Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    saygısızlık yapmadım.yazdğımın özünü anlasaydın böyle bir yorum yazmazdın.
    Burası senin laflarını da Vinci şifresi misali milletin çözmesi için kurulmadi

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok
      hep yazdım batuhan mehmet ekici sadece kendine oynuyor cardozoya asla pas vermiyor diye.kafa yapısı yada egosunda bir problem var yoksa on numara futbolcu.cardozoya çalışsa hem takım rahat kazanıcak başarılı olucak hem kendi kazanıcak

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukardaki mesajının kimseye faydası yok. Kötü oynadık ama kazandık, Aykut gereksiz hareketler yaptı falan diyebilirsin. Bende Medjaninin golünde faul olduğunu düşünüyorum ama sen gitmişsin böyle böyle oldu şöyle şöyle oldu hak yedik. Her maç bir iki defa benzeri bize yapılan durum. Kırk yılda bir bize çalınmış üstünde fazla durmayın. Oyuncu performanslarını ve hocayı eleştirin. Şenol Güneş olsa neler olurdu falan yazın. İki üç cümle daha yazsanız hakemi bağlamışıza gidecek cümleler kurmayın yeter.
        medjanin golünde faul var diyen futbol izlemeyi bıraksın tenis sutopu filan izlesin.medjaninin golü kusursuz bir gol kaleciye göre dezavantajı var çünkü kalecinin kol elleri var sıçrarken ama kaleci tayamingte geç kalıyor medjani daha önce sıçrıyor ve sıçrarken geriye doğru sıçrıyor kalecinin üstüne doğru değil bu golü ancak messi maradona gibi insanlar atabilir bu golde faul var diyenler bence futboldan gram anlamıyor.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burası senin laflarını da Vinci şifresi misali milletin çözmesi için kurulmadi
          çözemediysen yorumuma yorum yazma.

Yorum

çözemediysen yorumuma yorum yazma.
            Ben de özür dilerim
            daha yazmam
            hep sen yaz
            tek sen yaz
            millete laf sok
            milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
            büyüksün
            burası da kahvehane

Yorum

• TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | MAÇ SONUCU

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              medjanin golünde faul var diyen futbol izlemeyi bıraksın tenis sutopu filan izlesin.medjaninin golü kusursuz bir gol kaleciye göre dezavantajı var çünkü kalecinin kol elleri var sıçrarken ama kaleci tayamingte geç kalıyor medjani daha önce sıçrıyor ve sıçrarken geriye doğru sıçrıyor kalecinin üstüne doğru değil bu golü ancak messi maradona gibi insanlar atabilir bu golde faul var diyenler bence futboldan gram anlamıyor.

Doğrudur.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umarım Cardozo ve Mehmet Ekici problem yoktur..
                Ama bir problem var gibi geliyor bana..
                Ekici Cardozo'ya pas atmıyor kaç pozisyonda Cardozo yerine Waris'e attı
                O da saolsun harcadı pozisyonları..
                ilk yarıda cardozo ya çok güzel bi orta yaptı kaleci çıkardı

Yorum

• Medjani'nin golünde net faul var.Evet futboldan anlamıyorum.Tenis izlerim,Sharapova'yı severim.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de özür dilerim
                    daha yazmam
                    hep sen yaz
                    tek sen yaz
                    millete laf sok
                    milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
                    büyüksün
                    burası da kahvehane
                    ben görüşümü düşüncemi yazıyorum kimseye laf sokma gibi bir derdim yok zaten öyle bir yapımda yok .yazdıklarına çok ters yazardım ama gerek yok aynı gemideyiz hepimiz trazonsporluyuz uzatırsam kırılablirsin bende cezayı yerim .birbirimizi kırmaya deymez beni zorlama kardeşim renkdaşım yoldaşım.

Yorum

• Cardozo'nun attığı kafa gollerinin çok büyük bölümü sağdan kesilen ortalardı, soldan gelen ortalara vuramıyor. Bazı oyuncularda böyle birşey var. İyi orta kesen Yattara gibi bir sağ açık bulsak her maç 1 kafa golü atar.

Oyuna gelirsek 2.yarının başı iyiydik evet. Aslında gol atamadığımız dakikalarda daha iyi oynadık bugün. Yusuf keşke hep böyle olsa. Gökdeniz mesela istikrarlıydı hep belli bir seviyede oynardı, Yusuf'un performansı çok dalgalı.

Medjani'nin golünde sol kol kalecinin kollarının topa gitmesine engel oluyormu oluyor, ama Medjani bunu bilerek yapmıyor sıçrama esnasında kolun doğal hareketi bu. Kaleci geç kalmış ve kollarıda Medjani'nin altında kalmış durumda. Kalecinin kolunu altıma alıyım diye açılmış kol yok, kaleci geç kalıyor Medjani iyi pozisyon almış ve golü atmış. Temiz gol.

Mehmet profesyonel adam , iddiamız yok bişey yok böyle bencil gözükmesinin sebebi şuan takım olarak hedefsizlik sonrası şahsi oynayışı bu haliyle bile çok iyi paslar çıkardı. Waris tam bir hayal kırıklığı.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Haka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi

Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesef Kaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok
                          Gereksiz adamı büyük kulüpler kadrolarında barındırmazdı.herşeyi bilmeyin arkadaş yeter da.

Yorum

ayakmı hayırdır .bu insanlar neden insanları çözme ihtiyacı hisseder.çözünce dalgamı geçicen yada çözdün senden üstünse geri vitesemi takıcan.aslında bu çok acı bir durum tüm dünyada herkes kendinden aşağı seviyedeki adamları sever onları kullanabilir dalga geçebilir bu sayede kendini mutlu hisseder .ben görmedim kendinden parasal yada akılsal olarak üstün olan bir insanı seveni.
                            Meseleyi eğer seviye meselesi olarak görüyorsan o senin problemin
                            demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Meseleyi eğer seviye meselesi olarak görüyorsan o senin problemin
                              demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana
                              tutarlı olmayan yorumum hangisiymiş onuda yazsaydın.ben saf düşüncelerimi yazıyorum .kimse benim düşünceme katılmak zorunda değil (ama gerçeklere doğrular katılır)ama benim düşünceme ters yapanda beni ikna etmesi gerekir ben sabit düşünceli biri değilim hepimiz beşeriz hatasız kul olmaz yanlışsam hatalıysam hatamı kabul etmesinide bilirim egom ve kibirim yoktur.

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi

Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesef Kaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul
                                futbol izlemeyi bırak.sana göre değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X