Oğuzhan-olcay pas trafiğini bozarsak,beklerimizde sıkı oynarsa maç ortada ama constant canlı bomba korkutuyor adamı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
beşiktaş 1-2 TRABZONSPOR l STSL 2. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yusuf ve erkan la bizim takımdan hiç bir şey olmaz. Özellikle Yusuf şu takımda oynayabiliyor ya helal olsun teknik ekibe... Bursa maçında ne kadar kötü olduklarını (hele ki bursanın dağılmış kadrosuna rağmen) bir ben görmedim herhalde. İlk yarıda açmaya çalışıp açmadıkları ortalar, yusufun atacam sanıp atamadığı ve rakibin içinden geçemediği pozisyonlar vs... Bir değil iki kanat lazım bu takıma. yoksa her şey hayal...
Yorum
-
Mesut hoca "orta saha elini kolunu sallayanın rahatça geçtiği bir yer olmamalı"diyor.Futbol yorumcuları "bjk nın defans arkasına atılan topların tehlikeli olduğundan" bahsediyor.Kısaca yapılması gerekeni anlatıyorlar.Bjk nin ayakları yerden kesilir bu hafta.Tipik Türk futbolcusu psikolojisi.Bizim takımında maç motivasyonu iyi olur herhalde.Bjk yı iyi bir organizasyonla yenmek mümkün.Bırakalım bizi ezer muhabbetini..Geçen yıl fit oldukları zaman bireysel hatalarımızdan yararlanmışlardı.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Cok surratli oynuyorlar bas dondurucu hizda paslasip isi bitiriyorlar gecen senede boyleydi. Tek fark ligin ilk macinda oguzhan gercekten ust duzey performans gosterdi tabi mersinde cok tirt bi takim fakat bejeke bize karsi boyle suratli oynayabilir gecen sene en iyi toplarini bize karsi oynayip karizmamizi fena cizmislerdi.
Yorum
-
oyunda kural hatasi islenmistir. hakem bülent yildirim tolga´ya bilerek kirmizi kart vermedi.
sike devam ediyor ve hic bitmeyecektir türkiyede
Bakiniz:
Sayfa 39 | Kural 12 - Fauller ve Fena Hareketler | Ihrac Verilecek Haller
İhraç verilecek haller (Oyundan atılma)
Oyuncu aşağıdaki kusurlu hareketten birini yaparsa kırmızı kart gösterilir ve oyun alanının dışına yollanır:
Bir golü ya da açık gol pozisyonunu eliyle engellerse (Ceza alanını içindeki kaleci hariç)En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 02:44.
Yorum
-
Rhodolfo'nun ağır olduğunu duymuştum. Ersan'ın ne olduğunu zaten biliyoruz. Bugün de söylenenler Mersin'li oyuncularının sürekli araya kaçtığı ve tehlike yarattığı yönünde. Şenol Hoca'nın da savunmayı önde kuracağını biliyoruz.
Bunlardan sonra N'Doye ve Sefa'nın sahada olması gerektiğini söylememe gerek yok heralde...
Yorum
-
mutlaka constant kanata çekilmeli bu maçta...kanatlar özer ve constant olmalı.yusuf beyinsiz oyunuyor erkan ise çok güçsüz.böyle bir maçta ezilir erkan.orta saha çok kuvvetli olmak zorunda...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum