Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani yanarım yanarım Galatasaray galibiyetinin boşa gitmesine yanarım...

Sezon boyunca pek çok maçta silik bir futbol performansı sergiliyoruz. Maçı takip etmek bile eziyet haline geliyor. Deplasman performansız içler acısı. Tam potaya yaklaşırken bu tip puan kayıpları yine sadece sıradan bir puan durumunu karşımıza çıkaracak...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Dünkü mç bir kere daha gösterdiki geleceğin kadrosu filan kurulmuş değil....

Yatabareler Warisler güzel transfer kazığı olarak bize satılmışlar......

Hacıosmanoğlu döneminde gelen-giden 80 oyuncu oldu 300 milyon tl para harcandı..gelinen noktada takımın hala bir çok transfere ihtiyacı var...

Trabzon emekli futbolcular cenneti olmuş....

adamlar paralarını takır takır alıp sahada yürüyüp gidiyorlar....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersun Hoca, bence Trabzonspor'u başka hesaplara alet etmeye kalkmasın! Bunun hesabını bu şehre kimse veremez!
        Şehircilik edebiyatı yapmadım burada, yapanı da yapmayı da sevmem ama 40 senedir Trabzonspor nelere alet edilmiştir bilen bilir. Ne zaman 'bu şehir' hesabını sordu diye düşünmeden edemiyor insan. Dışarıdan bakınca 'bu şehir'in pek de hesap sorabilecek bir tarafının olmadığını biliyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu sene geçiş senesi her şey gelecek sezon için.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sene geçiş senesi her şey gelecek sezon için.
            Her 2 sezonda bir aynısını söylüyoruz farkında mısınız?

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sene geçiş senesi her şey gelecek sezon için.
              her yıl aynı hikaye......

sene sonu en az 10 oyuncu gidecek.....

10 civarıda oyuncu gelecek.....

biz yine sene boyu aynı türküyü söylemeye devam edeceğiz.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 5. olursak avrupaya gidebiliyormuyuz ? ( türkçe ne acaip dil 8 tane ek kullandım )

Yorum

• maçı izlerken ofsayt değil gibi gelmişti bana.lig tv becerip göstermedi bile maç içinde pozisyonu.1-0 ve krmızı olsa maç kesin bizim.dödü pozisyon 5 dk içinde golü yedik.bu mu adalet.neden hep bize.neden ilk yarı o kırmızı çıkmadı.gözünün önnde kasti omuzla adamın burnunu kırdı.boks maçı zannetti herhalde şerfli hakem ondan sarı verdi ki boksta bile o hareket ceza alır.neden halis özkahya atandı maça,bu adam bizim açımızdan sıkıntılı değil mi.Herhalde boşuna kandırıyoruz kendimiz,daha 1 hafta önce fb alayhine olacak 10 cm i gören hakem neden bizim 25 cm'yi göremez.Bizim bu düzende şampiyon olma ihtimalimiz yok. Bizim senede 18de 17 yapan şikebahçe,şimdi 3 de 3 bile yapamıyor.Biz herhangi bir ist takımıyla şamp.oynadığımızda kazanma şansımız yok.her türlü numarayı çekerler bize.Ama şimdi 3 ü oynayınca bakın hiçbiri arka arkaya kazanamıyor.Sıkıldım ben artık bu tiyatrodan.

Yorum

• maalesef her deplasmana 0 veya 1 diyorum..bugün beraberlik CARL reisin hediyesidir..hedefsizlik kötü bir şey
                    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• şu kadroyla ligin açık ara en kötü oynayan takımıyız ne bir taktik teknik ne bir plan oyun yapısı var malesef bu iş galiba ersunla olmayacak.şenol hocanın değerini bilmedik ligin en keyif veren açık ara en süper futbolunu oynayan takımı bursa şenol hoca bizim bu kadroyu uçururdu.

Yorum

• bir oyun yapımız olmadığı için evdeki maçlarda taraftar baskısı gazla takım kazanıyor ama deplasmanda sıfırız çünkü bir oyun yapımız yok deplasmanda tek pozüsyona giremiyoruz arkadaş yaa istendiği kadar transfer yapılsın yine başaramayız takım top oynamıyor bu iş ersunla olmayacak ben kararımı verdim.

Yorum

• Beklediğim bir sonuçtu. Mehmet'in olmadığı maçlarda saha içi organizasyon kabiliyetimiz %70 civarı düşüyor... Bunun çözümü var mıydı? Evet. Kendisi kadro dışı maalesef...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu kadroyla ligin açık ara en kötü oynayan takımıyız ne bir taktik teknik ne bir plan oyun yapısı var malesef bu iş galiba ersunla olmayacak.şenol hocanın değerini bilmedik ligin en keyif veren açık ara en süper futbolunu oynayan takımı bursa şenol hoca bizim bu kadroyu uçururdu.
                            Fatih Atik, Soner, Musa Nizam, İshak, Akbaş, Salih Dursun, Sefa, Deniz gibi adamları ancak Şenol hoca uçurur evet. Ha, bi de Oflu hoca...

Yorum

• Deplasman maçlarımızı izlemek korku filmi gibi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Maç kaybediyoruz, sinirlenmiyorum
                                Maç kazanıyoruz, hoplayıp zıplamıyoruz

Neden?

Çünkü, Bu takımın istikrarlı bir oyunla skor alacak kapasitesi yok ve bu sene için de ne futbolcular da ne de Hocasında nede taraftar olarak bizde en ufak bir heyecan yok. maç izlerken, mevcut oyuncuların kaç tanesiyle yola devam edeceğiz, kimler elimizde patlayacak v. s ve hangi mevkilere transfer yapmamız gerekiyor diyerek izliyoruz. Golleri Mehmet ve Cardozo ve medyani haricinde kimse atmadığı için onlar olmadığında da maç zaten kazanılmayacak diye onyargımız baştan oluşuyor zaten

Çözemediğim şey ise? Zaten umudumuzun olmadığı bir sezonda, Stoper mevkisinde Bosingwa'nın ısrarla oynatılması. hayır da bosingwa dört dörtlük stoperlik görevini yerine getirse bu tercihi anlayabilirm de ama Aykut Demir'den daha mı iyi yapıyor o işi ki orda deneniyor, ya da seneye bosingwa orda mı yer alacak?

Burda ekonomık gerekçeler ile Aykut'un yer almadığını düşünüyorum sanırım maç başı odemek istemiyorlar.

Neyse

Bosnigwa yerinde oynamadığı müddetçe, gelecek sezonun oyuncu planlamasında bu oyun taktiğiyle doğru sonuçlar alınamayacaktır.

70 dakka hiç bir şey yapmayan ve beraberlik iyi skordur diye düşünen takımın hocası, 70. dakkadan sonra 6 futbolcunun saha içi yerlerini değiştirerek gol arıyorsa burda sorun var demektir. ?
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X