İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
-
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSharapova candir, gerisi heyecandirhedef te Yurolig'tir
Yorum
-
Trabzonspor kendi yapısını içerisinde yeni sezonda neler yapacağı planlarına bakacak. bu ne demek ersun yenalın maç sonu açıklaması. ben bu hocayı eskiden severdimde iyice ayar olmaya baladım buna ben haa.istemiyorsan defol git ulan bu ne böyle imalı imalı açıklamalar hiç aidiyet duygusu yok buraya karşı bu adam burda mutlu değil arkadaş ben bunu anlıyorum belkide yanlış anlıyorumdur .üç istanbul kulübüde hocalarıyla devam etmiyecek gs hamzayla şikebahçe ismaille kolpataş biliçle acaba bu hoca bu kulüplerlemi görüşüyorda kendini kovdurmaya çalışıyor?
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.
Yani 5. olursak gidebiliyor muyuz ?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek kalmadı.Hiç hesaba kitaba gerek yok avrupa kupasına katılıyoruz.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehir neden katilamiyor ?
Yorum
-
Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.
Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.
Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek kalmadı.Hiç hesaba kitaba gerek yok avrupa kupasına katılıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.
Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.
Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.
2 Yil icinde Avrupa´da Gruplardan cikarak bir istikrar yakaladik..bu sezon hedef en az Ceyrekfinal olmali ! Bu hedefte olmayanlar, istifasini basip gidecekkk“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.
Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.
Yani 5. olursak gidebiliyor muyuz ?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum