Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maça dair aklımda kalacak olan 3 şey var.
    1.Gole çeviremediğimiz pozisyonlar,
    2.Yeneceğimizi bu kadar inanmış olmamız,
    Ve 3.sü formayı giyip TV karşısına geçtim babam geldi.Esra formanı giymişsin yenilirsek ne olucak dedi.
    Giydiysek çıkarırız ne olacak yanı dedim baktım ve dediki haklısın biz şampiyonluğu kaybettik(!) illegal yollarla ne oldu hiç,tabi yenilirsek bişi olmaz ne olacak yani dedi. Sonra aklıma son karabük maçı gelmişti yine babamla farklı koltuklarda oturup maç sonundaki üzüntümüz ve o sene geldi.Sonra maçın pek de bir önemi kalmadı bu kirli düzen var oldukça olacağada benzemiyor.Biz yine hayaller kurup duralım....

Yorum

• Puan kaybından ziyade gs'ye kaybettiğimize üzüldüm.

Yalnız Osmanlı maçı lehimize farklı geçecek diye düşünüyorum.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyun yonunden yanlis yaptigimizi anlattim zaten. Oyunu begenmedim.basi ve sonu gs'nin oldu macin. Ozellikle cavanda'nin solbeke cekilmesi, n'doye nin sag kanada gecmesi cokertti takimi.

Ona ragmen tempo yapinca cok fazla pozisyona girdik. Takim dogru dizildiginde eksikler giderildiginde iyi bir takim olacagiz.guclu ve teknik oyuncularimiz var. Bjk macini nasil aldiysa bu maci da verdi sota.ozellikle oyun olarak.hatadan ders alirsa unutulur gider bu mac. Herseye ragmen onur hata yapmasa yenilmezdik.
        Aynen , herşey senden yanayken, herşey elimizdeyken böyle nedensiz hatalardan kaybetmek kötü oluyor , bu kötü aliskanliktan kurtulursak yaoamayacagimiz şey yok da , nasıl olacak bilmiyorum .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Boyle bir mac icin herhangi bir teknik hatadan bahsetmek anlamsiz.

Olmayinca olmuyor.

Takim diri ve kaliteli.

Sota icin tek elestirim ic sahada cift forvet dusunmedigi surece cok puan kaybederiz...

Yorum

• Yol tarafi kale arkasinda yerimi aldim, takimi izledim...
            Taraftarin hakkini vermek gerekiyor, sadece hakeme biraz daha fazla yüklenseydik iyi olurdu... Yoksa maraton gerçekten iyiydi, kapali bile fena sayilmazdi... dogru zamanda dogru tepkileri vermek önemli, bu konuda seyircimiz sinifi rahatlikla geçti...
            Oynanan oyuna gelirsek, stadda izlemek gerçekten farkli bir sey diyesim geliyor, çünkü oradan izleyince çok ta ahim sahim top oynamadik gibime geldi ama sonrasinda kiminle konustuysam takimi çok begendi daha ne yapacaktik dedi, ben de özeti izleyince harbiden ders verdik yahu dedim, ilginç bir sey ama ben bunu birçok karsilasmada fark ettim, sadece bu karsilasmaya mahsus degil...
            Benim üzüldügüm nokta, Shota hocamizin yetersiz/korkak kalmasiydi... degisikliklerin hiçbiri dogru degil, belki Constant sakatliktan dolayi çikti ki o da ne kadar dogru belli degil, gerisi fos... o kadar duran top çöpe gitti peki bunun nedeni ne ? Mehmet'in olmamasi degil mi, peki Mehmet yoksa 18'de yoktur dersin sakattir cezâlidir dersin yapacak bir sey yok dersin, ama adam yedekteyse ve oyuna girmiyorsa iste orada dur derler adama, kimse hikâye anlatmasin yok efendim hoca bunu düsünmüs olabilir sunu yapmis olabilir falan geçin o palavralari...
            Ekici gibi bir silahin varken, bir tabancan varken, bir sniperin varken, onu bos bos oturtmak saçmaliktan baska bir sey degil... Salih'i almak kabul edilse bile onu alinca Cavanda'yi sola çekip savunmanin altini üstüne getirmenin 1 mantikli açiklamasi olamaz... Erkan golü kaçirmis olsa bile takimin en iyilerindenken onu oyundan almak nedir peki ?? Savunulur 1 tarafi yok... umarim bu saçmaliklar devam etmez
            Bunlarin hâricinde, Erkan'a kizdik belki ama ben sahsen taraftarin ona olan destegine alkislarina sevindim, artik is Erkan'da, top onda, bundan sonra kendini ya affettirecek goller atacak puanlar kazandiracak, ya da geçen seneki kötü döneminde aldigi tepkileri ve homurdanmalari tekrar görecek; kendi bilir, umarim ilk seçenek gerçeklesir, ben ona güveniyorum
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şunu not düşeyim.
              Seyirci sadece sayı olarak diğer maçlardan farklıydı.

Yorum

• Rahat bi maç izleyelim artık, lütfen.
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şunu not düşeyim.
                  Seyirci sadece sayı olarak diğer maçlardan farklıydı.
                  Yoksa ayniydi diyorsun yani ? peki diger maçlar derken bu sene mi yoksa geçen seneler de mi içinde ?
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kazansaydık fb ile başbaşa kalacaktık

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kazansaydık fb ile başbaşa kalacaktık
                      Merak etmeyin, şikebahçe maçına puan farkıyla lider çıkarız.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yol tarafi kale arkasinda yerimi aldim, takimi izledim...
                        Taraftarin hakkini vermek gerekiyor, sadece hakeme biraz daha fazla yüklenseydik iyi olurdu... Yoksa maraton gerçekten iyiydi, kapali bile fena sayilmazdi... dogru zamanda dogru tepkileri vermek önemli, bu konuda seyircimiz sinifi rahatlikla geçti...
                        Oynanan oyuna gelirsek, stadda izlemek gerçekten farkli bir sey diyesim geliyor, çünkü oradan izleyince çok ta ahim sahim top oynamadik gibime geldi ama sonrasinda kiminle konustuysam takimi çok begendi daha ne yapacaktik dedi, ben de özeti izleyince harbiden ders verdik yahu dedim, ilginç bir sey ama ben bunu birçok karsilasmada fark ettim, sadece bu karsilasmaya mahsus degil...
                        Benim üzüldügüm nokta, Shota hocamizin yetersiz/korkak kalmasiydi... degisikliklerin hiçbiri dogru degil, belki Constant sakatliktan dolayi çikti ki o da ne kadar dogru belli degil, gerisi fos... o kadar duran top çöpe gitti peki bunun nedeni ne ? Mehmet'in olmamasi degil mi, peki Mehmet yoksa 18'de yoktur dersin sakattir cezâlidir dersin yapacak bir sey yok dersin, ama adam yedekteyse ve oyuna girmiyorsa iste orada dur derler adama, kimse hikâye anlatmasin yok efendim hoca bunu düsünmüs olabilir sunu yapmis olabilir falan geçin o palavralari...
                        Ekici gibi bir silahin varken, bir tabancan varken, bir sniperin varken, onu bos bos oturtmak saçmaliktan baska bir sey degil... Salih'i almak kabul edilse bile onu alinca Cavanda'yi sola çekip savunmanin altini üstüne getirmenin 1 mantikli açiklamasi olamaz... Erkan golü kaçirmis olsa bile takimin en iyilerindenken onu oyundan almak nedir peki ?? Savunulur 1 tarafi yok... umarim bu saçmaliklar devam etmez
                        Bunlarin hâricinde, Erkan'a kizdik belki ama ben sahsen taraftarin ona olan destegine alkislarina sevindim, artik is Erkan'da, top onda, bundan sonra kendini ya affettirecek goller atacak puanlar kazandiracak, ya da geçen seneki kötü döneminde aldigi tepkileri ve homurdanmalari tekrar görecek; kendi bilir, umarim ilk seçenek gerçeklesir, ben ona güveniyorum
                        Ceza sahasında tam şut çekecekken Marin ONUN TOPUNA VURMASA daha iyi olacaktı, belki de gol olacaktı.

Ekicinin oynatılmaması Şota'nın kusuru oldu.

Taraftar hep böyle olmalı. Uzun süre sonra maratonu böyle coşkulu gördüm. Bu kez kale arkaları sönük kaldı.

Hep destek tam destek.

Güzel günler göreceğiz.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yoksa ayniydi diyorsun yani ? peki diger maçlar derken bu sene mi yoksa geçen seneler de mi içinde ?
                          Ölü maçlar dışında tribünler ses, tezahürat ve tepki olarak böyleydi hep. Bu sene için konuşursak Bursa ve Akhisar maçı taraftarı ben daha çok beğendim.

Yorum

• Yorum Yap

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının en kritik maçında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
                            Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 1-0 kazanırken mücadele sonrası Onur Kıvrak ile bordo-mavili taraftarlar arasında tartışma yaşandı.
                            KESELİM Mİ KENDİMİZİ?

Onur, bazı taraftarların ''Helal olsun size'' şeklinde sitemine, ''Her şeyi futbolculardan beklemeyin, birazcık da destek olun. Olmadı ne yapalım? Öldürelim mi kendimizi? Keselim mi? Aslanlar gibi savaştılar, benim yüzümden yenildik. Ne oldu bir şey oldu mu?'' şeklinde cevap verdi.

Yorum

• Bu filmleri çok gördüm. Burda yıllardır sizin de görmemeniz için uğraşıyorum. Onur'a sahip çıkmamız ve çıktırmamız lazım
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hakem hocalarından Serdar Çakman ,medyada çıkan uefa cüneyt çakır'ın kararını doğru buldu haberine sert tepki gösterdi..bunlar tamamen uydurulmuş haberlerdir dedi...uefa hiçbir maçın hemen ardından böyle açıklama yapmaz dedi...ayrıca Cüneyt çakır'ın net penaltıyı vermediğini de söyledi.
                                En son pascalli tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 12:15.

Yorum

Yükleniyor...
                                X