Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
beşiktaş 1-2 TRABZONSPOR l STSL 2. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mustafa Denizli, Hakan Ünsal, Ersun Yanal, Tümer, Önder Özen, Metin Tekin, Hasan Şaş, Mehmet Demirkol... Maçın ardından hepsinin programlarını izledim. Benim en çok Önder Özen'in anlattıkları dikkatimi çekti. Izleminizi öneririm. Hem bizim maçın 90+'sında , hem de Galatasaray maçının 90+'sında anlattı. GS maçında anlattıklarını izlerseniz daha iyi olur. Çünkü orada anlattıklarını istatistiklerle destekliyor. (YouTube'da var.)
Yorum
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Denizli, Hakan Ünsal, Ersun Yanal, Tümer, Önder Özen, Metin Tekin, Hasan Şaş, Mehmet Demirkol... Maçın ardından hepsinin programlarını izledim. Benim en çok Önder Özen'in anlattıkları dikkatimi çekti. Izleminizi öneririm. Hem bizim maçın 90+'sında , hem de Galatasaray maçının 90+'sında anlattı. GS maçında anlattıklarını izlerseniz daha iyi olur. Çünkü orada anlattıklarını istatistiklerle destekliyor. (YouTube'da var.)
M'bia'yı rakibi karşılarken takımın pozisyon alma şeklini ayarlayabileceği için çok istiyordum.bunun ustune ataklara şeklini veren bir çok pas attığını da gördum. Yani tam paramızın karşılığını alıyoruz.bjk maçındaki asist onceki pası çok zekiceydi.herkes o pozisyonda yerden direk m'bia'yı pozisyona sokacak bir pas düşünür.m'bia havadan n'doye'nin koşu yoluna değil vucuduna doğru attı topu, yusufa asist yap der gibi.rakip stoperin pas arası yapmasını imkansız hale getirdi.En son artvints tarafından düzenlendi; 26.08.2015, 14:17.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemorinho'nun kullandigi bir yontemmis. Mac aninda farkediyorsun rakibi sıkıstırdıklarını ama matematiğini bilmiyordum. Rakibi zayıf tarafina yonlendirme ve top kaybı yaptırma. Zaten bu rakibi karsılama konusunda cok eksiklerimiz var.hücüm oyuncuları akıllı olur doğru pozisyon alırsa fazla koşmalarına gerek kalmadan rakibi zorlayabilirler. Ortasaha ve defans da rahatlar. onde n'doye arkada m'bia bunun geometrisini ayarlar.ekici de iyi bu konuda.zaten dar alanda iyi pres yapıyor.çok top kazanabilir.
M'bia'yı rakibi karşılarken takımın pozisyon alma şeklini ayarlayabileceği için çok istiyordum.bunun ustune ataklara şeklini veren bir çok pas attığını da gördum. Yani tam paramızın karşılığını alıyoruz.bjk maçındaki asist onceki pası çok zekiceydi.herkes o pozisyonda yerden direk m'bia'yı pozisyona sokacak bir pas düşünür.m'bia havadan n'doye'nin koşu yoluna değil vucuduna doğru attı topu, yusufa asist yap der gibi.rakip stoperin pas arası yapmasını imkansız hale getirdi.
Her ne kadar Denizli, Yanal ve Özen'i beğenmesem de bir hocanın olaya bakışı çok farklı oluyor. Ama maalesef bu programlarda bize çok az yer veriliyor. Keşke daha çok yer verilse de biz de izlesek.
