Erkan iyi topçu yusuf özer kesilmeli bu takımdan.beyin yok adamlarda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Zayıf rakip karşısında beklediğimden daha kötü oynadık. Ama M'bia sağolsun takıma bir hırs kattı ve ikinci yarı en azından biraz daha cesur oynadık. N'doye de çok aman aman iş yapmasa da Cardozo ile arasında büyük fark var. İlerde iyi kötü top tutabiliyor, bir pas atılınca duvar gibi geri ya da rakibe gitmiyor top. Artı olarak kontratak futbolunu da oynayabiliyor. Herkes görmüştür herhalde Cardozo'nun bu form durumuyla takıma nasıl el freni olduğunu.
Orta sahada Okay'ın daha fazla sorumluluk alması, daha çok top yapması lazım. Becerikli, akıllı bir oyuncu ama topu alması lazım artık ayağına. Özellikle ikinci yarı nedense iyice geriye gömüldü. Bunda M'bia'nın ileri çıkmasıyla açılan boşluğu doldurma gererkliliği de etkili olmuş olabilir hakkını yememek lazım.
Shota hoca arada kısa bir süre değişse de kanatları ters ayakla oynatıyor ısrarla. Demek ki çizgiye inmek ve orta açmak değil, ceza sahasına üç taraftan topla girme peşinde. Ama Yusuf bu işin adamı değil, bu çok belli. Erkan aslında bunu yapabilecek özelliklere sahip ama o da bunu sahaya yansıtamıyor. Eğer bir sağ kanat transferi yapabilirsek ikisi de rotasyon oyuncusu olabilir. Zaten takımın en büyük eksiği de bu, yedek kulübesinde oyunu etkileyecek kimse yok. Zoraki değişiklikler yapıyoruz hep.
Özer için de fikrim değişmedi. Bu kadroda kesinlikle kendine yer bulur, ama ortada değil. Ekici geldiğinde Özer kanatlarda değerlendirilmeli. Özer Medjani kavgasında pozisyon olarak hatalı olan Medjani'ydi ama bu tamamen saha içiyle alakalı. Tartışmalar olabilir, büyütmemek lazım. Burada taraftar irini savunup ötekini yerin dibine sokmamızın hiçbir anlamı yok, ikisi de bizim futbolcumuz. Devre arasında ne yaşandığını bilemiyoruz, umarım çözülmüştür bu sorun.
Stoper transferi bir an önce bitmeli, pozisyon bilgisi olan bir defans istiyoruz artık. Hatta ısrarla söylüyoruz sol bek de gerekli ama almıyorlar. Constant kötü bir oyuncu değil ama bir defans oyuncusu için çok gevşek, aşırı yavaş oynuyor. Aynı zamanda yetenekleri de üst düzey, defansta olursa hem o hem de Trabzonspor harcanır.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Özellikle özer ve yusuf topu aldiklarinda 15-20m sürüklemeyi birakmalilar...oyunu çok yavaslatiyoruz bu sekilde
Ilk yari çok igrenc bir mac izledim...oyuncularimizin hepsi statik...hic biri araya bir kosu, capraz kosu bs yapmiyor...hepsi duruyor ve ayagina top bekliyor...ikinci yari bundan biraz uzaklasinda daha iyi olmaya basladik...genel olarak daha kompak olup, bosa kacip, depar atip, topu deliler gibi istemeliyizForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
erkan zengin dun elinden geleni yapmistir. cabalamistir. benim icin bu onemliydi. tebrikler erkan. yusuf ise maalesef bencillikte ayri bi boyuta gecti. mbia ve cavanda nokta transfer olmus. takim paramparca olmus 5 grup dogru olabilir gruplasma net gozukuyor. ozerin takimdan uzaklastirilmasi lazim. takimdaki birligi bozuyor. medjani savunmada yetersiz. cardozo mi ndoye mi diye sacma bi tartismaya girmeyecem. ikiside futbolcumuz o gunku taktike hangisi uyuyorsa o oynayacak. cift forvet gerekliyse ikiside oynayacak bu kadar net. taraftara tesekkurler.
edit: constanti unuttum. adama resmen eziyet ediyoruz. bu adam hucum oynar. hucum oynayanlarin hepsinden daha zeki. teknigi zaten ustun. ben ozerin yerine constanti denerim.En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 13:06.
Yorum
-
İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan balına bir gol attı. Korkarım ki bu gol ona en az 20 maç rezil oynama kredisi yarattı. Attığı gol haricinde dün yine berbat ötesi oynadı.
Erkan sız bir takım tek hayalim. Yaşama sebebim.
Yorum
-
Yusuf yalama olmuş,
birisi ona çalım at gerisine karışma demiş..sahada kendi kendine bir dünya yaratmış..hiç bir şey umurunda deyil..top ona geldiğinde dünya ile bağlantısını koparıyor..saçma sapan hareketler,kendini yere atmalar,çalım denemeleri..ben olsam onu hemen elden çıkarırım..
Özer,Onur olayından sonra takımda kendini farklı bir yere oturtmuş..kendini marodana zannediyor..3,4 Pozizyonda topu ayağından zamanında çıkarsa pozizyon olabilecekken bilek haraketleri yapıp durdu..takıma net zarar veriyor...
Erkan,Bu takımda gelmesi yanlıştı,attığı gol onu haklı çıkarmaz,net bir şekide takımın hızını düşürüyor ve top eziyor..
Takımın yabancıları bunlaranasıl katlanıyor hayret doğrusu..iyi sabır var ben olsam tekme tokat dalarım bunlara..
Bence alperi Solbeke monte edebilirsek,Constant ı sol ön yada forvet arkasına çekebiliriz,borcenau yu mbianın yanını koymamız lazım..
ozaman bu takım bir şeye benzer bence..
ama Shota nın tasması sağlam..adam sevindiğinde bile pskolojik olarak hurmanın kucağına atladı..
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerkanin olmadigi 17 takim var ligimizde isterseniz bi de onlari deneyin. yasaminiza yasam katarTRABZONSPOR.
Yorum
-
Cardozo- Ndoye ikili forvet oynamamız şart,ama bunun için kanatları defansa yardıma gelen pasör,orta saha orijinli oyunculardan oluşturmamız lazım..Mesela benim şöyle bir kadro fikrim var bilmem katılır mısınız ama.... Onur-Cavanda-Medjani-Papy-Constant..defans ve kale ..orta saha Özer-Mbia-Okay-Mehmet ekici ..böylece hem top bizde kalacak,hem defansif açıdan sıkıntı çıkmayacak..İlerde de cardozo ndoye ikilisi olacak..Burda da kritik nokta bekler..Constant ve cavanda sağ ve sol koridoru sürekli işlek tutup orta yağmuruna tutarlarsa cardozo ndoye den illa ki biri vurur,vuramazsa da ceza yayına çıkar bu defa da ekici özer falan vurur..Bence en mantıklısı bu,hamle oyuncusu olarak da yusuf,yatabare,sefa,erkan gibi oyuncular olacak..#GelsinGörelimÇocuklar
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf'un bıktım bu hallerinden. Topu kaybedeceğini anlayınca kendini yere bırakmalar ne bileyim kaybettikten sonra yalandan sakatlık numaraları filan artık taraftarda yemiyor yusuf hakemlere yedirmeye çalışıyorsun adın çıkmış. senden bi nane olmaz bu kafayla.
kim ne derse desin maçı bize kazandıran hakemdir. evet hakem ! verdiği kararlarla taraftarı ateşledi taraftarda takımı alın size baskı yapan takım ve destekleyen taraftar. Almancılar gidince ne yapacağız o başka mevzu.
Ve inanmazinis utandim,stadi serederken, Küfür yok hakem yok baskan yok vs.vs.vs konusiyorlar,
Maca konzentrali bakik destek olmiyor trabzon seiciri onun icin bu,atmosphere takima geciyor ve moralzis oyniyor! Bunu almanyada hic bi klub seirci kabul etmez!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum