evet baskani bilmem ama sotanin egoistligi yüzünden iki mac üst üste 6 puan kaybetik ,trabzonspor bu krizi cabuk atlatir ve yarisa devam eder sabirli olmamiz gerekiyor ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mbiyanin 3 mac oynayip yatisa gecmesi dusundurucu bugun hic bisey yapmadigi gibi tehlikeli yerden gereksiz faul yapti gol oldu neticesinde de ..yusuf resmen bal yapmayan ari ekici sanki topa vurmayi unutmus tipki onurun pozisyon almayi unuttugu gibi..douglas cok agir aykutun yabanci versiyonu..cavanda bugun isteksizde..deplasmanda ndoye la baslanir icerde cardozoyla hoca bunuda cozememis..bugun okayin olmayisitakimi cok etkiledi onun yerine yapilcak sey cok basitti medjaniyle baslamak ekiciyle baslayinca resmen orta sahasiz oynadik rakip gezer gibi rahat gecti orta sahayi..defansa katki gelmediorta saphadan sonuc kacinilmaz oldu..hocanin cikardigi 11 de yanlisti yaptigi degisiklikler ve zamanida..2 haftadir hocanin etkeni cok fazla puan alamamamizda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Haydi bu sene nasıl şampiyon oluruz başlıkları açmaya...Koşun koşun!! Bu kadar sığ beyinli bu kadar hiçbirşeyden anlamayan bir taraftar profili dünyada sadece bizde vardır. Daha 2. haftadan ver takıma gazı aç şampiyon oluruz başlıkları öyle alırlar havanı. Taraftarı bırak Şota bey bile haftalardır Pollyanna ! Kimse demiyorki hacı sen bu puanları topladın ama nasıl topladın bir irdeledin mi? Bize müstehak maalesef
Yorum
-
Mbia başkan iyi topçu , ortada yapısal problemler var, bireysel değil.
Aynı şekilde bu maçın kaderini çizen Onur da değil , lakin herkes kendisine bir günah keçisi bulmuş bacağından asılıyor.
Büyük takım düştüğü yerden kalkabilecek , vakur ve ağırbaşlı camiası ile kendisini belli eder.
Bizde böyle bir şey yok . Hemen panik satışları başlıyor, anında...
Yorum
-
Yusuf yerine Aytacla baslasaydik bu maci kaybetmezdik. Adim gibi eminim. Orta sahayi Okayin yoklugunda yine bos biraktik. Yazik oldu. Ayrica Ekici-NDoye degisikligi de bir okadar yanlisti. Saglik olsun yine de ümitsiz degilim takimdan ama bunun gibi hatalar yapmamali sota artik."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Iho avrupadan elenmek icin takimi bilerek sabote etti sirf ligi düsünelim diye ne oldu 2 haftadir bu takim avrupada oynamadan bile berbat. iho geldigin güne lanet olsun senin cas itiraz edecegine inanmiyorum sen icimizdeki truva ati hainsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Aynen.. Ekicinin çıkması hataydı, Ekici sesini hiç çıkarmadı ama yüzündeki ifade aynen şunu söylüyordu: Hadi bakalım göreceğiz... Gördük!İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoyeyi oyuna alırken ben de 352ye dönecek dedim. Ama ekicinin çıkmasıyla ne oynadığımız karıştı.
Yorum
-
Douglas : Ayakları iyi ama markaj yeteneği iyi değil bu adamın bu tip bir stopere ihtiyacımız yoktu, bizim çok net Zambrano tarzı yerden bir stopere ihtiyacımız vardı. Tarihi bir hata yaptık eldeki stoperlerin ayağı düzgünü sadece.
Şikebahçe aynı hatayı yaptı Abdoluye Ba ve Simon Kjaer yüzünden 3 ön libero oynatıyorlar Meireles Topal Ozan
Önde oynamak isteyen bir takımın defansında Egemen tarzı, Zambrano tarzı, 180-184 boylarında hızlı bir oyuncu lazım.
Yorum
-
Arkadaşı boşuna engellemeyin. Google'dan ''ironi'' nedir onu aratın lütfen.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibiler oldukça Trabzonspor sömürülmeye devam edilecektir:

Not: engelliyorum seni, sensiz Trabzonspor forum hayat vs her şey daha güzel...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum