unutmamali.. Galatasaray veya Akhisar maçları çok büyük bir örnek...
Yorum
-
Foruma ilk 2009 yılında üye olmuştum,uzun zaman girmeyince yeniden üye oldum.Geçen zamanda sanırım burasıda değişmiş doğal olarak.Birkaç kişi var onların aksine görüş bildirdiğin zaman Trabzonspor düşmanı oluyorsun.Eleştiri hem olumlu olur hem olumsuz fakat önde gelen futbol uleması arkadaşlarımız buna katlanamamayla birlikte kendilerinin dediğini illa onaylamak zorundasın.
Yorum
-
Osmanlıspor tipik bir MRA takımına dönüşmüş. Oldukça gompakt oynuyorlar. Ancak kadro kalitesi bu lig için fena sayılmayacak düzeyde olsa da asla bize rakip olacak düzeyde değil. Burada rakibin ne yapacağı değil, bizim neler yapamayacağımız sonucu belirleyecektir.
Osmanlı kadrosu derleme bir Anadolu takımı kadrosu.
Ahmet, Aslantaş, Szukala, Demirok, Bayır/Pinto; Mehmet Güven, NDiaye, Musa; Torje, WEbo, Erdal Kılıçarslan. Bir nev-i 4,3,3 ün 4-2-3-1 e dönüşülmüş halini oynuyorlar. En önemli tehdit Torje'nin Constant'a karşı kuracağı çabukluk üstünlüğü olacaktır. NDiaye ortalamanın biraz üzeri bir ortasaha oyuncusu fazlası değil. Bölüm bölüm etkili olacak olsa da Mersin maçını baz almayın arkadaşlar. Bizi en çok zorlayacak ise alan bulmakta zorlanacak olmamız. Neredeyse 3 ön libero ile oynayacaklar. Bir de belalımız Webo'ya dikkat. Zaten şu Webo ve Bobo'dan nefret ettiğim kadar daha fazlası sadece Emre, Volkan ve Caner'den nefret ediyorum
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Bizim pas tempomuzla bu takimlari asmak zor.cavanda ve constant'in rakibi esir almasi ve bol orta yapmasi gerek.n'doye veya cardozo vurabilir kafayi.arkadan destekleyecek okay ve m'bia var.erkan marin ve ekici de ceza sahasi disinda donen toplara baski yapar. Bol bol denemeliyiz bu organizasyonu.En son artvints tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 19:44.
Yorum
-
selam arkadaslar
ben almanyadan katiliyorum uzun yillar takip ediyorum bu güzelim forumu
Trabzonluyum ..saygilarimi sunuyorum hepinize .. insAllah osmanlisporu yeneriz ve hep birlikte sampionluga ulasiriz
benide araniza Kabul edersiniz insAllahBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Aramıza hoş geldiniz.İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
selam arkadaslar
ben almanyadan katiliyorum uzun yillar takip ediyorum bu güzelim forumu
Trabzonluyum ..saygilarimi sunuyorum hepinize .. insAllah osmanlisporu yeneriz ve hep birlikte sampionluga ulasiriz
benide araniza Kabul edersiniz insAllah-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Bana kalırsa sezon sonunda ne olacağımızı belirleyecek maçlar bunlar işte.
Büyük maçları ekstra konsantrasyonla bir şekilde daha iyi oynuyoruz,puanlarda alabiliyoruz. Oyuncularımızın zihinlerine yüklememiz gereken en önemli kural küçük diye tabir edilen maçların önemi.Gevşeme ve hor görmeye kesinlikle yer olmamalı.
