İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukardaki mesajının kimseye faydası yok. Kötü oynadık ama kazandık, Aykut gereksiz hareketler yaptı falan diyebilirsin. Bende Medjaninin golünde faul olduğunu düşünüyorum ama sen gitmişsin böyle böyle oldu şöyle şöyle oldu hak yedik. Her maç bir iki defa benzeri bize yapılan durum. Kırk yılda bir bize çalınmış üstünde fazla durmayın. Oyuncu performanslarını ve hocayı eleştirin. Şenol Güneş olsa neler olurdu falan yazın. İki üç cümle daha yazsanız hakemi bağlamışıza gidecek cümleler kurmayın yeter.
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası senin laflarını da Vinci şifresi misali milletin çözmesi için kurulmadi
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçözemediysen yorumuma yorum yazma.
daha yazmam
hep sen yaz
tek sen yaz
millete laf sok
milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
büyüksün
burası da kahvehane
Yorum
-
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedjanin golünde faul var diyen futbol izlemeyi bıraksın tenis sutopu filan izlesin.medjaninin golü kusursuz bir gol kaleciye göre dezavantajı var çünkü kalecinin kol elleri var sıçrarken ama kaleci tayamingte geç kalıyor medjani daha önce sıçrıyor ve sıçrarken geriye doğru sıçrıyor kalecinin üstüne doğru değil bu golü ancak messi maradona gibi insanlar atabilir bu golde faul var diyenler bence futboldan gram anlamıyor.
Doğrudur.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Cardozo ve Mehmet Ekici problem yoktur..
Ama bir problem var gibi geliyor bana..
Ekici Cardozo'ya pas atmıyor kaç pozisyonda Cardozo yerine Waris'e attı
O da saolsun harcadı pozisyonları..
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de özür dilerim
daha yazmam
hep sen yaz
tek sen yaz
millete laf sok
milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
büyüksün
burası da kahvehane
Yorum
-
Cardozo'nun attığı kafa gollerinin çok büyük bölümü sağdan kesilen ortalardı, soldan gelen ortalara vuramıyor. Bazı oyuncularda böyle birşey var. İyi orta kesen Yattara gibi bir sağ açık bulsak her maç 1 kafa golü atar.
Oyuna gelirsek 2.yarının başı iyiydik evet. Aslında gol atamadığımız dakikalarda daha iyi oynadık bugün. Yusuf keşke hep böyle olsa. Gökdeniz mesela istikrarlıydı hep belli bir seviyede oynardı, Yusuf'un performansı çok dalgalı.
Medjani'nin golünde sol kol kalecinin kollarının topa gitmesine engel oluyormu oluyor, ama Medjani bunu bilerek yapmıyor sıçrama esnasında kolun doğal hareketi bu. Kaleci geç kalmış ve kollarıda Medjani'nin altında kalmış durumda. Kalecinin kolunu altıma alıyım diye açılmış kol yok, kaleci geç kalıyor Medjani iyi pozisyon almış ve golü atmış. Temiz gol.
Mehmet profesyonel adam , iddiamız yok bişey yok böyle bencil gözükmesinin sebebi şuan takım olarak hedefsizlik sonrası şahsi oynayışı bu haliyle bile çok iyi paslar çıkardı. Waris tam bir hayal kırıklığı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayakmı hayırdır .bu insanlar neden insanları çözme ihtiyacı hisseder.çözünce dalgamı geçicen yada çözdün senden üstünse geri vitesemi takıcan.aslında bu çok acı bir durum tüm dünyada herkes kendinden aşağı seviyedeki adamları sever onları kullanabilir dalga geçebilir bu sayede kendini mutlu hisseder .ben görmedim kendinden parasal yada akılsal olarak üstün olan bir insanı seveni.
demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeseleyi eğer seviye meselesi olarak görüyorsan o senin problemin
demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana
Yorum
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi
Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesefKaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum