Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renk körü olması lazım
    Bak, bu da olabilir .

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

Cardozo-Yusuf girmesi lazım.

Yusuf sol tarafa hareketlilik getirir, Cardozo ve Mehmet'te kaleyi yoklar.

Yorum

• Erkan zengin opare karşısında dağıldı.denizde hic top tutamadı.ikinci yarının gidicileri bunlar galiba
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Ahh Özer ahh..
          Acelen mi vardı?

Yorum

• Kalecileri güven vermedi.Cardozo şöyle bir yakalasa mesela Özerin pozisyonundaki gibi affetmez.Ancak Deniz kadarda pres yapamaz bjk daha rahat çıkabilir
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bjk'yi boyle yakalamışken evire cevire tokatlamak lazım ama bizimkiler onlardan da beter

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cardozo-Yusuf girmesi lazım.

Yusuf sol tarafa hareketlilik getirir, Cardozo ve Mehmet'te kaleyi yoklar.
                Yusuf sağ kanatta daha etkili sanki..
                Solda yapamadığı ortalarla çıldırtır bizi..

Yorum

• Bu maç böyle biter bitmesse de ilk atan kazanır..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bak, bu da olabilir .

.
                    bu futbolcular sağlık kontrolünden geçerken neresine bakılıp rapor veriliyor anlamıyorum
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Şu özere ne ayar oluyorum 10 numara giymek kolay işmi ceza alanı içinde kale karşıda vurduğu topa bak.

Atik midir nedir takımın el fireni tam bir topla ileri gitmeye korkuyorum hemen yana geriye pas.

Yorum

• ersun hoca yusuf'u mustafa'nın yerine alır, erkan'ı sahada tutar. fatih-waris yapıp özer'i göbeğe waris'i sağa alsa ortasahada çok mu yumuşak kalırız?
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• erkan out yusuf in, yusuf tempo yapar takıma, erkan kadar temposuz futbolcu gormedim tek yaptıgı topla dans etmek.

Yorum

• Cardozo için bir şey diyemem ama Erkan, Yusuf değişikliği şart. Orada direncimiz neredeyse hiç yok.
                            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Mustafanin maskesine gözleri icin delik acmayi unutmuslar adam bir ayaga pas yapmazmi. Erkan sahada yok. Deniz kendi basina ilerde etkisiz mutlaka Cardozo girmesi lazim. Bir Mehmet zorluyor takimi pozisyona sokmak icin gerisi sahada yok hoca oyuna müdahale etmesi lazim aksi taktirde gol yememiz fazla sürmez.

Yorum

• Bize ne gayseri rize gibi takımlardan nasıl bi zihniyettir bu yahu neyin kafasında bu taraftar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X