Osmanlıspor hem kadro yapısı hemde başındaki hoca itibari ile bize zorluk çıkarabilecek gibi dursa da ilk 15 dk'da bulabileceğimiz gol(ler) ile kazanacağımızı düşünüyorum. Webo hakikaten bize çok ters gelen bir oyuncu. Medjani -gs sevdası gibi birşeyler var aramızda
Ona dikkat edip Torjenin koşuyolunu kapatırsak çok ekstra bir durum olmazsa gol yemeyiz. Douglas ,tatlı sert oyununu Webo'ya biraz daha fazla uygulayıp onu yıldırabilir.Yanında her ne kadar asla tercihim olmasa Mustafa oynayacak ama ben Medjaniyi tercih ederim.Bekte Cavanda -Constant ikilisini artık oturdu diye sayıyorum. Bozulmamalı. Constantın sakatlığı oynamasına mani ise Alper'i kullanmalı Şota hoca.
Erkan ve Onur ise muhakkak oynamalılar. Biri yediğinden diğeri atmadığından cezalandırılırsa hepten kaybederiz ikisini de.
Göbekte M'Bia -Okay sağ çizgide Marin solda Erkan önlerinde Ekici .En ileride Cardozo. Çünkü şu takım ileride topu tutup yerleşebilir. Cardozo'yu kendi sahamıza kadar getirip top istetecek bir takımımız artık yok ,bir şekilde böyle oynamaya zorlanmalı bu maç başlangıç olsun .
N'Doye duruma göre yorulan Oscar'ın yerine yada yanına geçer.
--------------------------- Onur -------------------------
Cavanda ----------- Douglas ----------- Medjani ------------ Constant (Alper)
Marin ---------- M'Bia --------------- Okay --------------- Erkan
---------------------- -- Ekici -------------------------------
--------------------- Cardozo -----------------------------------Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Alper hariç evet, çünkü Akhisar maçında rezil oynadı, Hoca ona güvense zaten sol beke monte edecek.İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kalırsa sezon sonunda ne olacağımızı belirleyecek maçlar bunlar işte.
Büyük maçları ekstra konsantrasyonla bir şekilde daha iyi oynuyoruz,puanlarda alabiliyoruz. Oyuncularımızın zihinlerine yüklememiz gereken en önemli kural küçük diye tabir edilen maçların önemi.Gevşeme ve hor görmeye kesinlikle yer olmamalı.
Osmanlıspor hem kadro yapısı hemde başındaki hoca itibari ile bize zorluk çıkarabilecek gibi dursa da ilk 15 dk'da bulabileceğimiz gol(ler) ile kazanacağımızı düşünüyorum. Webo hakikaten bize çok ters gelen bir oyuncu. Medjani -gs sevdası gibi birşeyler var aramızda
Ona dikkat edip Torjenin koşuyolunu kapatırsak çok ekstra bir durum olmazsa gol yemeyiz. Douglas ,tatlı sert oyununu Webo'ya biraz daha fazla uygulayıp onu yıldırabilir.Yanında her ne kadar asla tercihim olmasa Mustafa oynayacak ama ben Medjaniyi tercih ederim.Bekte Cavanda -Constant ikilisini artık oturdu diye sayıyorum. Bozulmamalı. Constantın sakatlığı oynamasına mani ise Alper'i kullanmalı Şota hoca.
Erkan ve Onur ise muhakkak oynamalılar. Biri yediğinden diğeri atmadığından cezalandırılırsa hepten kaybederiz ikisini de.
Göbekte M'Bia -Okay sağ çizgide Marin solda Erkan önlerinde Ekici .En ileride Cardozo. Çünkü şu takım ileride topu tutup yerleşebilir. Cardozo'yu kendi sahamıza kadar getirip top istetecek bir takımımız artık yok ,bir şekilde böyle oynamaya zorlanmalı bu maç başlangıç olsun .
N'Doye duruma göre yorulan Oscar'ın yerine yada yanına geçer.
--------------------------- Onur -------------------------
Cavanda ----------- Douglas ----------- Medjani ------------ Constant (Alper)
Marin ---------- M'Bia --------------- Okay --------------- Erkan
---------------------- -- Ekici -------------------------------
--------------------- Cardozo -----------------------------------
Ben de Alper ULUDAĞ'dan çok şey bekliyordum ta ki Akhisar maçına kadar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum