İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi
Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesefKaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen havadayken aşağıdan gelen kaleci gelip bana çarparsa futbol oyun kuralları buna faul demiyor. Ben gidip sıçrayıp kaleciye çarpar yada dokunursam faul diyor. Ben olduğum yerde sıçrarken kaleci gelip bana toslayıp düşerse bu kalecinin dengesizliği. Türkiye'de kaleciye dokunmaya faul çalındığı için sizin bilgileriniz yanlış o kadar. Erken sıçrayan oyuncuya altta kalan kaleci sıçrayıp çarpar topa ulaşamazsa faul olmaz. O zaman kaleci üstünden gol atamazsın. Gelir kollarını sana çarpar atar kendini faul. Yok öyle. TERTEMİZ GOL.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani'nin golünde net faul var.Evet futboldan anlamıyorum.Tenis izlerim,Sharapova'yı severim.hedef te Yurolig'tir
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi
Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesefKaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul
Abi o kural Değişti, artık kaleci normal Topcu gibi müdahele edebilirsin. Medjanin golü temiz bir gol.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbol izlemeyi bırak.sana göre değil.
Sen mi buna karar veriyorsun?
Cok itici bir stilin var, bunu düzeltmezsen hep böyle Saçma sapan ikili tartışmalara kalırsın.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Gol bana göre de temiz,hiç bir sıkıntı yok,
bana göre temiz olmayan şey Aykut Demir'in rakibine yaptığı hareketler,
o kadar yanlış,o kadar itici ki utandım bir Trabzonsporlu olarak,
o tip hareketler emre belezoğluna yakışır,caner e yakışır,
bir daha olmaz inşallah.
Galibiyet güzel,
Medjani güzel,Yusuf güzel,Mehmet güzel,Cardo güzel,
teşekkürler Fırtınam.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yorumları kendi üstüme alınmıyorum ama cevap yazma ihtiyacı hissettim.renkdaş biz ne oynadık bana bir açıklasana.burda yazdığına göre bilgisayarın var demektir. gir bilgisayara bir bursanın oynadığı oyuna bak bir bize.seni çok mutlu etti doyurdumu bu takımın oynadığı futbol yada şöyle diyim bu takım acaip süper oynuyor pas kombinasyonları pres pozüsyonlar seneye banko şampiyon oluruz diyebiliyormusun üstü altı düşmüş takımı zor bela 3-2 yenmişsin acaba maç 2-2 bitseydi neler yazıcaktın.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Hocalık bir durum yoktu maçta.
Kazanmamız gerekiyordu, zor da olsa kazandık.
Gelecek sezona çok daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum.
Başkana ve 3 maymunu oynayan yönetim kuruluna rağmen.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum