Yusuf kendini yere attı 30 metre yerde yuvarlanmasından belli. Fizik olarak ancak ikinci ligde oynar dusmeleri de rakibine fiziki karşılık veremediğinden oldu
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi
Yusuf kendini yere attı diyenler, fazla Mustafa Denizli izlemesin bence..
Birinci pozisyon net penaltı, ikinci pozisyonda çarpışma var, diz çarpmasına nasıl yalandan kıvranıyor diyebiliyorsunuz anlamak güç..
orada danny ylen bir pozisyon daha vardi pesindan gelen danny vardi
kendini atacagini bildiginden arkadan ufak elledi onu, tak diye atti kendini
ben burada sanirim yusufu koruyan 1 numarali adamim ama bu cezaalaninda bir süredir kendini cok basit birakmasi artik o ilk pozisyondaki penaltinin verilmeme nedenidir
resmen takima zarar verdi
yine diyorum bu takimi öne tasiyan, rakibe en cok tehdit eden unsur yusufdur, zaten o olmadigi maclarda degeri daha cok belli oluyor, ama su son 5-6 ayda yaptiklari ve durusu kendine zarar veriyor
acil toparlanmali
En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 12:08.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
orada danny ylen bir pozisyon daha vardi pesindan gelen danny vardi
kendini atacagini bildiginden arkadan ufak elledi onu, tak diye atti kendini
ben burada sanirim yusufu koruyan 1 numarali adamim ama bu cezaalaninda bir süredir kendini cok basit birakmasi artik o ilk pozisyondaki penaltinin verilmeme nedenidir
resmen takima zarar verdi
yine diyorum bu takimi öne tasiyan, rakibe en cok tehdit eden unsur yusufdur, zaten o olmadigi maclarda degeri daha cok belli oluyor, ama su son 5-6 ayda yaptiklari ve durusu kendine zarar veriyor
acil toparlanmali
Evet 3 pozisyondan birinde kendini yere atması "Acil toparlanması"nı gerektirecek bir durum..
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi
Evet 3 pozisyondan birinde kendini yere atması "Acil toparlanması"nı gerektirecek bir durum..
Öldürmek bizim işimiz..
bu bir mac
bundan öncede 3-4 kez bunu yapti
hakemler seminerlerde bunlari paylasiyor
birbirlerini uyariyor, bu adamda dikkat edin diyorlar
istedigin kadar popülist yaklas
yusufun bu olumsuzlugunu gecen sene 3-4 kez tekrarlamasi bu macta o penaltiyi yedi, baskalarinida yer böyle devam ederse
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
hakemler seminerlerde bunlari paylasiyor
birbirlerini uyariyor, bu adamda dikkat edin diyorlar
istedigin kadar popülist yaklas
yusufun bu olumsuzlugunu gecen sene 3-4 kez tekrarlamasi bu macta o penaltiyi yedi, baskalarinida yer böyle devam ederse
Popülist yaklaşsam Yusuf'u yerden yere vururum..
Yusuf'un bu kadar senin gözüne batması bizim takımda olması ile ilgili, Türkiye'de kimse Yusuf'la ilgili bu kadar düşünmüyor merak etmeyin..
Ülkede o kadar kendini yere atan oyuncu varken 2-3 maçla adam çarmığa gerildi resmen..
Zaten bize penaltı verilmiyor, adam TS li forma görünce 5 kere düşünüyor, isterse ayağı kırılsın..
1461 in maçını seyreden var mı Allah aşkına. Bu ne kepaze oyun.pas atmayı bilmeyen oyuncular varyemin ederim.Bunların alt yapı hocaları kim.Niye pas yapmayı öğretmiyorlar. Böyle ekstra bir takımkmız varken oyuncu yetiştirebilmeliyiz.Ama batuhan dışında pas atabilen oyunu okuyabilen oyuncu yok. Sadecefaul nasıl yapılır onu biliyorlar.Allahın her saniyesi faul yapıyorlar. Yeminle maçı izlerken kapatacaktım sıkıldım. Böyle olacaksa olmasın 1461 amaç futbolcu yetiştirmekse o hocalardan anladığım kaarıyla sittin sene oyuncu çıkmaz...
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum