Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi takimi kasediyorsunuz TRABZONSPOR ise adi gecen bir dolu adam var mehmet is eski takimi ise oyle ahim sahim bir takimdan almadik onu yaptigi istatistiki katki ile coktan bonservisini cikartti ona lafim yok ama kafa olarak bana gore herseyiben yapayim havasinda bazen oyunda istatistik kagidinda yazmayan seyler vardir biz boyle oyunculara gorunmez kahramanlar deriz mehmetin o olaylahic ilgisi yok maalesef onlari birazcikyapabilse lige ramga vurur cok iyi yaparsa zaten elimizde tutamayiz bilmem anlatabildim mi
    Futbol hayatına Bayern Münih,Werder Bremen gibi kulüplerde başladı,yaşadığı talihsiz sakatlıklar olmasaydı Mesut Özil'in ulaştığı noktalara ulaşması otoritelerin ortak görüşüydü.Selçuk İnan gibi üst düzey oyuncunun yerini doldurmak için en az 8-10 milyon euro harcayıp tabi birde tutmasını bekleyecekken daha iyisini düşük maliyete almışız bırak bir iki kusuru olsun o kadarı kadı kızındada var.milletin gözü yıldızımızın üzerinde bizde kovmaya yer arıyoruz.

Yorum

• TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sharapova candir, gerisi heyecandir hedef te Yurolig'tir
      Ay fiıl divoşın

Yorum

• Trabzonspor kendi yapısını içerisinde yeni sezonda neler yapacağı planlarına bakacak. bu ne demek ersun yenalın maç sonu açıklaması. ben bu hocayı eskiden severdimde iyice ayar olmaya baladım buna ben haa.istemiyorsan defol git ulan bu ne böyle imalı imalı açıklamalar hiç aidiyet duygusu yok buraya karşı bu adam burda mutlu değil arkadaş ben bunu anlıyorum belkide yanlış anlıyorumdur .üç istanbul kulübüde hocalarıyla devam etmiyecek gs hamzayla şikebahçe ismaille kolpataş biliçle acaba bu hoca bu kulüplerlemi görüşüyorda kendini kovdurmaya çalışıyor?

Yorum

• Arkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.

Yani 5. olursak gidebiliyor muyuz ?
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.

Gerek kalmadı.Hiç hesaba kitaba gerek yok avrupa kupasına katılıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basaksehir neden katilamiyor ?
              Trabzonspor

Yorum

Basaksehir neden katilamiyor ?
                Başakşehir ceza almasa bile Bursanın cezası kesin olduğu için lig 3.Beşiktaş 4.Başakşehir ve biz gidiyoruz.

Yorum

• Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.

Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.

Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerek kalmadığı doğru ama bence hala çok önemli sıralama.Para ve sezonu erken açmamak,üstüne üstlük Bursanın cezasını çekmiş olmamasını sağlamak önemli.Bursa finali kaybeder ve ligde de 6.olursa Avrupa hakkını kazanamaz ve cezasını çekmemiş olur,bu da önümüzdeki sezon bir muhtemel rakibimizin şimdiden hesap dışı kalması demek.

Yorum

Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.

Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.

Takimin basinda vizyonu kit kisiler olursa...tek hedefimiz Süper Sike Ligi´ni kazanmak!

2 Yil icinde Avrupa´da Gruplardan cikarak bir istikrar yakaladik..bu sezon hedef en az Ceyrekfinal olmali ! Bu hedefte olmayanlar, istifasini basip gidecekkk
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.

Hala su lıgde 2011 kupası gelmeden sampıyon olacagımıza ınanan varmı..yonetım tamamen hayal satıyor..ılıncılıkden oteye gecırmezler trabzonu morınhoyu ronaldo mesdıyıde getırseler..avrupa asıl hedef olmalı para orda zaten klubun gelırı yok..bırakın takılsın ıst ezıklerı turkıye tıyatro lıgınde kendı baslarına..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Arkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.

Ne 5. Si 8. Konya bile avrupa ya gidebilir
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• Medjani kadar cigerli olsa herkes cok daha degisik bir takim olurduk

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Oscar
                              Medjani
                              Ekici
                              Arıkan

gerçek TS'li gibi oynayan 4 cengaverdir.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Avni Aker'de

12 galibiyet
                                3 beraberlik
                                2 yenilgi (Eskişehir maçını saymazsak 1, hakem katletmişti, 1. dak.da golümüzü yemişti)

39 puan

deplasmanda 17 puan

ah ah gel de yanma
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X