Benim merak ettiğim bir konu da Gs maçı. Şota büyük ihtimal aynı taktiği kullanacaktır. Ama bu sefer oyunu nereye yıkacağı merak konusu. Gs'nin sol kanatı da Poldi-Carole sap kanatı ise Sabri-Yasin olur büyük ihtimal. Sol kanat da Poldi geriye destek vermiyor. Sağ kanat da Yasin geriye fazlasıyla destek verecektir ama sağ bekleri Sabri çok sakat oynuyor. İki tarafında zaafları var, bakalım hoca oyunu hangi tarafa yıkacak. Gs'de işimiz Bjk'ye göre biraz daha zor olacak. Her ne kadar Bjk'de ki gibi dribbling canavarı oyuncuları olmasada, büyük maç tecrubeleri Bjk'nin 3-4 seviye üstünde. Orta sahaları da Bjk'den üstün. Bakalım hayırlısı. Ama ben Şota'ya çok güveniyorum, onu söyleyim.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 26.08.2015, 15:07.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemorinho'nun kullandigi bir yontemmis. Mac aninda farkediyorsun rakibi sıkıstırdıklarını ama matematiğini bilmiyordum. Rakibi zayıf tarafina yonlendirme ve top kaybı yaptırma. Zaten bu rakibi karsılama konusunda cok eksiklerimiz var.hücüm oyuncuları akıllı olur doğru pozisyon alırsa fazla koşmalarına gerek kalmadan rakibi zorlayabilirler. Ortasaha ve defans da rahatlar. onde n'doye arkada m'bia bunun geometrisini ayarlar.ekici de iyi bu konuda.zaten dar alanda iyi pres yapıyor.çok top kazanabilir.
M'bia'yı rakibi karşılarken takımın pozisyon alma şeklini ayarlayabileceği için çok istiyordum.bunun ustune ataklara şeklini veren bir çok pas attığını da gördum. Yani tam paramızın karşılığını alıyoruz.bjk maçındaki asist onceki pası çok zekiceydi.herkes o pozisyonda yerden direk m'bia'yı pozisyona sokacak bir pas düşünür.m'bia havadan n'doye'nin koşu yoluna değil vucuduna doğru attı topu, yusufa asist yap der gibi.rakip stoperin pas arası yapmasını imkansız hale getirdi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O videoyu 40. dakikadan sonra izlemenizi öneririm.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunun biraz üstünde 90+ Galatasaray-Osmanlıspor videosu var. Onu da atar mısın? Ben telefondan link almayı ya da paylaşmayı beceremedim.
O videoyu 40. dakikadan sonra izlemenizi öneririm.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniliriz.
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0 yazdım.
İnşallah yanılırım.
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takim bu sezon 2-3 mac üst üste kazanamazİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle oynarsalar yerler bizi.İlk olarak gurkanaktas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok gollü iki takım için de bir maç olur ve maalesef besiktaş kazanır...
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu söylemekten nefret ediyorum:
Onur gününde olursa 2-0 ya da 3-0 biter. Olmazsa yeni bir tarihi hezimet bizi bekliyor.
Bu savunma varken gol yememek mucize. Bu hafta direğe takıldık. Her hafta mucize gerçekleşmez. Gerçekleşse adı mucize olmazdı...
Yorum
-
Duyup gorende bizi premier leaguede oynuyor sanacak. Ben bu yasima kadar hic bir mac oncesi "kaybedriz" demedim, demem. Hele hele lig maclarinda, rakip kim olursa olsun her zaman galibyet icin bir umut tasidim ve tasimaya devam edecegim. Son 5 senede en kotu donemimizde bile deplasmanda fbyi elimizden kacirdigimizi hatirliyorum. Belki su an icin cok iyi oynamiyor olabiliriz ama rakiplerimizde bizden cok ustun futbol oynamiyorlar ve kadro olarak bizden katiyen cok daha iyi degiller. Hatirlatma: 2 mac sonunda puan kaybetmeyip yola devam eden buyuk takim yok, biz haric. Bu lig bu sene herseye gebe ve ben tekrar ediyorum: Bizans oyunlari gerceklesmezse sampiyonluk uzak degil.....Taraftara buyuk gorev dusuyor, maalesef gurbetteyim ama Ocak ayinda Turkiyede olacagim ve kesinlikle 1 macina gidecegim. Bu taraftar, ne olursa olsun, herseyin en guzeline layik, lakin son senelerde yasadigimiz travmalarin haddi hesabi yok. Bu taraftar sevinmeyi hak ediyor ve bizim sevincimizi kursagimizda birakanlari tekrar Allaha havale ediyorum.....Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum