Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu maç tahminleri başlığı vardı bulamadım...rica etsem başlığı yukarı çekebilirmisiniz?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rizeyi üst lige taşımıştı. Talimatla

he ya dogruya unutmusum sercan kayayi vermistik eren albayrakla birlikte
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Mustafa denizlide mubarek gitigi her yerde basarili olmus adamda sihirli degnek var sanki ..osman özköylüyde unutmayalim fatih tekkeyide yinede insallah hersey yolunda giderde sotayla sampion oluruz
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sıkıntı yok

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bir Ertuğrul Sağlam kokusu alıyorum...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir Ertuğrul Sağlam kokusu alıyorum...
              Bende kırışılan bir tazminat kokusu daha alıyorum...
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende kırışılan bir tazminat kokusu daha alıyorum...
                Tam ortadan mı?

Yorum

• * Ulan bu sayfa hala açıkmı,ben bu konuyu silerdim. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyen futbolcu müsveddeleri, sizde utanma varmı ulan şu forumdna takım kursak maç o şekilde biterdi lan
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
                    Kazanmak şart oldu.
                    kardeş sen maç başlığı açma
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• kulubun içine etti bu yonetim buyukluk falan kalmadı ,tıraş
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Ulan bu sayfa hala açıkmı,ben bu konuyu silerdim. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyen futbolcu müsveddeleri, sizde utanma varmı ulan şu forumdna takım kursak maç o şekilde biterdi lan
                        Forumdan takım kursak ve hocamız Şota olursa 6 tane yeme ihtimalimiz yüksek. Hocasız çıksak beraberlik kuvvetle muhtemel...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Ulan bu sayfa hala açıkmı,ben bu konuyu silerdim. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyen futbolcu müsveddeleri, sizde utanma varmı ulan şu forumdna takım kursak maç o şekilde biterdi lan
                          Adam olsalar o küçük yavrunun resmini gördükten sonra takım olarak ötobüsü o yavrunun evinin önüne çeker ve özür dilerdiler.
                          Paranın esiri ruhsuz bir takım mı olmalıydı Trabzonspor?
                          • Memento mori

Yorum

• Trabzonspor oyle guzel top oynuyorki ama super slow motion.Altyapisindan cikardigi Bale tarzi bir futbolcusu var,futbol kariyerinin ortasina geldi pas atacagi adama topla kosarak gidiyor,o kadar nazik biri,tam bir Trabzon beyefendisi.

Yorum

• * Hele o ilk yarıda 5 metre geriden gelen tertemiz iptal olan golünü saymıyorum, şerefi olan insan o maç başısını almazdı
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam ortadan mı?
                                3'de olabilir abi malum artık bir de Sportif Direktörümüz var.
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X